Horoscop 20 februarie 2023. Gemenii au parte de o zi încărcată

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop zilei de 20 februarie 2023. Gemenii au parte de o zi încărcată. Este luni, iar acest lucru nu a aduce tuturor nativilor zâmbetul pe buze. Mulți încă nu sunt pregătiți pentru ceea ce urmează să se întâmple astăzi. Potrivit astrologilor, este o zi pozitivă, încărcată de vești bune, iar recomandarea pentru toate zodiile este să își păstreze calmul și să vadă binele din orice situație. Iată mai concret ce prevăd specialiștii pentru fiecare nativ în parte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 20 februarie 2023. Berbec

Berbecii au o mulțime de griji azi. Fie că este vorba despre viața personală, amoroasă sau locul de muncă, cert este că toată ziua vor fi puși pe gânduri și vor căuta soluții în stângă si-n dreapta.

Horoscop 20 februarie 2023. Taur

Taurii emană fericire și voie bună în jurul lor. În weekend și-au încărcat bateriile suficient cât să fie activi și plini de optimism toată săptămână. Atrag tot ceea ce e mai bun și se fac remarcați azi.

Horoscop 20 februarie 2023. Gemeni

Gemenii nu sunt deloc în apele lor azi. O veste mai puțin plăcută la locul de muncă, plus o zi extrem de încărcată, îi epuizează din punct de vedere psihic și fizic. Totuși, spre seară, lucrurile își revin la normal.

Horoscop 20 februarie 2023. Rac

Racii încep cu stângul săptămâna. Au o serie de datorii pe care trebuie să le achite cât mai repede, iar pe plan financiar nu o duc deloc bine. Sunt presați de timp, cât și de mai mult circumstanțe, astfel că trebuie să iasă din aceste probleme cât mai repede.

Citește și:Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și:Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 20 februarie 2023. Leu

Leii sunt într-o continuă dezvoltare personală. Continuă să călătorească, să se descopere și să se iubească așa cum sunt ei. Acest lucru este observat și de cei din jur, care nu pot trece peste schimbarea lor în bine, din toate punctele de vedere.

Horoscop 20 februarie 2023. Fecioară

Nativii Fecioară sunt norocoșii zilei! Astăzi, atrag banii ca un magnet, astfel că poate fi vorba despre o moșternire, un câștig la Loto sau orice alt joc de noroc. Astrologii nu exclus și o mărire de salariu din partea șefilor.

Citește și: Anca Țurcașiu ia în calcul o nouă căsătorie, la trei ani după divorț: „Îmi doresc să simt din nou. Nu e greu”

Citește și: „S-ar putea să-mi omor fostul iubit”. Shakira, mesaj controversat pentru Gerard Pique de Valentine’s Day

Horoscop 20 februarie 2023. Balanță

Balanâele au nevoie de o vacanță sau câteva zile de concediu. Trebuie să mai iasă din zona de confort și să se recreeze. Munca și-a pus amprenta pe acești nativi în ultima vreme, la fel ca și stresul de zi cu zi.

Horoscop 20 februarie 2023. Scorpion

Totul este la superlativ pentru Scorpioni. Pe plan sentimental, relația este într-una dintre cele mai bune perioade, iar pe plan financiar vor avea mare noroc de bani în perioada următoare. Totuși, odihna nu trebuie să lipsească din rutina ta.

Horoscop 20 februarie 2023. Săgetător

Săgetătorii au nevoie de odihnă. Weekend-ul a fost mult prea încărcat pentru ei, așa că au început săptămâna fără putere și cu un grad mic de toleranță și socializare. Cei din jur vor observa cu ușurință acest aspect.

Horoscop 20 februarie 2023. Capricorn

Capricornii primesc o veste bună din partea unui apropiat. Poate fi vorba despre o vizită a unei persoane dragi cu care nu te-ai mai văzut de mai mult timp sau despre un eveniment pe care-l așteptai de mai mult timp.

Horoscop 20 februarie 2023. Vărsător

Vărsătorii au nevoie de câteva zile liniștite. Trebuie să își pună ordine în gânduri și să se hotărească cu privire la mai mult aspecte din viața lor. Astrologii le recomandă să nu se grăbească în a lua decizii și să 'cântărească' bine lucrurile.

Horoscop 20 februarie 2023. Pești

Peștii sunt pe drumul cel bun nu doar azi, ci până la finalul lunii. Este momentul lor de glorie, în care se fac remarcați, mai ales pe plan profesional. Astrele s-au aliniat pentru ei, iar totul le merge foarte bine, indiferent că vorbim despre latura sentimentală sau viața profesională.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton