Horoscop 30 ianuarie 2021. Zodiile care au ghinion

 Laciu Andreea
.

Horoscopul pentru sâmbătă, 30 ianuarie 2021, vine cu vești proaste pentru unele zodii. Ce nativi vor fi nevoiți să facă alegeri importante? Citește acum previziunile complete pentru toate cele 12 zodii și află ce îți rezervă astrele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 30 ianuarie 2021 – BERBEC

Ai parte de liniște pe plan sentimental. Ești într-o perioadă de romantism, iar partenerul de viață se bucură de fiecare clipă petrecută alături de tine. Vă era dor să vă redescoperiți, după ce ați muncit din greu în ultima vreme.

Horoscop 30 ianuarie 2021 – TAUR

Îți făcusei speranțe în legătură cu un nou loc de muncă, dar toate visele tale sunt spulberate. Chiar dacă simți că te cuprinde dezamăgirea, nu te da bătut. Cu siguranță că te așteaptă o oportunitate, în viitorul apropiat.

Horoscop 30 ianuarie 2021 – GEMENI

Reușești să pui mâna pe o sumă frumușică de bani, iar acum ai început deja să îi cheltui. Ai grijă, să faci totul cu cap. Judecă de două ori înainte să iei orice decizie. S-ar putea să regreți mai târziu dacă te grăbești.

Horoscop 30 ianuarie 2021 – RAC

Îți faci planuri alături de cei dragi/ Nu ai mai avut de multă vreme o stare atât de bună. Ești motivat și entuziasmat de o idee nouă. Succesul te așteaptă chiar după colț, iar tu simți deja gustul victoriei.

Citește și: Horoscop medical. La ce boli ești predispus în funcție de zodie și ce leacuri ți se recomandă

Citește și: Cele mai bune amante în funcție de zodie. Femeile care au toți bărbații la picioare

Horoscop 30 ianuarie 2021 – LEU

O persoană la care nu te așteptai te trădează în această zi. Nu îți vine să crezi ce se întâmplă, iar planurile pentru următoarele zile îți sunt date peste cap. Mare atenție pe viitor, alege bine persoanele în care să ai încredere.

Horoscop 30 ianuarie 2021 – FECIOARĂ

Astăzi este o atmosferă tensionată în familie. Frustrările acumulate în ultimele luni ies la suprafață. Trebuie să eviți conflictele, altfel nu se vor liniști apele. Ignoră replicile dure, oricât de mult te-ar face să suferi.

Horoscop 30 ianuarie 2021 – BALANȚĂ

Simți că a venit momentul tău pe plan sentimental. Ai chef de distracție și vrei să experimentezi din plin. S-ar putea ca astrele să îți facă o surpriză și să te îndrăgostești de o persoană neașteptată.

Horoscop 30 ianuarie 2021 – SCORPION

Treci printr-o perioadă dificilă și te așteptai ca persoanele cu bani din familie să te ajute. Te trezești singur împotriva tuturor, dar asta te face mai puternic. Mergi înainte cu încredere în propriile forțe.

Horoscop 30 ianuarie 2021 – SĂGETĂTOR

Ai de luat niște decizii extrem de importante, de care depinde viitorul tău profesional. Te vezi nevoit să apelezi la o persoană pe care o displaci profund. Trebuie să setezi o limită în privința compromisurilor, înainte să fie prea târziu.

Horoscop 30 ianuarie 2021 – CAPRICORN

Cineva drag îți face o supriză frumoasă. Te bucuri ca un copil de tot ceea ce primești. Meriți din plin răsplata adusă în calea ta de către astre. Ai muncit suficient în ultima vreme, ca să poți lua o pauză.

Horoscop 30 ianuarie 2021 – VĂRSĂTOR

Simți că nu ești apreciat așa cum se cuvine la locul de muncă. Ai depus eforturi uriașe, care nu au fost observate așa cum te așteptai. Încearcă să te pui pe tine pe primul plan. Poate ai nevoie de o schimbare.

Horoscop 30 ianuarie 2021 – PEȘTI

Cineva îți propune o afacere bănoasă, care te-ar putea ajuta pe termen lung. Ai grijă însă, atunci când vine vorba de detalii. Ți-ar putea aduce și probleme în viața ta, dacă nu cunoști toate informațiile.

Sursa foto: pixabay.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton