Horoscop 29 mai 2021. O zi plină de conflicte

 Oana Pantazi
.

Horoscop 29 mai 2021. O zi plină de conflicte, dar și de schimbări semnificative pentru mulți dintre nativi. Tensiunile în familie și la locul de muncă se pot acutiza, dar, pe de altă parte, latura amoroasă este bine aspectată pentru unele zodii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 29 mai 2021. Berbec

Dacă ai ceva de spus, nu ezita să o faci astăzi, pentru că tendința de interiorizare te va face să te victimizezi. Iar asta deoarece membrii familiei nu au de unde să-ți ghicească frământările. Și, cel mai important, nu te mai lăsa pe locul doi! Vei avea o surpriză plăcută din partea celor dragi.

Horoscop 29 mai 2021. Taur

Rutina te omoară și te face să te răzbuni pe cei apropiați. Dai dovadă de multă încăpățânare azi, iar dacă lucrezi sâmbăta, ferește-te să intri în vreun conflict cu colegii sau, și mai rău, cu un superior! Spre seară, vizita unei persoane apropiate îți va schimba însă starea de spirit.

Horoscop 29 mai 2021. Gemeni

Nici pentru Gemeni lucrurile nu stau prea roz la capitolul relaționare astăzi. Decât să deschizi cutia Pandorei dezgropând povești de mult încheiate, de care îți vei acuza familia, mai bine ieși în oraș la un film sau la o cafea cu prietenii.

Horoscop 29 mai 2021. Rac

Nici pe tine nu te iartă astrele, astăzi impulsivitatea făcându-te să comiți sau să spui lucruri pe care ulterior o să le regreți. Ferește-te să iei decizii importante, mai bine dedică-ți timpul relaxării. Spre seară însă, o veste bună îți va schimba dispoziția.

Citește și: Zodii care nu se vor înțelege niciodată cu Taurul

Citește și: Horoscopul lunii mai.Zodiile ferite de probleme

Citește și: Zodii dramatice.Nativii care sunt greu de suportat

Citește și: TOP 5 cele mai infidele zodii. Cine înșală cel mai mult din zodiac!

Horoscop 29 mai 2021. Leu

Mercur retrograd te va face să devii mai selectivă în privința grupului de prieteni, dar și în privința planurilor de viitor. Dă dovadă de obiectivitate și nu lăsa pe nimeni să te influențeze. Și nu uita! Cuvintele odată pronunțate nu mai pot fi luate înapoi! S-ar putea să-ți superi partenerul de viață…

Horoscop 29 mai 2021. Fecioară

Pe ansamblu, ziua ta nu va fi deloc rea, totul este să nu pleci urechea la bârfele unor „binevoitori”, care îți vor face niște dezvăluiri supărătoare. Spre seară însă, lucrurile se vor calma și te vei bucura de momente de relaxare alături de personaa iubită.

Horoscop 29 mai. Balanță

Astăzi este posibil să constați în sfârșit cine îți e prieten și cine nu… Vei trece prin niște momente mai dificile, așa că nu ezita să ceri ajutor. Este posibil ca soluția la problemele tale să vină din partea unei persoane la care nici nu te gândești. Din fericire, totul se va rezolva cu bine.

Horoscop 29 mai 2021. Scorpion

Te numeri printre privilegiații horoscopului astăzi, deoarece vei avea o zi bună pe toate planurile. Vei lega prietenii noi și nu este exclus ca în viața ta să apară o nouă poveste de iubire. Chiar dacă e weekend, ai putea afla vești bune și din sfera profesională.

Horoscop 29 mai 2021. Săgetător

Ziua va începe cu niște vești pe care le așteptai de mult. Poate fi vorba despre o situație legată de niște acte, de o vânzare sau de o moștenire. Restul zilei îți va aduce relaxarea mult așteptată. Te vei distra alături de prieteni în oraș sau chiar la o petrecere.

Horoscop 29 mai 2021. Capricorn

Știi vorba aceea care spune că nu e bine să te bagi unde nu-ți fierbe oala? Azi, din dorința de a aplana un conflict iscat în familie, s-ar putea ca toate oalele să se spargă în capul tău. Uzează, așadar, de diplomație, dar nu sări în barca nimănui! Lucrurile se vor rezolva de la sine.

Horoscop 29 mai 2021. Vărsător

Azi vei ține morțiș să recuperezi timpul pierdut, așa că vei face excese pe toate planurile. Prea multă mâncare, prea multă cafea, prea multă băutură, dar și prea multă distracție ar putea să îți facă rău fizic. Puțină moderație n-ar strica dacă vrei să începi săptămâna fără pastile…

Horoscop 29 mai. Pești

Vei avea o zi bună, iar problemele din zilele trecute se vor rezolva parcă de la sine. Mai mult, în viața ta s-ar putea să apară o fostă iubire, iar declarațiile pe care ți le va face îți vor gâdila orgoliul. Înainte de a lua vreo decizie, adu-ți aminte totuși de ce v-ați despărțit!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton