Horoscop 22 noiembrie 2021. Ce zodii au probleme în cuplu

 Oana Pantazi
.

Horoscop 22 noiembrie 2021. Săptămâna care tocmai a trecut a fost una destul de dificilă și tensionată, din cauza patronajului Lunii pline, aflată sub patronajul Scorpionului. Chiar dacă lucrurile se mai relaxează, încă vor exista „replici”, care îi vor afecta pe majoritatea nativilor. Iată care sunt zodiile care vor avea azi nevoie de mai multă concentrare și stăpânire de sine!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 22 noiembrie 2021. Berbec

După o săptămână destul de dificilă atât pe plan profesional, cât și financiar, lucrurile se mai relaxează pentru tine, în sepcial la job. Din păcate, latura personală este încă destul de prost aspectată, iar asta se va materializa în discuții interminabile cu partenerul de viață. Dacă nu vor fi crize de gelozie, controversele vor începe de la bani.

Horoscop 22 noiembrie 2021. Taur

Nu te prea poți concentra la job, chiar dacă ai avut un weekend pentru a-ți reface forțele. Te îngrijorează situațția financiară și acum regreți că ai lăsat unele plăți pe ultima sută de metri. Din fericire, salvarea va veni din partea unui membru al familiei, la timp cât să-ți recuperezi liniștea în cuplu. Spre seară, vei începe chiar să-ți faci planuri pentru Sărbători.

Horoscop 22 noiembrie 2021. Gemeni

Viața ta profesională e destul de agitată și, în egală măsură, rutinieră… Dar azi vei primi niște vești surprinzătoare de unde nu te aștepți. Cineva îți va face o ofertă de job greu de refuzat, însă asta va necesita și mai multă implicare și timp petrecut la muncă. Înainte de a accepta, consultă-te cu partenerul de viață, altfel s-ar putea să apară probleme!

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Zodiile în care poți avea încredere.Nativii care se țin de cuvânt

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: De câte ori te vei îndrăgosti în funcție de zodie

Citește și: Cum ai grijă de sănătate, în funcție de zodie

Horoscop 22 noiembrie 2021. Rac

Azi vei lua o decizie importantă pe plan profesional, iar asta va face diferența, fiindcă superiorii tăi ar putea să-ți încredințeze un proiect nou, unde și banii vor fi pe măsură. Până atunci, latura materială va fi destul de slab aspectată, iar asta aduce cu sine discordie în familie. Te deranjează stilul cheltuitor al partenerului de viață, dar și al copiilor, însă știi că e o luptă pierdută din start.

Horoscop 22 noiembrie 2021. Leu

Începi săptămâna cu dreptul la job – ideile tale vor fi lăudate, iar asta îți va crește stima de sine. Atât planul financiar, cât și cel amoros sunt bine aspectate, așadar te poți aștepta la surprize plăcute. Din păcate însă, ai neglijat prea mult unele probleme de sănătate, iar organismul tău va da semne că ceva nu e în regulă. Nu mai amâna, mergi la doctor!

Horoscop 22 noiembrie 2021. Fecioară

Apar probleme legate de obligații contractuale și nu este exclus să primești chiar o somație pentru neplată. Situația este destul de tensionată și la job, unde anumite persoane îți bagă bețe-n roate. Din fericire, latura sentimentală este excelent aspectată și te bucuri de susținerea totală a partenerului tău. Nativii singuri ar putea avea parte azi de o surprisă foarte plăcută… Love is in the air!

Horoscop 22 noiembrie 2021. Balanță

Astrele te favorizează pe plan profesional, așadar azi vei avea o mulțime de idei și vei veni cu soluții pertinente. Nu același lucru se poate spune despre viața personală, unde nu prea mai vezi luminița de la capătul tunelului. Discuțiile cu partenerul se acutizează, iar orgoliul nu vă lasă pe niciunul să vă recunoașteți greșelile. Intervenția unuia dintre părinți se va dovedi salutară și spre seară situația se va calma.

Horoscop 22 noiembrie 2021. Scorpion

Ești plină de energie și de entuziasm și nimic nu te descumpănește azi, nici măcar bârfele colegilor și comentariile malițioase la adresa ta… Meriți ca munca susținută să îți fie răsplătită, așa că ai putea primi o veste bună chiar azi. Latura financiară și cea amoroasă sunt și ele bine aspectate, însă ar fi bine să nu-ți mai neglijezi sănătatea. Și ar fi bine să te tratezi la medic, nu pe internet!

Horoscop 22 noiembrie 2021. Săgetător

Nu prea ai chef de muncă azi, însă imaginația și creativitatea te scot, ca de obicei, din necaz. Ești mult mai interesată de viața personală, pe care ai neglijat-o în ultima vreme, așa că îi vei dedica restul zilei partenerului tău de viață. Ai grijă totuși să nu deschizi discuții pe teme încă delicate, nu ar trebui să aduci în discuție lucruri ca infidelitatea ori flirturile cu foști parteneri sau colegi de serviciu…

Horoscop 22 noiembrie 2021. Capricorn

Situația continuă să fie tensionată nu doar la job, ci și acasă, așa că în cele din urmă vei ajunge să te victimizezi și să te consideri neînțeleasă. Cineva apropiat, poate un prieten vechi, îți va deschide ochii și te va ajuta să găsești soluții. Latura materială e bine aspectată, așadar n-ar strica să începi să-ți faci planuri pentru o scurtă vacanță de Sărbători, alături de partenerul de viață.

Horoscop 22 noiembrie 2021. Vărsător

Deși weekendul trebuia să fie relaxant pentru tine, începi săptămâna cu multe frustrări… aduse de acasă. Timpul petrecut în doi nu ți-a priit, iar asta deoarece fricțiunile din cuplu au reînceput. Încearcă să nu-ți obosești colegii cu problemele personale sau, și mai rău, să te răzbuni pe ei. Problemele tale amoroase nu sunt chiar atât de grave, așa că mai renunță puțin la orgoliu!

Horoscop 22 noiembrie 2021. Pești

Ai foarte mult de muncă azi, iar asta nu prea te lasă să te gândești la celelalte probleme… Ai mare nevoie de bani în această perioadă, dar ar fi bine, cel puțin azi, să nu întreprinzi nimic în acest sens, fiindcă latura financiară e prost aspectată. Spre finele zilei vei primi însă o veste bună, care te va face să privești altfel spre viitor. Și jumătatea ta ar putea să te surprindă plăcut… poate cu o cerere în căsătorie!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton