Horoscop 2 octombrie 2022. Dileme în amor pentru Lei

 Oana Pantazi
.

Horoscop 2 octombrie 2022. O duminică relaxantă pentru majoritatea nativilor, cărora astrele le pregătesc o săptămână destul de dificilă și plină de provocări. Cei mai mulți vor reuși însă azi să-și încarce bateriile, mai ales că planul sentimental este destul de bine aspectat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 2 octombrie 2022. Berbec

Ve începe ziua cu dreptul și încă de la prima oră te vei deconecta. Azi nimic nu-ți va putea strica buna dispoziție, nici măcar micile încercări ale partenerului de a te implica în problemele domestice. Spre seară, fie vei primi vizita unor prieteni, fie ieșiți împreună în oraș. Atenție însă la abuzul de mâncare și alcool!

Horoscop 2 octombrie 2022. Taur

Pentru azi ai planuri mari, însă, în cele din urmă, s-ar putea să ajungi să lenevești în confortul propriului cămin. E o zi dedicată propriei persoane și nu vei lăsa pe nimeni să-ți strice ziua de răsfăț. Din păcate, s-ar putea să ai parte de niște musafiri nepoftiți, iar asta te va face să te cerți cu partenerul.

Horoscop 2 octombrie 2022. Gemeni

E o zi a surprizelor pe toate planurile pentru tine… Începând cu vești bune privitoare la o sumă de bani și încheind cu o întâlnire sau un telefon care te va surprinde. Nu e exclus ca azi să cunoști pe cineva care te va atrage din prima clipă, însă dacă nu ești singură partenerul îți va face crize de gelozie.

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Trei zodii care nu sunt făcute pentru căsătorie

Citește și: Cum ai grijă de sănătate, în funcție de zodieâ

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 2 octombrie 2022. Rac

Prea mult timp liber dăunează, azi, în cazul tău, fiindcă vei dezgropa niște probleme mai vechi și nu te vei lăsa până ce partenerul tău nu-ți va răspunde la toate întrebările. Gelozia și posesivitatea de care dai dovadă nu-și au rostul, mai bine preocupă-te de mersul actual al relației, care nu e rău deloc!

Horoscop 2 octombrie 2022. Leu

Configurația astrală a perioadei te ajută, dar îți și pune bețe în roate… Asta deoarece îți va fi foarte greu să alegi între doi posibili parteneri sau între actualul și un potențial iubit. Chiar dacă cei doi nu pornesc de pe poziții egale, nu te iluziona crezând că o relație nouă va fi mai bună ca cea actuală!

Horoscop 2 octombrie 2022. Fecioară

Trăiește clipa și bucură-te ce-ți aduce ziua de azi! Îți faci prea multe probleme legate de viitorul tău, iar asta nu te lasă deloc să te relaxezi. Azi însă o persoană importantă din trecutul tău va reveni în viața ta în mod neașteptat și nu e exclus ca, în scurt timp, să formați din nou un cuplu.

Horoscop 2 octombrie 2022. Balanță

Dacă ai fost la o petrecere ieri sau te-ai „destrăbălat” în oraș cu prietenii, s-ar putea ca azi să te resimți din cauza abuzului de mâncare și alcool. E un semnal că trebuie să ai mai multă grijă de tine, cu atât mai mult cu cât stresul are și el o importanță covârșitoare. Seara i-o vei dedica partenerului de viață.

Horoscop 2 octombrie 2022. Scorpion

Stresul de peste săptămână te va doborî azi și ar trebui să nu te mai gândești la problemele de serviciu până mâine. Ieși la aer cu partenerul sau cu prietenii, dedică-ți timpul unor activități plăcute, fiindcă ai mare nevoie să-ți încarci bateriile! Spre seară primești o veste bună legată de o sumă de bani.

Horoscop 2 octombrie 2022. Săgetător

Duminica nu e ziua ta preferată, fiindcă nu poți să nu te gândești la săptămâna care urmează și la problemele de la job. Azi însă, vei avea parte de o surpriză extrem de plăcută din partea partenerului de vaiță sau a prietenilor. Vei ieși în oraș și te vei distra mai bine ca niciodată.

Horoscop 2 octombrie 2022. Capricorn

Ai parte de o zi extrem de agitată, cu bune, dar și cu rele, însă, paradoxal, îți place, fiindcă simți din nou că trăiești intens. Viața ta de cuplu va fi mai animată azi ca niciodată și, chiar dacă te vei certa cu partenerul destul de aprins în prima parte a zilei, împăcarea va fi foarte dulce…

Horoscop 2 octombrie 2022. Vărsător

O persoană căreia i-ai făcut confesiuni intime îți va trăda încrederea și un secret la care țineai mult va ieși la surpafață. Paradoxal, asta te va liniști, pentru că povara era insuportabilă. Mai mult vei avea surpriza ca partenerul și familia să depășească momentul, așadar vei ieși câștigată din asta.

Horoscop 2 octombrie. Pești

Adori să lenevești, iar azi este ziua perfectă pentru asta! Din fericire, partenerul tău de viață va fi în aceeași dispoziție, așadar azi veți avea parte de o zi ca pe vremuri. Și cum love is in the air, s-ar putea să vă faceți planuri importante de viitor. Nu e exclus ca în curând să vi se mărească familia!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton