Horoscop 28 mai 2022. O zodie are probleme în dragoste

 Raiciu Adriana
.

Horoscop 28 mai 2022. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o sâmbătă liniștită, alături de familie și cei dragi. În schimb, alții se vor confrunta cu mici probleme în relație. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de 28 mai 2022.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 28 mai 2022. Berbec

Cei născuți în zodia Berbec petrec timpul cu persoana iubită, însă vor fi destul de reticenți în manifestarea sentimentelor și emoțiilor. Nativii mai mult vor fi tentați să-și analizeze partenerul Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia să-și lămurească niște dubii, dar și să ia decizii în legătură cu partenerul de viață.

Horoscop 28 mai 2022. Taur

Nativii din zodia Taur pot planifica o călătorie, o vacanță sau pot face o scurtă deplasare la rude, la prieteni, în afara orașului. Se conturează momente frumoase petrecute alături de cei dragi și discuții legate de principii și valori morale.

Citește și: Cele mai stabile cupluri de zodii.Nativii care sunt compatibili

Citește și: Cele mai ghinioniste zodii.Orice ar face, norocul le zâmbește rar

Citește și: Zodiile care nu sunt niciodată prefăcute.Cei mai sinceri nativi

Citește și: Zodiile în care poți avea încredere.Nativii care se țin de cuvânt

Horoscop 28 mai 2022. Gemeni

Nativii din zodia Gemeni au parte de momente intense în relația de cuplu. Aceștia vor trece de la o stare la alta și relația va fi pusă la încercare. Au nevoie de liniște în gânduri, așa că se vor relaxa și vor încerca să dea uitării problemelor.

Horoscop 28 mai 2022. Rac

Cei născuți în zodia Rac își fac niște planuri de viitor cu privire la un proiect, la susținerea unui discurs în public sau trasează direcțiile de bază pentru o ședință care se anunță a fi foarte importantă pentru cariera lor. O să fiți destul de creativ astăzi și chiar dacă aveți weekend-ul liber, nu o să vă impiedice să vă implicați în diferite activități.

Horoscop 28 mai 2022. Leu

Leii au parte astăzi de întâlniri cu prietenii și dialoguri foarte serioase și sobre. Am putea spune chiar că nu se vor simți pe deplin în largul lor însă vor încerca să empatizeze cu cei din jur. Ar fi bine, de asemenea, să stea departe de anumite discuții, întrucât lucrurile vor degenera.

Horoscop 28 mai 2022. Fecioară

Nativii din zodia Fecioară resimt efectele unor excese, posibil culinare și preferă să-și dedice timpul liber pentru a se odihni și relaxa. Nativii vor căuta să se îndepărteze de zgomot și agitație și își vor petrece mai toată ziua cu partenerul de viață.

Horoscop 28 mai 2022. Balanță

Balanțele nu încep ziua prea bine și pot fi frământate de diferite gânduri, frustrări, nemulțumiri și neîmpliniri, însă către seară își vor mai recăpăta din entuziasm. Nu neapărat că vor fi prea vorbăreți, dar cel puțin vor accepta dialogul cu cei din jur.

Horoscop 28 mai 2022. Scorpion

Nativii din această zodie vor avea probleme serioase astăzi cu banii. Încă de la primele ore ale dimineții vor avea parte de cheltuieli neprevăzute, ceea ce îi va face să-și schimbe total starea. Este chiar posibil să apelați la un prieten sau o rudă apropiată.

Horoscop 28 mai 2022. Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se vor preocupa de activități casnice și gospodărești. Nativii vor fi foarte responsabili în acțiunile lor și vor dori să instaureze ordinea și disciplina în locuință, impunându-se în fața celorlalți cu seriozitate. Nu sunt excluse vizite neașteptate ale rudelor.

Horoscop 28 mai 2022. Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de dialoguri lămuritoare, foarte seriose și foarte analitice cu persoana iubită. Nativii vor cere răspunsuri sau li se vor cere răspunsuri pentru anumite acțiuni sau decizii. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le ofera ocazia să discute foarte serios despre posibilitatea de a concepe un copil, iar în unele cazuri se va dori programarea la medic pentru analizele necesare.

Horoscop 28 mai 2022. Vărsător

Vărsătorii pot fi preocupați mai mult ca de obicei de propria sănătate și se pot gândi serios să-și reevalueze starea. Nativii, chiar și fără a se simți rău, vor căuta nod în papură și posibil pe acest fond să resimtă unele neplăceri organice.

Horoscop 28 mai 2022. Pești

Nativii din zodia Pești vor intra la cheltuială, c-o să coste excursia, poate chiar vor fi într-un city break, care o să fie costisitor. Se-ntâmplă ceva la care vreţi să fiţi şi voi de față, o căsătorie religioasă, un botez, logodna cuiva poate şi o să fie o atmosferă festivă, care-o să vă priască.

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton