Horoscop 28 martie 2023. Racii găsesc soluții pentru probleme mai vechi

 Radulescu Ruxandra
.

Horoscop 28 martie. Termenul cheie al zilei de zi este acțiunea. Astrele vă îndeamnă să puneți în aplicare planurile pe care le aveți și să nu mai așteptați. Momentul este prielnic pentu nativii care vor să facă o schimbare la locul de muncă, sau care vor să înceapă o colaborare. Sfatul de bază este să nu vă grăbiți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 28 martie 2023. Berbec

Unii oameni sunt într-o stare de negare cu privire la faptul că au acționat greșit, iar acum trebuie să îndrepte lucrurile. Dumneavoastră aveți suficientă claritate de gândire pentru a vedea că vor fi necesare schimbări majore, de aceea nu trebuie să te bazezi pe alții. E momentul să acționezi singur.

Horoscop 28 martie 2023. Taur

Ceea ce alegi să faci în următoarele zile va determina în mare măsură dacă visele tale devin realitate sau dacă rămân doar o dorință. Nu încerca să ignori ceea ce se întâmplă în jurul tău – interacționează cu cei din jur și acționeză în așa fel încât lucrurile să meargă în favoarea ta.

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 28 martie 2023. Gemeni

O convingere pe care până acum ai acceptat-o ​​fără îndoială trebuie examinată mai în profunzime și este posibil ca în următoarele zile să o respingi complet. Asta e bine, înseamnă că începi să vezi viața dintr-o perspectivă mai amplă.

Horoscop 28 martie 2023. Rac

Astrele te încurajează să cauți soluții originale la unele dintre aceleași probleme vechi cu care te vei confrunta și în această săptămână. Poți și trebuie să fii radical în gândirea ta, pentru că vechile soluții nu mai funcționează.

Citește și: Andreea Bălan, prima reacție despre câștigătorii Bordea și Cortea, după ce a pierdut în finala America Express 2023: „Am luptat cot la cot”

Citește și: Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, s-au despărțit, după 25 de ani de căsnicie. Tatăl artistei confirmă separarea: „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează”

Horoscop 28 martie 2023. Leu

Asigurați-vă că ascultați foarte bine înainte de a lua o decizie cu privire la o chestiune de parteneriat astăzi. Având în vedere eforturile pe care le-ați depus în ultima perioadă trebuie să îți cântărești cu atenție următorul pas.

Horoscop 28 martie 2023. Fecioară

Nu asculta ceea ce spun alții, pentru că ai capacitatea neprețuită de a face lucrurile să se întâmple și de a transforma ceea ce pare a fi o înfrângere inevitabilă într-o victorie glorioasă. Soarele din zona cea mai dinamică a hărții tale te va proteja și te va inspira.

Horoscop 28 martie 2023. Balanță

Puneți planurile sociale în așteptare astăzi, deoarece problemele de natură familială și financiară trebuie rezolvate acum și nu mai târziu. Nu vei avea liniște dacă știi că problemele nerezolvate așteaptă după colț.

Horoscop 28 martie 2023. Scorpion

Veți fi gânditor astăzi și unele dintre lucrurile care vă trec prin cap pot părea puțin ciudate la început. Mai târziu, însă, îți vei da seama că de fapt începi să realizezi ceea ce instinctele tale știau deja.

Horoscop 28 martie 2023. Săgetător

Acesta este un moment important pentru carieră, așa că acționați și nu vă fie teamă să le arătați angajatorilor și altor persoane aflate în poziții de putere de ce sunteți capabil. Dacă șefii tăi actuali nu apreciază, du-ți talentele în altă parte.

Horoscop 28 martie 2023. Capricorn

S-ar putea să fii dornic să demonstrezi ceea ce ești în stare să faci, dar planetele avertizează că trebuie să faci totul pas la un pas, mai ales în plan profesional, unde dacă forțezi lucrurile, s-ar putea să te poticnești mult mai repede. Nu e nevoie să te grăbești.

Horoscop 28 martie 2023. Vărsător

Alți oameni ar intra în panică, dar tu ești făcut să reziști presiunilor și vei face totul pentru a arăta că ești încă stăpânul destinului tău. Problemele tale, așa cum se prezintă la acest moment, pot fi rezolvate cu ușurință dacă rămâi calm și te concentrezi pe fapte.

Horoscop 28 martie 2023. Pești

Nu cădea în capcana de a crede că știi totul despre un anumit subiect, pentru că ceea ce se întâmplă în următoarele zile va arăta clar că ai aflat doar chestiuni de suprafață. Fii suficient de inteligent pentru a realiza că întotdeauna există mai multe de știut.

FOTO Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton