Horoscop 17 martie 2023. Trei zodii au parte de noroc financiar neașteptat

 Radulescu Ruxandra
.

Horoscop 17 martie 2023. Sfârșitul de săptămână vine cu o energie pozitivă, căci planeta Venus, cea a iubirii, se instalează în casa Finanțelor. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, nativii vor avea noroc în plan financiar, fie vor primi sume de bani, sau se vor ivi noi oportunități sau proiecte. De asemenea relațiile cu cei din jur par a intra pe un făgaș armonios.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 17 martie 2023. Berbec

O neînțelegere cu cei dragi poate fi remediată astăzi, dar numai dacă îți înfrângi mândria și faci primul pas spre împăcare. S-ar putea să crezi cu adevărat că nu a fost vina ta, dar ignoră asta și pune capăt certurilor.

Horoscop 17 martie 2023. Taur

Acum că planeta Venus se mută în zona finanțelor, situația ta financiară ar trebui să înceapă să se îmbunătățească. Dar dacă veți primi bani în plus în următoarele zile, nu vă grăbiți să-i cheltuiți pe toți. Pune la o parte pentru zile negre.

Horoscop 17 martie 2023. Gemeni

Ceea ce tu percepi ca fiind o problemă, nu este deloc ceva grav și ceea ce se întâmplă în următoarele 24 de ore te va lumina asupra acestui fapt. Te-ai agitat din cauza unor lucruri care nu au nicio importanță reală, așa că e momentul să te calmezi și să gândești rațional.

Citește și: Cum a reacționat fiica lui Mădălin Ionescu atunci când a aflat că părinții ei divorțează. Cristina Șișcanu: „Știa exact situația

Citește și: Horoscop martie 2022.Zodiile care stau bine cu banii

Citește și: 4 zodii care critică oamenii prea mult

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 17 martie 2023. Rac

Pe măsură ce Venus se mută în zona carierei a diagramei tale astăzi, ar trebui să fii puțin mai relaxat cu privire la situația ta profesională. Odată ce încetați să vă faceți griji că rivalii v-ar puea copleși, va fi mult mai ușor să vă acționați.

Horoscop 17 martie 2023. Leu

S-ar putea să oferi ceva mai multă bunăvoință unui coleg care te-a dezamăgit, dar nu fi prea generos. Dacă nu a reușit să se ridice la standardele pe care le așteptați, trebuie să îl anunțați că nu se poate fiți din nou prieteni.

Horoscop 17 martie 2023. Fecioară

Chiar și om dinamic ca tine are nevoie de o pauză din când în când și pe măsură ce Venus se mută în zona de bunăstare a diagramei tale astăzi, acesta ar putea fi momentul perfect pentru a-ți rezerva timp pentru tine. Ascultă ceea ce corpul și mintea ta încearcă să-ți spună.

Horoscop 17 martie 2023. Balanță

Dacă iei aminte la ce se întâmplă în jurul tău, ai putea obține câteva informații utile. Unii oameni nu știu când să-și țină gura și acest fapt va lucra în favoarea ta și îți va oferi un avantaj imens atât din punct de vedere social, cât și profesional.

Horoscop 17 martie 2023. Scorpion

Zâmbește și distrează-te astăzi, ești într-una dintre acele dispoziții în care lumea ar putea să te contacteze pentru proiecte interesante.. Ești sub protecție cosmică și nimic nu te prinde pe picior greșit.

Horoscop 17 martie 2023. Săgetător

Ignoră ceea ce se întâmplă în lume în general și concentrează-te, în schimb, asupra gândurilor tale cele mai lăuntrice. Dacă vrei să schimbi ceea ce se întâmplă în jurul tău, mai întâi trebuie să rezolvi ce se întâmplă în propriul tău cap.

Horoscop 17 martie 2023. Capricorn

Ai luat viața mult prea în serios în ultima vreme și trebuie să te relaxezi. Da, desigur, există scopuri și ambiții care trebuie urmărite, dar este posibil să te distrezi în același timp. Privește suficient de bine și vei găsi ceva care să te facă să zâmbești.

Horoscop 17 martie 2023. Vărsător

Planeta iubirii Venus se mută astăzi în zona de parteneriat a hărții tale, așa că relațiile de toate tipurile ar trebui să se desfășoare mai bine de acum înainte. Dacă ești în căutarea iubirii, ești sfătuit să fii atent, deoarece cineva special se va strădui să-ți atragă atenția.

Horoscop 17 martie 2023. Pești

Activitatea cosmică în zona cea mai dinamică a diagramei dvs. înseamnă că veți putea fermeca aproape pe oricine astăzi . Folosește acest talent pentru a impresiona oamenii al căror sprijin ar putea face diferența dintre succes și eșec.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton