Horoscop 22 mai 2022. Noroc în dragoste pentru o zodie

 Raiciu Adriana
.

Horoscop 22 mai 2022. Mai mulți nativi ai zodiacului se vor confrunta cu probleme serioase în această zi, în timp ce alții vor avea parte de o zi excelentă. Iată ce îți rezervă astrele pentru ziua de 22 mai 2022!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 22 mai 2022. Berbec

O veste bună, o surpriză plăcută din partea cuiva care vă cheamă pe undeva şi e atrăgătoare invitaţia. Posibilă reuniune cu colegii de breaslă şi să daţi curs unor iniţiative, să atacaţi un proiect care să vă asigure banii pentru rate, facturi, taxe, concediu.

Horoscop 22 mai 2022. Taur

Este o persoană care vrea să lucraţi împreună şi vine cu oferta concretă şi s-ar putea să vă şi convingă cu argumente solide. Se anunţă proiecte noi în plan profesional şi o să luaţi poate, mai mulţi bani, însă şi cheltuielile or să fie peste aşteptări, poate pentru că se iveşte ocazia să vă luaţi un lucru pe care vi-l doreați de mult timp.

Horoscop 22 mai 2022. Gemeni

Se poate să vă aflaţi la început de drum într-o relaţie şi să vi se pară, deocamdată totul incert, dar nu e de abandonat cursă. Trebuie să vă gândiți bine înainte de a face pasul cel mare, însă fiți sigur de sentimentele pe care le aveți.

Citește și: Cum sunt afectate zodiile de Mercur retrograd

Citește și: Top 5 zodii care se întorc după despărțire și 3 zodii care nu iartă niciodată

Citește și: Zodiile care sunt iubite de toată lumea

Citește și: 4 zodii care nu pot fi înșelate.Nimic nu le scapă

Horoscop 22 mai 2022. Rac

E o răscolire interioară şi poate cereţi sfatul unui prieten sau unui psiholog, terapeut, să aflaţi cauzele şi să vă echilibraţi. Poate faceţi un consiliu de familie ca să stabiliţi ce are de făcut fiecare, poate e vorba despre treburile casnice, reparaţii, amenajări interioare sau vă luaţi casă.

Horoscop 22 mai 2022. Leu

Relaţia de cuplu traversează o perioadă mai agitată, dar se vor linişti apele, pentru că vă place armonia în doi. Comunicarea este întotdeauna cheia, așa că știți cum să treceți peste aceste momente. Totodată, vă gândiți serios să plecați într-o vacanță împreună, întrucât nu ați mai făcut asta de ceva timp.

Horoscop 22 mai 2022. Fecioară

Sănătatea nu trebuie lăsată pe planul doi, e bine să vă faceţi timp s-ajungeţi şi la doctor, să faceţi investigaţii medicale să vedeţi cum staţi. Nu mai amânați deloc, pentru că lucrurile vor degenera atunci când vă așteptați cel mai puțin.

Horoscop 22 mai 2022. Scorpion

O şansă în plus de a vă reface viaţa de cuplu şi s-aveţi copii, să vă bucuraţi de traiul în doi. Se poate să luaţi o sumă de bani pentru o muncă în particular şi să mergeţi mai departe dacă vedeţi că sunteţi plătiţi la timp şi o să fie în continuare de lucru.

Horoscop 22 mai 2022. Săgetător

O veste bună de la cineva care vrea să fiţi împreună, poate are loc şi cererea în căsătorie cât de curând. E nevoie de voi pe undeva, la organizarea unui eveniment şi o să puneţi la bătaie toată priceperea şi o să căpătaţi contracte şi vă asiguraţi un venit consistent.

Horoscop 22 mai 2022. Capricorn

Se poate să ieşiţi mai des pe la evenimentele din oraş, c-aveţi nevoie de prieteni cu care să vă vedeţi în timpul liber, să socializaţi. Pare să fie o zi încărcată, însă totul se va lega destul de bine și o să reușiți să vă mai detașați puțin.

Horoscop 22 mai 2022. Vărsător

Trebuie să faceți o călătorie interioară autentică pentru a identifica care părți își doresc să meargă înainte și care vă conduc în trecut! Până nu echilibrați această balanță s-ar putea să trăiți cu unele frustrări sau să nu puteți lua niște decizii importante!

Horoscop 22 mai 2022. Pești

Sfaturile oamenilor cu o mai mare experiență în domeniul situațiilor cu care vă confruntați vă vor ajuta să rezolvați totul mai repede. Așadar, nu vă încăpățânați să adoptați numai calea ta ca unica posibilă! Activitățile în care vă implicați se intensifică, iar asta deoarece aveți multă energie pe care o puteți distribui în mai multe direcții!

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton