Horoscop 19 iulie 2022. Zodia Balanță trăiește la intensitate maximă

 Laciu Andreea
.

Horoscop 19 iulie 2022. Află chiar acum care sunt zodiile care au parte de noroc pe toate planurile în această zi. Astrele sunt de partea lor și se bucură de protecția divină. Însă, alți nativi nu sunt la fel de norocoși. Cine sunt cei urmăriți de ghinion miercuri?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 19 iulie 2022 pentru Berbec

Ai parte de o zi în care faci o echipă perfectă cu partenerul de viață. Vă completați de minune și parcă vă citiți gândurile înainte să le și rostiți. Cei care nu sunt într-un cuplu petrec timp de calitate împreună cu oamenii dragi din familie.

Horoscop 19 iulie 2022 pentru Taur

Ești într-o perioadă în care parcă nu îți mai ajung timpul pentru toate lucrurile pe care le ai de făcut. Realizezi că ai nevoie de o pauză mai lungă, așa că îți aranjezi treburile de pe plan profesional în așa fel încât să poți lua curând o vacanță.

Horoscop 19 iulie 2022 pentru Gemeni

Ești înțeles greșit de niște persoane din anturaj, așa că intri în bucluc fără să ai această intenție. Duci o muncă de lămurire ca să scapi de probleme, dar în ajutor îți sare o persoană la care nu te așteptai. Se naște o prietenie între voi, deși nu credea nimeni că este posibil.

Horoscop 19 iulie pentru Rac

Ți-ai pierdut un prieten apropiat, dar cel mai mult te doare faptul că nu îți poți explica ceea ce s-a întâmplat. A rupt pur și simplu legătura peste noapte, iar acum nu ți-a dat niciun semn într-un moment important al vieții tale. Gândește-te că ai totuși alți oameni în jurul tău care te iubesc enorm.

Citește și: Horoscop săptămânal 18-24 iulie 2022. Trei nativi sunt protejați de astre

Citește și: Ce vor femeile în pat în funcție de zodie

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Horoscop 19 iulie 2022 pentru Leu

A trecut ceva vreme de când nu ai mai văzut o persoană apropiată din familie. Ți-ai dori să aveți ocazia să vă mai vedeți, dar nu știi exact cum să abordezi această situația. Uneori în viață trebuie să îți amintești că onestitatea este cea mai bună armă.

Horoscop 19 iulie 2022 pentru Fecioară

Ești sătul/ă până peste cap de problemele și oboseala de la locul de muncă. Poate este un semn care îți arată că trebuie să te reorientezi spre alte zări. Ai nevoie de o zi de pauză de la tot, în care să analizezi la rece situația și să cântărești bine lucrurile într-un mod cât se poate de obiectiv, înainte să iei o decizie.

Horoscop 19 iulie 2022 pentru Balanţă

Îți trăiești viața la intensitate maximă. Simți că ți-ai regăsit iar pofta de aventură, iar acum îi implici și pe cei dragi în nebunia ta frumoasă. Pornești într-o călătorie undeva unde ai mai fost sau pleci pur și simplu în necunoscut, într-o zonă pe care nu ai mai vizitat-o. Oricum, te cuprinde dorul de ducă.

Horoscop 19 iulie pentru Scorpion

Ceri ajutorul unui prieten pentru că ai nevoie și simți că nu mai poți face față singur. Cineva drag îți reamintește că trebuie să te pui mai des pe primul plan, că trebuie să fii atent/ă și la nevoile și la dorințele tale, nu doar să le respecți pe ale celorlalți.

Horoscop 19 iulie 2022 pentru Săgetător

Un fost partener de viață revine în viața ta și se bagă în seamă. Deși pretinde că dorește doar să fiți prieteni iar, curând îți dai seama că se ascunde o intenție mai puternică în spate. Nu ești dispus să îți pui în pericol relația de acum doar pentru o aventură.

Horoscop 19 iulie 2022 pentru Capricorn

Este o zi în care astrele te pun la grea încercare din punct de vedere profesional, dar reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor. Spre final de zi realizezi că ai niște capacități impresionante și că ar trebui să le ceri niște bani în plus șefilor tăi.

Horoscop 19 iulie 2022 pentru Vărsător

Gospodăria și casa sunt pe primul plan pentru tine în această zi. Faci curățenie generală, cumpărături, gătești sau îți ocupi timpul cu alte activități de acest fel. Deși sunt obositoare, îți mai iau gândul pentru o vreme de la grijile de zi cu zi.

Horoscop 19 iulie pentru Peşti

Ai niște probleme de rezolvat cu niște acte. Din fericire, primești ajutor, așa că totul devine mult mai ușor. Spre amiază îți iei puțin timp doar pentru tine și te răsfeți. Simți că energia ta nu mai este la cote maxime ca altădată, așa că seara te găsește acasă, în compania familiei, a prietenilor sau a partenerului de viață.

Sursă foto: Canva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton