Horoscop 25 februarie 2021. Norocul e de partea Racilor

 Oana Pantazi
.

Horoscop 25 februarie 2021. O zi cu provocări la locul de muncă pentru unele zodii, dar și în viața personală. Soarele, situat în casa XII a Berbecului, va scoate la iveală tot ceea ce ține de secrete, iertare, dar și de vindecarea sufletească și trupească. Află chiar acum se îți rezervă astrele!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ziua de 25 februarie aduce schimbări bune sau rele pentru toate zodiile, însă o atenție specială trebuie să aibă Taurii și Fecioarele. Pregătiți-vă să sărbătoriți, unele zodii își pot întâlni marea dragoste!

Horoscop 25 februarie 2021. Berbec

Astăzi este indicat să rămâi mai low profile ca de obicei, deoarece starea de nervozitate care te-a curpins s-ar putea să îți creeze probleme atât în plan profesional, cât și personal. Ar fi bine să eviți discuțiile în contradictoriu, chiar dacă te simți provocat. În egală măsură, atenție la neatenție! N-ar strica, azi, să lași mașina acasă și să circuli cu transportul în comun.

Horoscop 25 februarie 2021. Taur

Ghinionul te-a urmărit în ultima perioadă, iar asta te-a făcut să-ți cam pierzi încrederea în tine. Nu lăsa agitația să te cuprindă, mai ales că azi vei avea o mulțime de probleme de rezolvat. Nu este exclus să trebuiască să pleci într-o călătorie, așadar încearcă să te aduni și prioritizează-ți problemele!

Horoscop 25 februarie 2021. Gemeni

Chiar dacă te-a cuprins nerăbdarea și vrei să te vezi, cum se spune, cu sacii în căruță, trebuie să știi că azi nu e cea mai potrivită zi pentru a rezolva treburile pe care le-ai amânat. Nu lua decizii fără să te consulți cu colegii sau cu cei apropiați, fiindcă mai apoi îți va fi foarte greu să repari ce-ai stricat. Fii foarte prudent, fiindcă nu toți cei care te înconjoară îți sunt și prieteni cu adevărat!

Horoscop 25 februarie 2021. Rac

Una peste alta, astăzi norocul va fi de partea ta și vei avea parte de o mulțime de lucruri pozitive. Nu e exclus chiar să beneficiezi de o mărire de salariu. Pe de altă parte, la nivel profesional, concurența bate la ușă, și ai putea avea surpriza să constați că cineva încearcă să te discrediteze sau să-și asume meritele tale. Nu lăsa iritarea să preia controlul! Ești pe drumul cel bun și n-ai vrea să te îneci la mal…

Horoscop indian. Ce zodie ești și care sunt calitățile, dar și defectele tale

Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

George Clooney este un familist convins! Iată 15 adevăruri despre zodia Taur!

Horoscop medical. La ce boli ești predispus în funcție de zodie și ce leacuri ți se recomandă

Horoscop 25 februarie 2021. Leu

Azi este ziua perfectă să te ocupi de tine. Ai nevoie de relaxare și de interacțiune socială. Așadar, după orele de program, ieși cu prietenii la o cafea sau la un film și încearcă să uiți, pentru câteva ore de problemele care te macină. Astrele te favorizează și pe plan amoros, așadar nu este exclus ca azi să ai parte de o întâlnire care îți va schimba viitorul. Nu este exclus să îți găsești sufletul-pereche.

Horoscop 25 februarie 2021. Fecioară

Dacă vrei să ai succes azi, nu trebuie să-ți pierzi nicio clipă concentrarea, chiar dacă puterea de muncă este scăzută. Nu amâna proiectele începute și încearcă să nu-ți pierzi stăpânirea de sine la locul de muncă – riști să te cerți cu colegii. Pe de altă parte, n-ar strica să mai faci și câte un compromis din când în când… Învață să mai lași de la tine dacă vrei să-ți rezolvi problemele!

Horoscop 25 februarie 2021. Balanță

Vei avea o zi extrem de plină azi la serviciu. Vei cunoaște oameni noi și te vei implica în proiecte de anvergură, care ulterior vor atârna greu în CV-ul tău. Chiar dacă toți cei din jurul tău par bine intenționați, ar fi bine să nu lași garda jos complet, nu toată lumea se va oferi să te ajute dezinteresat.

Horoscop 25 februarie 2021. Scorpion

Vei avea parte de o zi bună atât la serviciu, cât și în familie. Totuși, astrele te vor pune la încercare pe plan financiar. Bugetul tău este destul de destabilizat, așadar încearcă să nu sari calul în privința cheltuielilor, fiindcă viitorul apropiat nu e prea roz în această privință. Din fericire, este vorba despre o problemă temporară și situația se va echilibra curând. Este important însă să nu te arunci la cumpărături nejustificate.

Horoscop 25 februarie 2021. Săgetător

Vei fi extrem de activ azi atât la serviciu, cât și acasă și vei reuși să rezolvi cu succes probleme care trenau de multă vreme și-ți făceau viața imposibilă. Mai mult, astăzi este o zi perfectă pentru comunicarea cu cei din jur, iar farmecul tău personal deosebit va face victime. Nu este esclus să cunoști pe cineva care ar putea face parte din viața ta de acum înainte. Latura amoroasă e bine aspectată!

Horoscop 25 februarie 2021. Capricorn

Love is in the air… se poate spune în ceea ce te privește! Așadar, azi ai toate șansele să cunoști pe cineva care îți va face inima să-ți tresalte și care s-ar putea dovedi chiar-sufletul tău pereche. Și relațiile de prietenie sunt la fel de bine aspectate, deci profită de ziua asta pentru a te întâlni cu prietenii și a ieși în lume! Vei avea parte de o seară extrem de agreabilă alături de cei dragi.

Horoscop 25 februarie 2021. Vărsător

Pentru tine, azi este o zi în care ar fi bine să te trezești… mâine. Apar, încă de cu zori, probleme la locul de muncă – conflictele se vor isca din senin și cele mai multe vor fi bazate pe confuzii. Încearcă să nu dai drumul la agresivitate, puțină diplomație te va ajuta să treci cu bine peste această zi turbulentă. În compensație, te vei bucura de o seară relaxantă alături de cei dragi.

Horoscop 25 februarie 2021. Pești

Îți dorești să-ți schimbi jobul sau să aplici la un post ierarhic superior în cadrul companiei? Astăzi astrele îți vor fi favorabile, totul este să lași comoditatea deoparte și să ceri ce crezi că ți se cuvine. chiar dacă unel edintre doleanțele tale îi vor surprinde pe superiori, până la urmă nu ai nimic de pierdut!




Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton