Horoscop 15 martie 2021. O zi în care e nevoie de comunicare

 Lupescu Anca
.

Horoscop 15 martie 2021. Comunicarea este cheia în orice relație, fie de cuplu, de familie sau profesională. Învață să fii calm și să discuți orice problemă cu maturitate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 15 martie Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se pot interesa de studii, de cursuri de pregătire sau dezvoltare profesională. Nativii pot căuta variante pentru a învăța lucruri noi.

Horoscop 15 martie Taur

Pentru cei născuți în zodia Taur ziua de astăzi vine cu tumult legat de administrarea unor bunuri materiale, legat de achitarea unor taxe și impozite, rate bancare.

Horoscop 15 martie Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni încearcă să rezolve o problemă de cuplu, să lămurească și să clarifice o situație sentimentală. Contextul se poate referi, în unele cazuri, și la rezolvarea unor termeni și condiții contractuale.

Horoscop 15 martie Rac

Cei născuți în zodia Rac reușesc să rezolve, prin dialog, niște situații care tensionate cu familia.

Horoscop 15 martie Leu

Cu toate că cei născuți în zodia Leu vor simți nevoia de distracție, de ieșit în lume și de petrecere a timpului alături de cei dragi.

Horoscop 15 martie Fecioară

Este o zi favorabilă pentru valorificarea unui bun de patrimoniu, iar cei născuți în zodia Fecioară care vând/cumpără/închiriază un imobil vor avea șanse să obțină ceea ce-și doresc.

Horoscop 15 martie Balanță

Este o zi bună pentru orice proces care presupune învățare și asimilare de informații, predare, iar cei născuți în zodia Balanță care se pregătesc pentru susținerea unui examen.

Citește și: Lia Bugnar, dezvăluiri despre relația cu Anghel Damian:'În afară de faptul că e frumos, deștept și bogat sufletește, are și simțul umorului. Este perfect!'

Citește și: Lovitură de teatru! Deși s-a aflat recent de relația lor, Anghel Damian o iubește pe Lia Bugnar de 7 ani:’Suntem de mult timp împreună, ne-am îndrăgostit pe scenă’

Citește și: Anghel Damian din serialul Vlad, despre iubirea cu Lia Bugnar. Ce-i ține împreună, deși îi despart 22 de ani:'Cel mai important este să…'

Horoscop 15 martie Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se îngrijorează cu privire la situația financiară. Nativii vor face eforturi pentru a-și susține un plan, pentru a achita facturi, taxe, datorii.

Horoscop 15 martie Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător dau dovadă de o bună mobilizare, o atitudine entuziastă, pozitivă asupra unei situații.

Horoscop 15 martie Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se vor închide în ei, se vor frământa și vor se vor teme de diferite aspecte ale vieții personale sau profesionale.

Horoscop 15 martie Vărsător

Se întrevede o zi în care cei născuți în zodia Vărsător reușesc să-și găsească echilibrul și astfel apare optimismul în relațiile cu cei din jur.

Horoscop 15 martie Pești

Cei născuți în zodia Pești vor da dovadă de o sinceritate ieșită din comun și aspectul se va naște dintr-un entuziasm interior. Nativii vor avea idei bune și le vor pune în practică cu mândrie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton