Horoscop 16 august 2022. Zodiile care au noroc la bani

 Oana Pantazi
.

Horoscop 16 august 2022. Azi, Vărsătorii și Leii sunt favorizați din plin pe plan financiar, unde pot apărea câștiguri importante, în timp ce Gemenii se bucură de relaxare și de compania prietenilor, iar Scorpionii sunt total dedicați familiei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 16 august 2022. Berbec

Azi vei reuși să rezolvi mai multe probleme presante la job, dar și una destul de delicată în privința banilor. Scapi de datorii, așa că încearcă să nu faci altele prea curând! O veste bună venită de departe îți va schimba însă complet dispoziția spre seară, când vei sărbători cu partenerul.

Horoscop 16 august 2022. Taur

Și pe tine te favorizează astăzi astrele pe plan profesional, dar și personal, așa că ar fi bine să profiți de orice oportunitate. Nu e exclus să primești o ofertă de job pe bani mai mulți… Din păcate, asta îți va răpi mai mult timp, iar jumătatea ta nu va fi prea încântată. Sfătuiește-te cu partenerul înainte!

Horoscop 16 august 2022. Gemeni

Ai o zi excelentă azi, iar stresul de la job nu va reuși să te atingă. Prietenii îți vor face o surpriză, așa că vei avea o după-amiază și o seară extrem de relaxantă în compania lor. Nu e exclus, de altfel, să cunoști pe cineva și, de ce nu?, să te îndrăgostești. Atenție însă la cheltuieli, ești mână largă!

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: Horoscopul lunii august 2022 pentru toate zodiile

Horoscop 16 august 2022. Rac

Lucrurile se vor schimba chiar de azi pe plan profesional și nu e exclus să apară și mult așteptata mărire de salariu. Ești într-o dispoziție de zile mari, așadar azi îi vei face partenerului mai multe concesii ca de obicei și dialogul purtat cu el ar putea schimba lucrurile în bine în relația voastră.

Horoscop 16 august 2022. Leu

Astrele te favorizează din plin azi în ceea ce privește latura financiară. Apar câștiguri neașteptate, poți semna contracte importante sau chiar să afli despre o moștenire deloc de neglijat. A venit momentul să visezi frumos… Dar mai întâi trebuie să rezolvi conflictul cu partenerul de viață!

Horoscop 16 august 2022. Fecioară

Superiorii te laudă azi din plin, însă încearcă să nu te entuziasmezi prea tare, pentru că urmează niște proiecte destul de complicate. Tot ce poți face e să-ți renegociezi salariul… Pe plan sentimental îți merge bine, iar partenerul tău e decis să ducă relația la un alt nivel cât de curând.

Horoscop 16 august 2022. Balanță

Azi îți lipsește încrederea în tine pe toate planurile… La job ai tendința să te subevaluezi, iar în ceea ce privește relația amoroasă ai mari temeri. Trăiești cu impresia că partenerul de viață mai are pe cineva sau că s-a plictisit de tine… E momentul să purtați o discuție francă și la obiect!

Horoscop 16 august 2022. Scorpion

Ai niște probleme de sănătate de care nu te-ai ocupat din cauza jobului, dar azi a venit momentul să spui Stop! și să te ocupi de tine. Ai nevoie de o pauză atât pentru fizic, cât și pentru psihic. Fă-ți niște analize, ca să vezi cum stai, și apoi ia-ți partenerul și plecați în vacanță!

Horoscop 16 august 2022. Săgetător

Starea de agitație pe care o resimți de ceva vreme continuă să te tulbure, iar curând vor apărea problemele de sănătate. Dacă le ignori, nu vor dispărea! În plus, partenerul te acuză că îl neglijezi din cauza jobului… A venit momentul să te ocupi cu precădere de propria persoană!

Horoscop 16 august 2022. Capricorn

Apare o oportunitate greu de refuzat pe plan profesional, însă ar fi bine să cântărești bine lucrurile, chiar dacă oferta salarială e una greu de refuzat… S-ar putea să muncești triplu! Astrele te favorizează însă pe plan amoros și dacă nu ai deja partener azi ți-ai putea cunoaște sufletul-pereche.

Horoscop 16 august 2022. Vărsător

Pe plan profesional nu ai prea multe motive de bucurie, însă azi ar trebui să joci la Loto! Ai toate șansele să pui mâna pe o sumă importantă de bani, care te va ajuta să ieși din impas. Mai mult, și partenerul de viață îți va da o veste bună, care ar putea să vă schimbe viitorul complet.

Horoscop 16 august 2022. Pești

Pe plan profesional stai excelent și nu e exclus să urci scara ierarhică mai repede decât credeai. Personal însă, viața ta amoroasă nu e tocmai roz și ar fi cazul să reglezi lucrurile. Lipsa de încredere în partener și gelozia de ambele părți v-au deteriorat relația. E obligatoriu să purtați o discuție serioasă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton