Horoscop 25 octombrie 2021. Zodiile care au probleme în cuplu

 Oana Pantazi
.

Horoscop 25 octombrie 2021. Astrele îi vor provoca pe toți nativii zodiacului încă din prima zi a săptămânii. Înainte de a se fi încheiat luna, pentru mulți dintre noi va veni nota de plată, și nu doar pe plan financiar, ci și amoros sau profesional. Iată ce ne așteaptă azi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 25 octombrie 2021. Berbec

Problemele financiare au legătură cu planul profesional și totul se răsfrânge asupra vieții personale… O încrengătură din care nu vei ieși ușor, în special azi, când te vei lovi doar de refuzuri din partea celor din jur. Dacă vei reuși să nu te victimizezi și să nu dai vina pe alții, va apărea și rezolvarea. Sfatul unui prieten vechi te va ajuta să depășești totul cu bine.

Horoscop 25 octombrie 2021. Taur

Dezamăgirea suferită pe plan profesional, dar și financiar nu te va face să capotezi așa de ușor, doar ești Taur! Chiar dacă din acest motiv are de suferit și partea personală, partenerul tău acuzându-te de lipsă de implicare, vei găsi o soluție care te va scoate din necaz. Nu este exclus să-ți schimbi locul de muncă și, implicit, și norocul. În relația de cuplu, dă dovadă de mai multă diplomație!

Horoscop 25 octombrie 2021. Gemeni

Azi, latura profesională este bine aspectată, singura condiție fiind ca tu să știi să profiți de oportunitatea ivită… Una la fel de bună nu va apărea curând! Pune în balanță plusurile și minusurile de la actualul loc de muncă și ia o decizie! Loialitatea față de angajatori e bună, dar nu și când e unilaterală… Pe plan amoros îți merge mai bine ca niciodată!

Citește și: Zodiile care se ceartă tot timpul, dar au o pasiune ieșită din comun

Citește și: Ce planetă guvernează fiecare zodie

Citește și: 3 zodii care nu au încredere în ele.Sunt cei mai sensibili

Citește și: Care este partenerul ideal în funcție de zodie

Citește și: Numerele norocoase în funcție de zodie

Horoscop 25 octombrie 2021. Rac

Stai bine pe toate planurile – profesional, financiar și amoros. Chiar și problemele de sănătate pe care le-ai resimțit recent s-au ameliorat. O singură problemă poate apărea… Debordezi de energie și de chef de viațăși cum să flirtezi îți e cel mai la îndemână, ai putea să te implici într-o idilă păguboasă. Nu-ți periclita relația de cuplu pentru o aventură fără finalitate! Nu miza pe faptul că nu se va afla!

Horoscop 25 octombrie 2021. Leu

Toată atenția ta este setată spre latura profesională. Nu concepi sub nicio formă să nu dai lovitura, chiar dacă feedback-ul venit de la superiori nu e cel mai grozav. Acest pariu pus cu tine te face să-ți neglijezi partenerul… despre care apar vești de la cineva din anturaj. Gelozia îți va întuneca rațiunea. Înainte de a trage concluzii pripite, verifică personal informațiile! Dacă n-ai pereche, astrele vor avea grijă să te îndrăgostești…

Horoscop 25 octombrie 2021. Fecioară

Dacă latura profesională este bine aspectată și ai putea chiar să dai lovitura, nu la fel de bine stai și pe plan amoros. Relația de cuplu este în pericol, iar ruptura care se întrevede de ceva vreme, se adâncește pe zi ce trece. A venit momentul să iei o decizie, chiar dacă viitorul te sperie. Asumă-ți greșelile sau acceptă-le pe ale partenerului, deznodământul tot va veni!

Horoscop 25 octombrie 2021. Balanță

Profesional și financiar nu o duci rău, însă relația de cuplu te nemulțumește, deși unii spun că nu ai de ce să te plângi. Ai prea multe pretenții de la partener și dai prea puțin în schimb, de la o vreme. Încearcă să echilibrezi… balanța! Dacă nu te afli într-o relație de cuplu, în viața ta ar putea apărea cineva cât de curând. Nu refuza azi o întâlnire cu prietenii!

Horoscop 25 octombrie 2021. Scorpion

Azi vei încerca să te concentrezi 100% asupra problemelor profesionale, însă nu-ți va ieși nici pe jumătate… O poveste amoroasă din trecut nu îți dă pace, iar întrebarea „ce-ar fi dacă?” te face să frisonezi. Nu e deloc o idee bună nici dacă nu te afli într-o relație, darămite dacă ți-ai refăcut viața! Spre seară, o veste bună venită de departe te va face să uiți de dileme.

Horoscop 25 octombrie 2021. Săgetător

Faptul că ai o viață profesională foarte plină și că deadline-urile și proiectele nu se mai termină nu reprezintă o scuză îndeajuns de bună pentru a-ți neglija viața personală, în special latura amoroasă. Dacă îți neglijezi în continuare partenerul, vei culege „roadele” curând… Iar dacă ai ieșit de ceva timp dintr-o relație, n-ai nicio scuză. Făt-Frumos nu va veni să-ți bată la ușă!

Horoscop 25 octombrie 2021. Capricorn

La job aio mulțime de probleme, pe care nu mai știi cum să le gestionezi. Munca susținutăți-a adus nu doar laude, ci și invidia unora, care acum se străduiesc să-ți bage bețe-n roate denigrându-te. Nu te necăji, nu mai ai nimic de demonstrat, șefii tăi știu ce poți. A venit momentul să te ocupi de relația de cuplu, pe care ai cam neglijat-o. N-ar strica să plecați într-o scurtă vacanță, de ce nu?, peste hotare.

Horoscop 25 octombrie 2021. Vărsător

Banii, dragostea și sănătatea sunt bine aspectate, așadar n-ai de ce să te îngrijorezi că planul profesional întârzie să te satisfacă. Nu e o zi – și nici o săpămână – potrivită pentru a-ți expune ideile sau a cere o mărire de salariu. Paradoxal, banii nu-ți vor lipsi, dar vor veni din alte surse. Mai bine, în această perioadă, fă-ți planuri pentru renovarea casei sau cumpără-ți maina la care visezi!

Horoscop 25 octombrie 2021. Pești

Ai o mulțime de idei și te străduiești să-ți convingi superiorii de utilitatea lor, însă nu toată lumea gândește „outside the box”. Nu dispera, va veni și vremea lor sau poate e timpul să-ți schimbi locul de muncă. Agitația de la job o duci însă acasă, iar partenerul tău de viață va plăti oalele sparte. Nu întinde coarda, dacăvrei să ai parte de o seară agreabilă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton