Horoscop 19 decembrie 2022. Bucurie la cote maxime pentru o zodie

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 19 decembrie 2022. Începutul acestei săptămâni vine cu o serie de vești bune pentru mai multe zodii, însă doar una dintre ele o să aibă parte de bucurie la cote maxime. Iată care este nativul norocos, dar și ce îți mai rezervă astrele pentru ziua de 19 decembrie 2022!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 19 decembrie 2022. Berbec

Trebuie să te bucuri de tot ceea ce este mai frumos în jurul tău. Las-o mai ușor cu pregătirile pentru Crăciun fiindcă ajungi la epuizare, și nu este ceea ce îți dorești. Simte magia Crăciunului alături de cei dragi și învață să ceri ajutor atunci când ai nevoie. Ești în criză de timp, însă nu trebuie să lași acest lucru să îți strice Sărbătorile.

Horoscop 19 decembrie 2022. Taur

Azi ai parte de o mare surpriză. Toate temerile tale și gândurile care te frământau de mai multe zile dispar, asta fiindcă cineva drag îți oferă o soluție a problemei tale. Nu mai trebuie să îți faci griji, ci doar să profiți de oportunitatea care îți este oferită. Totuși, te sfătuim să ai grijă de sănătatea ta zilele acestea!

Horoscop 19 decembrie 2022. Gemeni

Lucrurile nu stau așa cum ți-ai dorit tu. Totuși, privește optimist către viitor, fiindcă azi este abia luni. Cheful de muncă inxistent, starea ta de neliniște și dezinteresul își pot pune amprenta la locul tău de muncă, iar șefii pot lua atitudine. Ai mare grijă la acest aspect și concentrează-te pe lucrurile importante.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cătălin Cazacu, în lacrimi la TV, după despărțirea de Ramona Olaru:'În sufletul meu sunt terminat'

Citește și: Cristina Țopescu va fi din nou la TV, chiar și după moartea sa.Ce a pregătit Prima TV în memoria prezentatoarei TV

Horoscop 19 decembrie 2022. Rac

Primești vești bune din partea unei rude din străinătate. Poate fi vorba despre un loc de muncă pe care ți-l doreai sau chiar despre o moștenire, pe care at fi și păcat să o ratezi. Ascultă cu atenție oportunitatea și pune în balanță lucrurile pentru a lua cea mai bună decizie.

Horoscop 19 decembrie 2022. Leu

Trecutul îți bate la ușă. Fie că vrei sau nu, o persoană din trecut te caută și vrea să repare ceea ce a fost în neregulă între voi. Poate fi vorba despre o veche prietenie sau chiar despre o relație amoroasă, astfel că fi pregătit pentru ceva ce încă nu s-a terminat. Totuși, cântărește bine lucrurile!

Horoscop 19 decembrie 2022. Fecioară

După ani și ani în care ai jucat și ai sperat să câștigi, azi ai tras lozul câștigător. Fie că este vorba despre jocuri de noroc, Loto sau pariuri sportive, săptămâna aceasta începe foarte bine pentru tine. În pragul sărbătorilor reușești să le faci tuturor o surpriză cu suma frumoasă pe care o s-o câștigi.

Horoscop 19 decembrie 2022. Balanță

Ultimele zile aglomerate de la locul de muncă, stresul și pregătirile de Crăciun și-au pus amprenta asupra stării tale de sănătate. Acest lucru este vizibil pe chipul tău și nu poate trece neobservat de către cei din jur. Cel mai bine își asculți familia și pe cei dragi și alegi să te relaxezi puțin pentru a fi în formă de Sărbători.

Horoscop 19 decembrie 2022. Scorpion

Azi este o zi pe care o petrece în sânul familiei. Stai alături de cei dragi și faceți numeroase activități împreună, ceea ce nu poate decât sp vă ofere o stare de bine. Importalizați fiecare moment și aveți grijă să le faceți de neuitat. Aceste momente sunt foarte prețioase, așa că trebuie să profiți de ele.

Horoscop 19 decembrie 2022. Săgetător

Nu găsești motivația de a te apuca pregătirile de Crăciun, iar asta te face să te simți și mai prost. Totuși, te gândești că nu poți aștepta invitații fără nimic pe masă, astfel că este timpul să dai startul numeroaselor treburi de pe listă. Doar apucă-te să faci un lucru și vei vedea că pofta vine mâncând.

Horoscop 19 decembrie 2022. Capricorn

Locul de muncă îți cam dă bătăi de cap în ultima vreme. Nu te mai simți confortabil și te duci doar pentru a câștiga bani, și nu de drag ca la început. Colegii de breaslă au observat acest lucru, iar asta nu este tocmai un atu pentru tine. Încearcă să rezolvi problemele înainte de noul an și să iei o decizie în acest sens.

Horoscop 19 decembrie. Vărsător

Lucrurile merg din ce în ce mai prost pe plan sentimental. Oricât ai încercat să recâștigi încrederea persoanei de lângă tine după ceea ce s-a întâmplat, se pare că nu este cale de împăcare. Nu mai vrea să continue relația cu tine, iar acest lucru îți aduce lacrimi pe față chiar înainte de Sărbători.

Horoscop 19 decembrie. Pești

Banii vin spre tine chiar la final de an. I-ai așteptat mult timp și aprope că ți-ai pierdut speranța că o să-i mai primești. Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, iată că te vei bucura în cont de sume mari de bani, pe care cu siguranță nu ai de gând să le irosești, ci mai degrabă să îi pui la pușculiță.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton