Horoscop 30 martie 2021. Probleme de cuplu pentru Vărsători

 Oana Pantazi
.

Horoscop 30 martie 2021. Săptămâna abia a început, însă cei mai mulți nativi ai zodiacului vor fi supuși la provocări. Apar tensiuni atât la job, cât și în familie, așadar va fi nevoie să dați dovadă de răbdare și de diplomație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 30 martie 2021 Berbec

Azi, vești bune pentru tine pe plan financiar. Fie că vei primi o primă, o mărire de salariu sau pur și simplu vei găsi niște bani rătăciți prin casă, latura financiară este bine aspectată. Din păcate însă, la capitolul comunicare nu stai la fel de bine, iar niște probleme mai vechi, rămase nerezolvate, vor ieși la suprafață. Este momentul să apelezi la sinceritate și să ai cu jumătatea ta discuția aceea pe care o amâni de prea multă vreme!

Horoscop 30 martie 2021 Taur

În sfârșit munca ta va fi recunoscută și, de ce nu?, și recompensată. Superiorii îți vor dovedi că le-ai câștigat încrederea, iar azi vor începe să-ți crească acțiunile. Atenție însă, fiindcă noua ta poziție va atrage invidia unor colegi, care vor încerca să te discrediteze. dă dovadă de mai multă reținere, nu toți cei din jurul tău sunt mânați de intenții bune. Pe de altă parte, nu-ți neglija sănătatea – mergi la doctor la primul semnal de alarmă!

Horoscop 30 martie 2021 Gemeni

Ai o mulțime de probleme existențiale, care te macină de multă vreme, iar azi au revenit în actualitate cu și mai multă forță. A venit momentul să faci puțină ordine în anturaj și să îndepărtezi persoanele toxice care-ți creează dependență. Nu-i mai lăsa pe cei din jur să te influențeze, până acum deciziile luate sub presiunea cunoștințelor și chiar a familiei s-au dovedit păguboase. Învață să hotărăști pentru tine!

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun. Norocoșii horoscopului

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede. Iubăreții horoscopului

Citește și: Horoscopul ghinionului. Cele mai ghinioniste zodii și ce trebuie să facă pentru a atrage norocul

Horoscop 30 martie 2021 Rac

Epuizarea își spune cuvântul, însă decizia de a lua o pauză binevenită s-ar putea să devină doar un vis îndepărtat. La job apar noi proiecte și va trebui să faci față presiunii și cerințelor tot mai mari. Pe de altă parte, și planul sentimental va fi „zguduit”. Nu este exclus ca o persoană din trecutul tău să apară din nou în viața ta și să te dea peste cap. Nu va fi simplu să decizi dacă vei relua relația cu ea sau dacă veți rămâne la nivel de simple cunoștințe…

Horoscop 30 martie 2021 Leu

Ai mare nevoie de o pauză, ești ca un arc electric! Iar dacă nu eliberezi tensiunea s-ar putea să clachezi. Încearcă să lași deoparte negativitatea și să faci pace cu trecutul. Rezolvă problemele restante, dacă vrei să poți merge înainte cu sufletul deschis. Venus și Saturn vor crea o conjunctură perfectă pentru viața ta amoroasă, așadar azi îți poți face planuri de viitor. Comunicarea și diplomația te vor ajuta să rezolvi o problemă de cuplu ce trena de multă vreme.

Horoscop 30 martie 2021 Fecioară

Astăzi o să ai o zi amestecată… iar debutul nu va fi unul perfect. Vei avea niște discuții în contradictoriu cu o persoană apropiată, care îți va reproșa lucruri. Totuși, în cele din urmă vei reuși să dregi lucrurile și vei avea parte de un final de zi relaxant. În contrapartidă, latura sentimentală va fi foarte bine aspectată și la final de zi vei avea parte de o surpriză foarte plăcută.

Horoscop 30 martie 2021 Balanță

Îți faci prea multe griji atât pe plan personal, cât și profesional. Obișnuiești să anticipezi lucrurile, însă de data aceasta negativitatea s-ar putea să îți dăuneze! Lasă scenariile și privește cu mai mult optimism spre viitor! Planeta Venus îți va veni în ajutor, iar în scurt timp problemele tale se vor rezolva. Vor apărea oportunități pe toate planurile și inclusiv latura amoroasă va fi bine aspectată.

Horoscop 30 martie 2021 Scorpion

Încearcă să nu scoți acul de fiecare dată când cineva îți aduce un reproș. suspiciunea, dar și orgoliul care te caracterizează te vor determina să faci din țânțar armăsar și ai putea să creezi situații ireparabile. Astrele îți subliniază creativitatea azi, așadar dedică-ți energia unei îndeletniciri care ți-ar putea bucura sufletul. Spre seară îți vei găsi liniștea și echilibrul alături de cei dragi.

Horoscop 30 martie 2021 Săgetător

Ca de obicei, te afli în centrul atenției și azi, însă interesul tău va migra puțin de la propria persoană, deoarece în viața ta va apărea cineva demn de admirația ta. Pe scurt, latura sentimentală este bine aspectată în această perioadă, iar dragostea ar putea să-ți bată la ușă. Profesional însă, ai multă bătaie de cap și a venit momentul să rezolvi problemele care îți dau bătăi de cap.

Horoscop 30 martie 2021 Capricorn

Problemele de sănătate nu-ți dau pace, oricât ai încerca să le ignori, așadar a venit momentul să lași temerile deoparte și să mergi la medic! Vei vedea că temerile tale sunt nefondate, dar altfel nu vei scăpa de frica absurdă care te macină. Pe de altă parte, veștile nu sunt grozave nici pe plan financiar și va trebui să iei o decizie destul de categorică în privința diminuării bugetului de cheltuieli. Din fericire, te vei bucura de sprijinul pesoanei iubite în toate capitolele vieții tale.

Horoscop 30 martie 2021 Vărsător

Pentru Vărsători viața, în general – și cea amoroasă în special -, nu este în aceste zile una prea fericită. Greșelile trecutului tind să-i ajungă din urmă… Veștile proaste se succed și multe au legătură și cu partenerul de viață. Ar fi bine totuși să nu iei decizii până nu afli și partea de adevăr a jumătății tale, cu atât mai mult cu cât nici tu nu ai dat dovadă 100% de sinceritate. A venit momentul să aveți o discuție onestă, „cu cărțile pe masă”, deoarece, altfel, deznodământul ar putea fi unul extrem de neplăcut.

Horoscop 30 martie 2021 Pești

Peștii se confruntă azi cu probleme la locul de muncă încă de la primele ore. Între tine și colegii tăi vor apărea tensiuni și, cel mai rău, totul va ajunge la urechile superiorului direct. Asumă-ți partea ta de vină și alege varianta adevărului, altfel s-ar putea să apară consecințe neplăcute. chiar dacă șefii te vor exonera, va trebui apoi să faci față permanent oprobriului colegilor. Sera va veni ca un pansament pentru suflet după o zi grea – te vei simți excelent alături de persoana iubită.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton