Horoscop 20 iulie 2022. Zodia care dă lovitura pe toate planurile

 Raiciu Adriana
.

Horoscop 20 iulie 2022. În timp ce nativii din zodia Gemeni vor duce anumite proiecte la bun sfârșit, Peștii se vor bucura din plin că au rezolvat proiectul pentru casă. Norocoșii zodiacului sunt, însă, Scorpionii, care vor da lovitura pe toate planurile!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 20 iulie 2022. Berbec

Te simți mai bine ca niciodată și ești pregătit pentru ce urmează să se întâmple în viața ta. Nu este exlcus să primești și o veste bună de la locul de muncă, așa că totul pare că prinde contur. Totuși, ai grijă la oamenii care vor încerca să-ți pună bețe-n roate!

Horoscop 20 iulie 2022. Taur

Nimic nu te face mai fericit decât faptul că știi că relația ta se îndreaptă către drumul cel bun. Începutul a fost plin de surprize, însă observi schimbări semnificative la partenerul tău, iar asta nu poate decât să te bucure.

Citește și: Ce vor femeile în pat în funcție de zodie

Citește și: Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022. Trei nativi sunt protejați de astre

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Horoscop 20 iulie 2022. Gemeni

Reușești să faci tot ce îți propui, iar asta pentru că îți dai din ce în ce mai tare interesul. Nu te mai vaiți și nici nu ma cauți validare la cei din jur. Ești pregătit psihic pentru tot ce urmează și ești conștient că tot binele se va întoarce.

Horoscop 20 iulie 2022. Rac

Tot umbli cu diferite acte și reușești, într-un final, să dai peste o persoană care te va scoate din impas. Este vorba de cineva influent, cu care ar trebui să mai ții legătura, întrucât se va dovedi a fi o persoană extrem de bună în evoluția ta.

Horoscop 20 iulie 2022. Leu

Gândul îți tot zboară la proiectele pe care trebuie să le faci, însă simți că nici nu ai starea necesară să te apuci, dar nici nu te simți motivat de ceva. Vorbește cu șefii tăi și exprimă-ți părerea liber despre tot așteptările pe care le ai în această firmă.

Horoscop 20 iulie 2022. Fecioară

Este timpul să te pui pe primul loc și să duci la bun sfârșit toate planurile pe care le aveai în desfășurare. Te simți mai motivat ca niciodată și crezi cu tărie că totul va prinde contur în următoarea perioadă. Totuși, încearcă să fii mai încrezător în forțele proprii!

Horoscop 20 iulie 2022. Balanță

Tot răul spre bine, cum s-ar zice! Vei avea parte de momente excelente în cariera ta, pe care le vei ține minte chiar și peste ani. Proiecte peste proiecte, oameni importanți din domeniu, dar și venituri substanțiale obținute din muncă. Este clar o perioadă excelentă!

Horoscop 20 iulie 2022. Scorpion

Nu îți mai face griji pentru ce se va întâmpla, ci doar bucură-te de ceea ce se întâmplă acum. Ai o casă frumoasă,  o familie extrem de unită și nu duci lipsă nici de bani. Astrele sunt de partea ta și se pare că norocul îți va surâde și mai tare de atât!

Horoscop 20 iulie 2022. Săgetător

Îți pierzi ușor controlul, dar măcar reușești să transmiți ceea ce simți cu adevărat. Totuși, reușești să duci la bun final proiectele de la muncă, iar asta îți va aduce multă apreciere din partea colegilor, dar și a șefilor.

Horoscop 20 iulie 2022. Capricorn

Tot alergi să rezolvi anumite acte pentru casă, însă simți că totul este împotriva ta. Nu îți pierde speranța, pentru că totul va lua o întorsătură neașteptată și lucrurile se vor rezolva de la sine. Doar mai ai puțină răbdare!

Horoscop 20 iulie 2022. Vărsător

S-ar putea spune că ești bine ancorat în prezent și că vei reuși tot ce îți propui. Pe plan sentimental totul va merge la fel ca până acum, dar vei da lovitura pe plan profesional. Reușești să te implici și mai tare în activitățile de la muncă și, astfel, primești ceea ce ți se cuvine, în sfârșit.

Horoscop 20 iulie 2022. Pești

Nu îți este teamă de nimic acum și esti mai sigur pe tine ca niciodată. Termini cu bine proiectul pentru casă și ești bucuros să vezi câți oameni de lângă tine îți vor binele. Bucură-te din plin pentru asta, întrucât o să fie cea mai bună perioadă din viața ta!

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton