Horoscop 30 aprilie 2023. Provocări pe plan emoțional pentru multe zodii

 Radulescu Ruxandra
.

Horoscop 30 aprilie 2023. Astăzi astrele ne îndeamnă către meditație și căutarea liniștii interioare. Este o perioadă prielnică pentru ca fiecare nativ în parte să-și reîncarce bateriile. Pentru anumite zodii pot apărea anumite provocări în plan emoțional cu membrii familiei sau prietenii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 30 aprilie 2023. Berbec

Concentrează-te pe propriile dorințe și fă din această zi una specială pentru tine. Răsfățați-vă cu o masă delicioasă, cumpărați-vă un bibelou frumos sau ceva la care vă gândiți de mult timp. Trebuie să acorzi atenție nu doar muncii și celorlalți, ci și ție însuți.

Horoscop 30 aprilie 2023. Taur

Conjuncția Lunii cu Saturn de astăzi vorbește de compasiune, te aduce mai aproape de partea spirituală. Pentru că se formează un aspect tensionat cu Venus, gurvenatoarea casei iubirii, apar niște nemulțumiri în planul sentimental. Posibil să fii departe de cineva de care-ți este dor.

Horoscop 30 aprilie 2023. Gemeni

Este posibil să vă simțiți epuizat și chiar să fiți înclinat să faceți lucruri urgente cu neglijență. Încercați să vă concentrați și să duceți la bun sfârșit sarcinile necesare și amânați pentru a doua zi sarcinile care nu sunt urgente. Odihniți-vă și acumulați-vă energia pentru eforturile viitoare.

Horoscop 30 aprilie 2023. Rac

Ascultați-vă intuiția și sfaturile prietenilor de încredere, mai ales dacă aveți propriile îndoieli neconfirmate. Nu vă blocați pe o singură opțiune până când nu ați încercat mai multe altele.

Citește și: Ce ținută a purtat Carmen Iohannis în vizita oficială din Argentina. Prima Doamnă a României a atras toate privirile

Citește și: Cum au fost surprinși Oana Matache și noul iubit, Radu Siffredi, la un eveniment, după ce sora Deliei a divorțat

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, din nou la Tribunal, în procesul de defăimare. Iubita lui Gabi Bădălău a obținut deja ce și-a dorit

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Laurențiu Reghecampf după ce și-a oficializat relația cu noul iubit: „Singura mea durere e că fostul soț și-a uitat copilul’

Horoscop 30 aprilie 2023. Leu

Conjuncția Lunii, guvernatoarea ta, cu Saturn din zodia Pești, activează sectorul principiilor, credințelor, călătoriilor, lărgirii orizonturilor cunoașterii, relațiile cu rudele, care locuiesc în alt oraș/țară. Te ocupi de sufletul tău, ești mai meditativă și reflectezi la acțiunile tale în raport cu cei dragi.

Horoscop 30 aprilie 2023. Fecioară

Va fi util să petreceți timp în compania prietenilor și a celor dragi, sau într-un mediu mai relaxat, să găsiți timp pentru hobby-uri, creativitate, dragoste.

Horoscop 30 aprilie 2023. Balanță

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru planurile de viitor, iar conjuncția Lunii cu Saturn poate să-ți aducă niște experiențe în relațiile cu prietenii, să realizezi cine-ți este aproape și pentru cine merită să investești energie. De asemenea, faci niște vizite la rude și cauți să accepți o situație în relația cu un membru al familiei cu care ai neînțelegeri.

Horoscop 30 aprilie 2023. Scorpion

Registrul astral de astăzi, în care Luna formează o conjuncție cu Saturn, în zodia Pești, în casa relațiilor, ar putea să-ți aducă unele conștientizări în raport cu partenerul de cuplu. Aspectul tensionat cu Venus ar putea să te ajute să accepți anumite situații din punct de vedere sentimental.

Horoscop 30 aprilie 2023. Săgetător

Luna formează astăzi o conjuncție cu Saturn, planeta restricțiilor, în zodia Pești din casa iubirii, aventurilor romantice și copiilor. S-ar putea să reflectezi mai mult la consecințele acțiunilor/actelor tale în relația cu persoanele dragi. De asemenea, te apropii mai mult de latura spirituală și te gândești la cum poți ajuta mai mult într-un proiect de creație.

Horoscop 30 aprilie 2023. Capricorn

Conjuncția Lunii cu Saturn, care se formează astăzi în zodia Pești, vine să-ți aducă mai multă responsabilitate în relațiile cu familia, dar și cu partenerul de cuplu. Traversezi o stare de meditație profundă și realizezi care sunt lucrurile importante pentru tine în acest moment. Te apropii mai mult la latura spirituală și cauți înțelegere în toate relațiile tale.

Horoscop 30 aprilie 2023. Vărsător

Registrul astral de astăzi, în care Luna formează o conjuncție cu Saturn, în casa vieții de familie și relațiilor cu părinții, îți aduce unele conștientizări legate de familie și de faptul că este nevoie să te implici mai mult. Aspectul tensionat care se formează cu Venus, din casa relațiilor, te ajută să accepți anumite situații în raport cu partenerul.

Horoscop 30 aprilie 2023. Pești

Contextul astral de astăzi activează casa comunicării, gândirii și a deplasărilor pe distanțe scurte, iar conjuncția Lunii, guvernatoarea casei relațiilor, cu Saturn, guvernatorul tău, îți va aduce informații și discuții, care să schimbe cursul unor evenimente în familie. De asemenea, este posibil să faci mai multe deplasări la rude, să-ți rezervi timp pentru fiecare.

FOTO: Pexels

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton