Horoscop 29 iulie 2022. Zi tensionată în familie pentru trei zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 29 iulie 2022. Pe ansamblu, majoritatea nativilor zodiacului vor avea o zi bună, însă unii vor fi supuși la câteva încercări, în special pe plan personal, zona familială fiind cea mai afectată. Comunicarea are de suferit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 29 iulie 2022. Berbec

Se apropie weekendul și nu mai ai deloc răbdare… Iar asta se va repercuta și asupra colegilor de muncă, dar și asupra familiei. Dacă la job te vei abține, acasă îți vei da frâu liber și vei reuși să-i impuți partenerului și ce n-a făcut! În schimb, ai noroc cu carul pe plan material azi.

Horoscop 29 iulie 2022. Taur

Și tu ești cu nervii „pe moațe” și vei avea nevoie de toată diplomația pentru a nu ieși șifonată din asta. La job, te vor deranja toate nedreptățile, iar acasă certurile vor porni de la niște cheltuieli nejustificate, pentru care vina îți aparține. Abia spre seară te vei liniști și vei începe să faci planuri de weekend.

Horoscop 29 iulie 2022. Gemeni

Ai o zi foarte plină azi la job, iar ironiile și spiritul tău de glumă ar putea fi deranjante la un moment dat pentru cei din jur. E preferabil să te dedici vieții de cuplu și să te ocupi de planurile de vacanță. Dacă nu o vei face, partenerul tău va pleca singur… curând. Și pentru tine latura financiară e bine aspectată.

Citește și: Ce zodii se îndrăgostesc în această vară

Citește și: Fetișuri sexuale în funcție de zodie

Citește și: Ce vor femeile în pat în funcție de zodie

Citește și: Cuplurile de zodii compatibile din punct de vedere sexual

Horoscop 29 iulie 2022. Rac

Ai o zi excelentă la job, iar aprecierile superiorilor s-ar putea să-ți aducă și o mărire de salariu. Din păcate însă, și tu vei întâmpina probleme în familie… O ceartă cu un membru mai în vârstă, pornită de la bani sau de la o măștenire, ar putea duce la ruperea relației, din cauza unei confuzii regretabile.

Horoscop 29 iulie 2022. Leu

Sunt foarte multe pe lista ta de to-do azi și, din dorința de a duce totul la bun sfârșit, s-ar putea să greșești. Nu au intrat zilele în sac, așadar nu te agita mai mult decât e cazul, ești în pragul unei depresii. Veștile bune vin de pe planul entimental – chiar azi ar putea apărea cineva interesant în viața ta.

Horoscop 29 iulie 2022. Fecioară

Șefii te terorizează, colegii profită de și ei de tine – pe plan profesional e haos și simți că nu mai reziști. Ești în pragul depresiei, așa că ai nevoie mai mult ca niciodată de o vacanță. Iar diseară vei lua decizia de a evada alături de partenerul tău într-o locație exotică. Aveți mare nevoie de un respiro în cuplu.

Horoscop 29 iulie 2022. Balanță

Îți merge bine pe toate planurile azi, așa că ar fi bine să profiți de toate oportunitățile care ți se oferă. Mai mult, în ultima clipă vei reuși să rezolvi o problemă arzătoare legată de bani, așadar vei avea parte de o seară relaxantă și de un weekend pe măsură. Partenerul tău de viață îți dă și el o veste bună.

Horoscop 29 iulie 2022. Scorpion

Azi vei ieși din carapace, mai mult ca niciodată, și vei rezolva niște probleme care te bântuie de multă vreme. Și latura sentimentală este bine aspectată, așadar discuția pe care o vei avea în cursul serii cu partenerul tău va schimba multe în relația voastră. E posibil să bată clopotele de nuntă!

Horoscop 29 iulie. Săgetător

Te sperie venirea weekendului, fiindcă ai de onorat o mulțime de promisiuni de care știi că nu te vei putea achita. Atât partenerul de viață, cât și prietenii și familia îți vor face o mulțime de reproșuri, din cauză că se simt neglijați. În cele din urmă, îi vei împăca doar după ce vei face rezervările de vacanță.

Horoscop 29 iulie 2022. Capricorn

În sfârșit vei avea curajul de a-ți cere drepturile, iar superiorii tăi vor fi uimiți de ieșirea ta neașteptată. Nu e exclus să pleci dacă nu vei primi salariul dorit, chiar dacă încă nu ți-ai găsit alt loc de muncă. Pe de altă parte, astrele te favorizează pe plan financiar, așa că ar trebui să-ți încerci norocul.

Horoscop 29 iulie 2022. Vărsător

Cu toate că nu ți-ai propus asta, în viața ta va apărea cineva care-ți va pune inima pe jar. Nu este exclus ca persoana să fie chiar dintre colegii de job sau colaboratori și cum ție nu-ți place să amesteci afacerile cu plăcerea… Totuși, de data asta nu-i vei putea dicta inimii, te vei îndrăgosti… iremediabil!

Horoscop 29 iulie 2022. Pești

Astrele îți dau de lucru și ție pe plan sentimental, mai ales dacă te afli deja într-o relație de cuplu. Iar asta deoarece te vei afla curând în postura de a alege, fiindcă nu vei putea merge la infinit pe două fronturi. Mare atenție însă, s-ar putea să dai vrabia din mână pentru cioara de pe gard!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton