Horoscop 2 august 2022. O zi bună pentru noi începuturi

 Borcilă Andreea
.

Horoscop 2 august 2022. Se anunță o zi plină de evenimente pentru majoritatea semnelor zodiacale. Mai mult, unii dintre nativi au parte de începuturi care le vor aduce numai beneficii. Iată ce au pregătit astrele pentru astăzi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 2 august 2022. Berbec 

Părinții trebuie să fie mai vigilenți deoarece este o zi cu predispoziție la accidente casnice. Între timp, anumite evenimente sociale s-ar putea să-i ia prin surprindere/nepregătite. Pot primi o invitație neașteptată din partea cuiva despre care nu au mai auzit vești în ultimul timp. O zi bună pentru începuturi.

Horoscop 2 august 2022. Taur

Este un moment bun pentru a începe un proiect sau o afacere în domeniul imobiliarelor. Discuțiile de familie pot fi confuze și posibil stresante. Pot avea o surpriză la locul de muncă. 

Horoscop 2 august 2022. Gemeni 

Gemenii trebuie să fie atenți la tot ce fac și mai ales la tot ce spun. Sunt plini de idei creative, de idei foarte istețe. O zi perfectă pentru a începe un proiect nou, care le va aduce ulterior beneficii. 

Horoscop 2 august 2022. Rac 

Spectrul financiar poate fi afectat, ca de pildă, pot pierde bani într-o anumită situație, la care nu se așteptau. Alți nativi, dimpotrivă, pot începe o nouă afacere, însă trebuie neapărat să fie într-un domeniu la care sunt experți ori vor să aprofundeze.

Horoscop 2 august 2022. Leu 

Aventuri noi pentru Lei, indiferent că este vorba despre plan personal sau cel profesional. Se pot afla într-un conflict cu o persoană autoritară, cum ar fi un părinte, un profesor sau chiar șeful de la locul de muncă. 

Citește și: Cele mai sincere zodii vs.Cele mai false

Citește și: Fetișuri sexuale în funcție de zodie

Citește și: Ce vor femeile în pat în funcție de zodie

Citește și: Cuplurile de zodii compatibile din punct de vedere sexual

Horoscop 2 august 2022. Fecioară 

Fecioarele se simt neliniștite astăzi. Au sentimentul că orice pas pe care îl fac poate să fie unul greșit, care să le producă pagube. Sunt deranjați de o anumită persoană de pe rețelele sociale, însă trebuie să-și vadă de treaba lor. 

Horoscop 2 august 2022. Balanță 

Balanțele pot întâlni pe cineva cu adevărat extraordinar astăzi. Sau își pot da seama că o persoană de lângă ei este exact ceea ce căutau, de fapt. Alți nativi își stabilesc noi obiective personale și profesionale. 

Horoscop 2 august 2022. Scorpion 

Scorpionii se pot înfuria, la propriu. Trebuie să se liniștească și să-și ia un moment de respiro, ca să-și adune gândurile. Nu se anunță evenimente majore în cea de-a doua parte a zilei. 

Horoscop 2 august 2022. Săgetător 

Planurile de călătorie se pot schimba brusc. Ca să evite anumite situații neplăcute, cel mai bine ar fi să nu se abată din calea lor. Au o zi excelentă pentru a-și face noi planuri. 

Horoscop 2 august 2022. Capricorn 

Capricornii trebuie să-și verifice economiile, pentru a vedea dacă totul este în ordine. Cei care se află într-o relație de lungă durată, trec la pasul următor, indiferent că este vorba de căsătorie sau de a concepe un copil. 

Horoscop 2 august 2022. Vărsător

Vărsătorii poartă discuții cu sens alături de cei apropiați, ceea ce le vor încărca bateriile. Alți nativi fac promisiuni de care nu se țin, astfel că pot dezamăgi anumite persoane. Unii Vărsători pot începe o nouă relație romantică. 

Horoscop 2 august 2022. Pești 

Peștii pot avea probleme casnice. Alți nativi au idei ingenioase și își fac planuri mari de viitor. 

Sursă foto: arhivă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton