Horoscop 28 decembrie 2022. Două zodii intră în conflicte majore

 Ifrim Georgiana
.

În timp ce unii nativi vor fi împliniți pe toate planurile și vor petrece momente plăcute cu prietenii, alții vor avea parte de conflicte în familie, dar și la locul de muncă. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 28 decembrie 2022. Berbec

Astăzi, Berbecii se bucură de suportul unor persoane dragi, care îi vor scuti de unele eforturi care îi depășesc. Este momentul ideal ca acești nativi să se ocupe de gestionarea unor conflicte mai vechi.

Horoscop 28 decembrie 2022. Taur

Taurii sunt împliniți pe toate planurile. Există mari șanse să se bucure de un bonus financiar sau de un cadou, care le va permite să facă o achiziție importantă. Acești nativi se vor simți motivați să organizeze unel treburi casnice și să-și revizuiască un program stabilit.

Horoscop 28 decembrie 2022. Gemeni

Gemenii au parte de o zi încărcată. Sunt solicitați din toate părțile, lucru care ar putea deveni un motiv de irascibilitate. Cu toate acestea, în a doua parte a zilei, lucrurile se mai calmează și au parte de câteva momente de relaxare în compania celor dragi.

Horoscop 28 decembrie 2022. Rac

Racii au parte de conflicte în familie. Anumite tensiuni mai vechi vor ieși la iveală, iar lucrurile degenerează când se așteaptă mai puțin. Astrologii îi sfătuiesc să-și păstreze calmul, căci riscă să intre în noul an cu multe probleme.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a fost trecut ca tată al Melissei la naștere. Ce se întâmplă după testul de paternitate:”El a ascuns toată chestia asta.”

Citește și: Jorge și soția lui au mers la psiholog pentru a-și salva căsnicia:”Chiar ne-am despărțit de câteva ori”

Horoscop 28 decembrie 2022. Fecioară

Fecioarele au parte de momente plăcute cu prietenii. A venit momentul să se reconecteze cu persoanele importante din viața lor și să-și dedice câteva momente de relaxare. Ultima perioadă a fost extrem de solicitantă, așa că merită să se răsfețe puțin.

Horoscop 28 decembrie 2022. Balanță

Probleme la locul de muncă pentru Balanțe. Acești nativi intră în conflict cu superiorii, căci își vor exprima nemulțumirile legate de locul de muncă. Astrologii îi sfătuiesc să aplaneze conflictele și să-și caute alte oferte profesionale.

Horoscop 28 decembrie 2022. Scorpion

Scorpionii traversează o perioadă plină de realizări. Au toate șansele să ajungă la cariera pe care și-o doresc, căci efoturile lor din ultima vreme s-au făcut remarcate. A venit momentul să renunțe la teamă și să facă pași înainte și pe plan sentimental.

Horoscop 28 decembrie 2022. Săgetător

Săgetătorii au o zi plină de vești bune. S-ar putea să obțină o avansare în funcție, un lucru la care nu sperau în această perioadă. Relațiile cu ceilalți cunosc o îmbunătățire semnificativă.

Horoscop 28 decembrie 2022. Capricorn

Capricornii sunt mai înțelegători cu cei din jurul lor. Stau departe de conflicte și încearcă să ajute atunci când li se solicită acest lucru. Astrologii îi sfătuiesc să ia o mică pauză de la activitățile cotidiene.

Horoscop 28 decembrie 2022. Vărsător

Vărsătorii se împacă cu unele decizii luate în trecut. Dacă până acum au fost încercați de un de anxietate, a venit momentul să fie mai siguri pe viitorul pe care și-l construiesc. Astrologii îi sfătuiesc să aibă răbdare, căci sunt pe cale să căștige sume mari de bani.

Horoscop 28 decembrie. Pești

Peștii fac pace cu unele persoane din trecutul lor. Lasă orgoliul deoparte și acceptă că au făcut unele greșeli, lucru care îi va ajuta să scape de o piatră de pe inimă.

Sursa foto: Arhiva Viva!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton