Horoscop 24 februarie 2021. Ce zodie are probleme în dragoste, de Dragobete

 Lupescu Anca
.

Horoscop 24 februarie 2021. Ziua de Dragobete vine cu multe provocări pentru unii nativi ai zodiacului. Aveți nevoie de răbdare, dar și de multă toleranță, mai ales față de persoana iubită. Totuși, nu la toate zodiile este vorba despre dragoste. Unii au reușite la locul de muncă, ceea ce e întotdeauna de bun augur.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 24 februarie 2021.Berbec

Ai parte de numeroase surprize la locul de muncă, unde ți se aprobă un nou proiect. Chiar dacă ești optimist, nu te baza pe succesul pe care l-ar putea avea și muncește în continuare la alte lucruri.

Horoscop 24 februarie 2021.Taur

Nu știi ce cadou să-i oferi persoanei iubite și te complici toată ziua căutând darul perfect. Poate o excursie sau o cină romantică ar fi de ajuns pentru ca partenerul de cuplu să se bucure de atenția oferită.

Horoscop 24 februarie 2021.Gemeni

Nu ești într-o relație și cauți cu disperare pe cineva. Cu cât vei căuta mai mult, șansele să apară cineva sunt tot mai mici. Cel mai bine ar fi să lași lucrurile așa cum sunt și să nu le forțezi, îți vei da seama că așa este cel mai bine.

Horoscop 24 februarie 2021.Rac

Primești o veste neașteptată leagată de carieră și ai șansa de a te relansa cu ceva nou și original. Chiar dacă îți vor intra ceva bani în cont, nu te grăbi să faci investiții costisitoare.

Horoscop 24 februarie 2021.Leu

Nu te mai complica cu activități care nu-ți fac plăcere. Mai bine te concentrezi pe ceva care să-ți placă și la care te pricepi, altfel îți pierzi timpul.

Horoscop 24 februarie 2021.Fecioară

Poate că ar trebui să renunți la anumite relații toxice din viața ta. Sunt persoane în jurul tău care nu au intenții bune, așa cum credeai. Mai bine eviți încă de pe acum problemele pe care acestea ți le-ar putea crea.

Horoscop 24 februarie 2021.Balanță

Nu stai foarte bine cu banii și momentul nu a picat deloc bine, mai ales că ai multe treburi de făcut, unde trebuie să investești bani. Ocupă-te doar de ce este urgent și lasă restul pentru mai târziu.

Horoscop 24 februarie 2021.Scorpion

Nu reușești deloc să găsești un echilibru între job și viața personală. Ar trebui să le acorzi celor dragi mai multă atenție și să mai iei o pauză de la lucru din când în când, sunt și probleme personale care te privesc.

Horoscop 24 februarie 2021.Săgetător

Nu te înțelegi deloc cu persoana iubită și nu vă puteți pune de acord asupra unei schimbări. Discută deschis cu partenerul și exprimă-ți sentimentele cu sinceritate.

Capricorn

Vrei să faci o schimbare în carieră, însă nu trebuie să te grăbești. Analizează fiecare opțiune pe care o ai și alege-o pe cea care crezi că îți va aduce beneficii, dar și multă satisfacție personală.

Horoscop 24 februarie 2021.Vărsător

Nu ești gata să ieși din zona de confort și poate ar trebui să te mai gândești. Există o persoană interesată de tine și ați putea avea o relație frumoasă dacă există mai multă comunicare din partea ta.

Horoscop 24 februarie 2021.Pești

Te enervează multe aspecte la locul de muncă și nu știi cum să le spui celorlalți acest lucru. E timpul să iei atitudine și să le explici politicos celor din jur că unele lucruri sunt deranjante pentru tine.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton