Horoscop 23 ianuarie 2022. Zodia care va fi trădată

 Miniosu Alexandra
.

Horoscop 23 ianuarie 2022. Se anunță o zi plină de surprize, însă nu toate vor fi plăcute. Unii nativi vor petrece momente romantice alături de persoana iubită sau vor pleca împreună într-o mini-vacanță. Alții vor avea timp de relaxare, după o săptămână grea, iar unul dintre nativi va suferi, din păcate, o trădare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 23 ianuarie 2022. Berbec

Berbecii au avut parte de o săptămână plină și solicitantă. Se pare că weekend-ul nu le este suficient pentru a-și încărca din nou bateriile și sunt în continuare obosiți. Așadar, duminică nu se vor simți în stare de nimic. Preferă să stea toată ziua în pat sau, eventual, să iasă la o plimbare în parc, spre seară. Asta îi va ajuta să-și pună măcar ordine în gânduri.

Horoscop 23 ianuarie 2022. Taur

Taurii nu se vor bucura de un weekend tocmai liniștit. Încă din prima parte a zilei, se ivesc niște certuri destul de aprinse cu diverși membri ai familiei. Treptat, situația se poate degrada și în relația cu partenerul de viață. Starea de spirit le va fi profund afectată de o dispută serioasă cu persoana iubită. Simt că nu ajung la un numitor comun și nu mai vor să mai lase de la ei, așa cum fac de obicei.

Horoscop 23 ianuarie 2022. Gemeni

Gemenii, în schimb, se bucură din plin de ziua lor liberă. Au timp să se ocupe exclusiv de ei și de sănătatea lor. În acest sens, se apucă serios de sport, pentru că au observat că lipsa mișcării le-a adus unele probleme. Vor simți că sunt productivi și vor fi foarte bine dispuși. Spre seară, e posibil să se întâlnească cu un prieten drag.

Horoscop 23 ianuarie 2022. Rac

Racii spun „adio' problemelor din cuplu, după ce ei și partenerii lor au trecut prin diverse teste. Își vor da seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și vor petrece momente unice, în doi. E posibil să fie surprinși de persoana iubită printr-o cină romantică sau chiar ca ei să prea „frâiele' , spre încântarea omului iubit.

Horoscop 23 ianuarie 2022. Leu

Leii au muncit toată săptămâna pentru a-și îndeplini toate sarcinile. Spre jumătatea săptămânii, oboseala și-a pus serios amprenta asupra lor. Așadar, au așteptat cu nerăbdare weekend-ul. Din fericire, duminică sunt scutiți de orice treabă și au timp să se relaxeze după bunul plac. Vor dormi mai mult, vor asculta muzica preferată și își vor savura cafeaua în liniște.

Citește și: Zodii care nu vor înșela niciodată

Citește și: Ce îl deranjează la tine, în funcție de zodie

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Horoscop 23 ianuarie 2022. Fecioară

Și Fecioarele au avut o săptămână destul de grea, cu multe situații neprevăzute la locul de muncă. În weekend, nativii din această zodie simt nevie să se delecteze prin a face lucruri noi. E posibil să își descopere noi pasiuni menite să-i relaxeze. În a doua parte a zilei, vor petrece timp prețios în sânul familiei și vor depăna împreună amintiri frumoase.

Horoscop 23 ianuarie 2022. Balanță

Balanțele trebuie să-și reorganizeze lista de priorități. Ar trebui să lase munca sau orice alt lucru pe plan secundar și să se ocupe mai mult de ele și de sănătatea lor. În cazul în care vor face excese, de orice fel, riscă să se confrunte în timp cu diferite probleme. De asemenea, ar putea face o vizită la medic, dacă simt că ceva nu e în regulă.

Horoscop 23 ianuarie 2022. Scorpion

Scorpionii se vor simți trădați de persoane la care nu s-au așteptat niciodată. Acest lucru le va afecta destul de serios starea de spirit. În loc să se afunde într-o stare neplăcută, ar trebui să-și da seama că e momentul să pună piciorul în prag. E momentul să încheie unele relații toxice, chiar dacă poate le este greu.

Horoscop 23 ianuarie 2022. Săgetător

În ultima vreme, Săgetătorii s-au axat exclusiv pe muncă și continuă să facă asta chiar și în weekend. E posibil ca partenerii de cuplu să se simtă neglijați, iar asta le-ar putea aduce certuri serioase în relație. Pe viitor, ar trebui să nu uite de faptul că în orice trebuie să existe un echilibru.

Horoscop 23 ianuarie 2022. Capricorn

Capricornii au astăzi o întâlnire importantă cu niște potențiali parteneri de afaceri. La început, vor fi destul de încordați, însă, spre bucuria lor, vor vedea că ei și cei din jur împărtășesc aceleași opinii. Înainte de a lua o decizie importantă, ar tebui să cântărească, însă, foarte bine lucrurile pentru a nu da greș.

Horoscop 23 ianuarie 2022. Vărsător

Vărsătorii primesc o veste bună încă de dimineață. O rudă sau un prieten pe care nu l-au mai văzut de mult timp le vor face o vizită. Își vor da toată silința pentru a face o impresie bună și pentru a-i face să se simtă cât mai confortabil.

Horoscop 23 ianuarie 2022. Pești

Peștii își vor lua prin surprindere partenerii cu o propunere de nerefuzat. Vor pleca împreună într-o mini-vacanță, pentru a-și încărca bateriile. Se vor conecta mult mai bine cu natura, se vor bucura împreună de aerul proaspăt și nici momentele romantice nu vor lipsi.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton