Horoscop 17 august 2022. Vărsătorii primesc o veste bună

 Raiciu Adriana
.

Horoscop 17 august 2022. Ziua de 17 august este una extrem de bună pentru anumiți nativi, în timp ce pentru alții va fi destul de dificilă. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de 17 august 2022.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 17 august 2022. Berbec

Nu ești într-o dispoziție tocmai bună, astfel că trebuie să eviți pe cât posibil conflictele de orice natură. Spre seară, situația s-ar putea îmbunătăți, grație unor vești menite să îți readucă zâmbetul pe buze.

Horoscop 17 august 2022. Taur

Ai parte de o zi perfectă, mai ales din punct de vedere profesional. Totuși, nu îți neglija perioadele de odihnă, pentru că ar putea apărea unele probleme de sănătate. Câteva ore de somn te vor ajuta.

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Horoscop 17 august 2022. Gemeni

Nu e cea mai bună zi a ta și pare că ți-a dispărut chiar și cea mai mică urmă de energie. Totuși, spre seară, invită-ți prietenii în oraș, poate reușiți să vă mai relaxați puțin și să uitați de problemele care vă apasă.

Horoscop 17 august 2022. Rac

Viața sentimentală nu trece prin cele mai bune momente, mai ales pentru că ai ținut ascuns un secret față de partener. Nu mai ai altă soluție, explică-i persoanei iubite situația cu toată sinceritatea. Vă leagă sentimente puternice, așa că o să te ierte, mai devreme sau mai târziu.

Horoscop 17 august 2022. Leu

Proiectele pentru care ai depus toate eforturile în ultima vreme încep în sfârșit să dea roade. Bucură-te din plin de aceste reușite, le meriți. Nu trebuie să îți faci griji nici din punct de vedere sentimental, relația cu partenerul merge ca pe roate.

Horoscop 17 august 2022. Fecioară

Îți concentrezi toată atenția asupra vieții profesionale, iar inspirația va fi de partea ta, mai ales când vine vorba de afaceri. Nu ezita să îți pui în practică toate ideile.

Horoscop 17 august 2022. Balanță

Ai probleme serioase cu banii, așa că trebuie să te gândești serios la cum poți depăși această situația neplăcută. Poți apela la ajutorul unei persoane din familie sau unui prieten.

Horoscop 17 august 2022. Scorpion

Ai tendința de a căuta scuze chiar și pentru cea mai mică greșeală pe care o faci, iar această atitudine începe să-i deranjeze pe cei din jur. Fii mai deschis, întrucât oamenii apropiați trec cu vederea aceste mici scăpări.

Horoscop 17 august 2022. Săgetător

Anumite chestiuni oficiale îți solicită atenția, așa că nu ar fi indicat să le neglijezi. Analizează foarte bine fiecare variantă pe care o ai la dispoziție, înainte de a lua decizia finală. Nu ar strica să ai puțină răbdare în aceste momente.

Horoscop 17 august 2022. Capricorn

Ești cam visător astăzi și ai tendința de a te lăsa purtat de val. Ai grijă, însă, riști să ajungi precum o barcă în derivă, pentru că vei întâmpina niște probleme.

Horoscop 17 august 2022. Vărsător

Primești o veste extrem de bună de la o persoană apropiată, iar toată ziua te vei gândi doar la asta. Așteptai de mult timp să ți se întâmple asta, iar acum nu îți vine să crezi. Bucură-te de tot ce ți se întâmplă!

Horoscop 17 august 2022. Pești

Te încearcă o oarecare doză de pesimism la începutul acestei zile, însă evenimentele care vor interveni pe parcurs îți vor schimba cu siguranță starea . Spre seară, nu este exclus să apară și unele surprize din partea persoanei iubite, așa că nu ai niciun motiv să te întristezi.

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton