Horoscop 3 aprilie 2023. Zodia care trăiește o dragoste interzisă

 Oana Pantazi
.

Horoscop 3 aprilie 2023. Începe o săptămână plină de provocări pentru toți nativii, atât în plan profesional, cât și în plan personal, unde apar probleme cu precădere în relația de cuplu, la nivel de comunicare. Gelozia și posesivitatea fac și ele parte din poveste, iar asta va crea mult disconfort.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 3 aprilie 2023. Berbec

Ai foarte mult de lucru și nimeni în jurul tău nu pare să se concentreze, iar asta te deranjează cumplit. Auzi discuții doar despre mâncare și vacanța de Paște, dar tu ai alte priorități. Vei reuși să te abții până acasă, unde vei defula, răzbunându-te pe familie. Tot ce poți face e să aștepți să treacă ziua asta oribilă.

Horoscop 3 aprilie 2023. Taur

Ai o energie azi care te uimește și pe tine, iar colegii îți vor reproșa că nu pot ține pasul… Profită de asta pentru a-ți rezolva toate restanțele, dar și pentru a duce la bun sfârșit sarcinile domestice. Astrele te favorizează și pe plan material, așa că azi s-ar putea să câștigi o sumă la care nici nu visai.

Horoscop 3 aprilie 2023. Gemeni

Nu prea ești în apele tale azi, iar sfatul nostru este să rămâi low profile, indiferent de circumstanțe. Nu încerca să-ți impui opiniile, nu intra în discuții cu colegii sau cu superiorii și, mai ales, nu căuta ceartă cu dinadinsul! Același lucru e valabil și în relația de cuplu! E doar o zi proastă, de care mâine vei uita în totalitate…

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Horoscop 3 aprilie 2023. Rac

Ești angajata ideală, partenera ideală, mama ideală, toți te vor în preajmă, însă nu și azi; când răbdarea ta e la limită și nu ești dispusă să faci nicio concesie. Paradoxal, asta te va ajuta să te impui la job, însă în relația cu partenerul și cu restul familiei nu va pica bine. Chiar dacă unele discuții vor degenera, vei transmite un semnal care-și va atinge scopul.

Horoscop 3 aprilie 2023. Leu

Ai mult de lucru azi, dar nu te poți gândi decât la recentele discuții pe care le-ai avut cu partenerul de viață. încet, dar sigur, relația voastră tinde să devină una toxică, din cauza geloziei și posesivității, care se manifestă de ambele părți, uneori concomitent. E cazul să purtați o discuție serioasă, pentru că… se va sparge buba curând.

Horoscop 3 aprilie 2023. Fecioară

Se întâmplă multe în viața ta, în special pe plan amoros, unde lucrurile sunt mai complicate decât îți imaginai. De unde până de curând te plictiseai, acum singurătatea nu mai e o opțiune, însă ai primit mai mult decât aveai nevoie. Ai două opțiuni și nu e exclus ca în viața ta să apară și un al treilea pretendent, la fel de interesant…

Horoscop 3 aprilie 2023. Balanță

Mare atenție la job azi pentru că, deși te bucuri de aprecierea șefilor, cineva care îți poartă sâmbetele va încerca să te pună într-o lumină proastă. Mare tenție la acte, calcule și, mai ales, nu semna nimic „ca primarul”! Astrele te favorizează însă în plan amoros, așa că vei uita repede de supărarea de peste zi.

Horoscop 3 aprilie 2023. Scorpion

Spiritul tău competitiv este azi la cote maxime, însă ambiția nemăsurată te-ar putea face să treci peste orice pentru a-ți atinge scopul, chiar dacă asta presupune să-ți rănești un coleg apropiat. Atenție, pentru că regretele vor fi tardive și nimeni, nici măcar persoana iubită, nu-ți va da dreptate de data asta.

Horoscop 3 aprilie 2023. Săgetător

Deși nu vrei să recunoști asta, nu ești bine de multă vreme, iar azi superiorii, dar și colegii tăi se vor autosesiza. O să fii trimisă cu forța în vacanța, dar, înainte de toate, la un control de rutină, oboseala și mai ales stresul zilnic și-au spus cuvântul. Ai mare, mare nevoie de o vacanță de cel puțin două săptămâni!

Horoscop 3 aprilie 2023. Capricorn

Chiar dacă ești o persoană încăpățânată și ambițioasă, nu-ți place deloc să te cerți, consideri că există metode mult mai civilizate pentru a rezolva un conflict… Azi însă, chiar tu vei iniția scandalul atât la job, cât și acasă, iar asta din cauza frustrărilor profesionale care te macină de prea mult timp.

Horoscop 3 aprilie 2023. Vărsător

Iubești și simți că ești iubită, însă trăiești o stare de vinovăție imensă… fiindcă alesul tău este un bărbat însurat sau este deja iubitul unei prietene de-ale tale. Chiar dacă relațiile cu bărbați căsătoriți nu sunt o noutate pentru tine, fiindcă te atrage genul acesta de adrenalină, de data asta suferi cu adevărat.

Horoscop 3 aprilie 2023. Pești

Nu ai deloc chef de muncă pentru că, în ceea ce te privește, a început deja numărătoarea inversă până la Paște și, evident mult așteptata vacanță. Încearcă totuși să nu-ți pierzi concentrarea la joib, fiindcă mai ai niște targeturi de îndeplinit. Azi astrele te favorizează din plin în privința banilor. Joacă la loto!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton