Horoscop 19 decembrie 2021. Zodiile care se îmbogățesc

 Miniosu Alexandra
.

Horoscop 19 decembrie 2021. Se anunță o zi prosperă pentru majoritatea zodiilor. Unele vor avea parte de momente de neuitat cu partenerii de viață. Vor avea timp să facă achizițiile pentru Sărbători, iar altele vor primi o sumă considerabilă de bani. Te numeri și tu printre norocoși? Iată cum stau zodiile pe 19 decembrie 2021!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 19 decembrie 2021. Berbec

Berbecii simt deja spiritul Sărbătorilor de iarnă. Sunt cu gândul doar la cadouri și, din fericire, nu duc lipsă de bani. Astfel, pot achiziționa orice își doresc, atât pentru ei, cât și pentru cei dragi. Spre seară, vor avea parte de momente frumoase, în famileie. Un film cu tematică de Crăciun ar putea face atmosfera și mai plăcută. Și, de ce nu, și niște ciocolată caldă.

Horoscop 19 decembrie 2021. Taur

Nici Taurii nu o duc mai rău. Deși dimineața ziua se anunță destul de încărcată, cu o mulțime de lucruri notate în agendă, reușesc să rezolve totul. Un prieten bun le-ar putea sări în ajutor pentru a termina totul la timp. Își vor exprima mulțumirea printr-o invitație la cină sau printr-o ieșire în oraș, prilej prin care vor depăna amintiri frumoase.

Horoscop 19 decembrie 2021. Gemeni

Gemenii, în schimb, nu sunt atât de norocoși. Vor avea o mulțime de lucruri de rezolvat și se simt presați de timp. Vor trebui să ajungă în mai multe locuri, iar agitația și traficul le îngrijorează munca. Ar trebui să dea dovadă de multă răbdare, pentru că nervii le vor fi pus serioși la încercare. În plus, în a doua parte a zilei s-ar putea ivi niște certuri cu partenerii de viață.

Horoscop 19 decembrie 2021. Rac

Racii își vor arăta din plin omenia. După ce au fost ajutați la rândul lor, acum își vor exprima și ei altruismul. Un prieten vechi va simți să se confeze, iar ei sunt umărul perfect pe care să plângă. Vor găsi împreună soluții rapide și se vor bucura că au reușit să facă o faptă bună, mai ales în această perioadă.

Horoscop 19 decembrie 2021. Leu

Leii sunt norocoșii zilei la capitolul financiar. Încă din prima parte a zilei vor primi o veste extraordinară. Contul lor va fi mărit cu o sumă considerabilă de bani. Vestea vine la țanc, pentru că tocmai au pus ochii pe niște cadouri de Crăciun. Anul acesta nu se vor gândi la economii și vor cheltui după bunul plac.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Ascendent în Berbec – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Berbec

Citește și: Top 3 cele mai inteligente zodii. Au o minte sclipitoare

Citește și: Zodiile care dovedesc că opusele nu se atrag

Horoscop 19 decembrie 2021. Fecioară

Fecioarele nu trec printr-o perioadă tocmai bună. În ultimul timp, nativii din această zodie s-au confruntat cu diverse probleme, fapt ce și-a pus amprenta asupra stării lor de spirit. Vor fi nostalgici și nici măcar spiritul Crăciunului nu îi poate ajuta. Ar trebui să se deschidă mai mult în fața celorlalți.

Horoscop 19 decembrie 2021. Balanță

Balanțele vor avea o perioadă prosperă în plan sentimental. Se vor înțelege mai bine ca oricând cu partenerii lor de viață și își vor împărți sarcinile ca o adevărată familie. Vor găti împreună, vor face curățenie pentru Sărbători, dar vor avea timp și de ceva răsfăț în doi.

Horoscop 19 decembrie 2021. Scorpion

Scorpionii vor trage lozul norocos în dragoste. Nativii care au fost singuri o perioadă lungă de timp vor intra într-o nouă relație. Își vor găsi persoana potrivită acolo unde s-au așteptat cel mai puțin. Ar trebui să se lase puțin purtați de val și să se bucure de fiorii iubirii!

Horoscop 19 decembrie 2021. Săgetător

La fel ca Gemenii, și Săgetătorii au de îndeplinit o mulțime de sarcini. Va fi nevoie de ei în diverse locuri și nu prea au timp să-și tragă sufletul. Din fericire, eforturile le vor fi răsplătite la finalul zilei. Pot primi chiar o sumă de bani sau un cadou la care nu s-au așteptat. Asta le va readuce zâmbetul pe buze.

Horoscop 19 decembrie 2021. Capricorn

Capricornii au muncit din greu în ultima perioadă. Au stat zile în șir peste program, uneori și-au neglijat și persoana iubită pentru carieră. Acum, însă, a venit vremea pentru odihnă. Vor avea o duminică liniștită, așa cum au visat, pe care o vor petrece alături de cei dragi. În a doua parte a zilei e posibil să fie vizitați de o rudă pe care nu au mai văzut-o de multă vreme.

Horoscop 19 decembrie 2021. Vărsător

Și Vărsătorii vor avea parte de o zi perfectă. Vor petrece timp prețios cu familia, în natură, iar pe seară vor găti împreună cu partenerii de viață. Vor avea timp să discute pe larg cu persoana iubită și pun împreună la punct planurile pentru Sărbătorile de iarnă.

Horoscop 19 decembrie 2021. Pești

Peștii își vor dedica întreaga zi familiei. E posibil să meargă în vizită la o rudă care locuiește în celălalt capăt al țării. Revederea va fi una emoționantă și de neuitat. Vor depăna amintiri, vor privi fotografii vechi și își vor aduce aminte de cea mai frumoasă perioadă a vieții, copilăria.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton