Horoscop 14 aprilie 2023. O zodie se confruntă cu dezamăgiri

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi plină de energie și momente frumoase pentru majoritatea nativilor. Gemenii se bucură de timpul liber, Leii învață lecția diplomației, iar Scorpionii își dedică atenția partenerului de cuplu. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 14 aprilie 2023. Berbec

Berbecii traversează o zi liniștită, lipsită de conflicte. Nativii se reconectează cu persoanele dragi din viața lor și petrec clipe de neuitat împreună. Este o zi în care aceștia sunt mai înțlegători și pregătți să-i ierte pe cei care le-au greșit.

Horoscop 14 aprilie 2023. Taur

Taurii încep ziua cu un nivel ridicat de energie. Nativii ar putea avea parte de vizita unor prieteni, lucru care le va schimba radical starea de spirit. Astrologii vă îndeamnă să lăsați problemele deoparte și să savurați momentele de relaxare.

Horoscop 14 aprilie 2023. Gemeni

Gemenii se bucură de timpul liber și își încarcă bateriile. Nativii vor simți nevoia să fie mai aproape de persoanele dragi din viața lor, iar familia va fi preocuparea lor principală. În a doua parte a zilei, s-ar putea ca unele planuri să vă fie date peste cap.

Horoscop 14 aprilie 2023. Rac

Racii încep ziua cu multe responsabilități, însă programul nativilor se eliberează spre seară. Aceștia ar putea avea parte de o surpriză plăcută din partea jumătății lor, așa că astrologii îi îndeamnă să se lase purtați de sentimente.

Citește și: Tatăl Loredanei Groza, adevărul despre operațiile estetice ale cântăreței: „Unele femei sunt invidioase”

Citește și: Cum și-a cunoscut Mihai Coadă, alias Nelu de 'La bloc' cea de a doua soție, după ce a înșelat-o pe prima: 'Era văduvă'

Citește și: Ce mari și frumoși sunt copiii Cristinei Spătar. Cum arată Aida și Albert la 11, respectiv 13 ani

Citește și: Antonia s-a pozat în lenjerie intimă de ziua ei de naștere. Detaliul observat de fani: „Îmi place mult cum arăt și mă simt bine'

Horoscop 14 aprilie 2023. Leu

Astăzi, Leii învață lecția diplomației. Nativii vor gestiona cu brio unele situații conflictuale care le vor ieși în cale pe parcursul zilei. Chiar dacă simțiți că dețineți adevărul, astrologii vă îndeamnă să nu puneți paie pe foc în relațiile cu ceilalți.

Horoscop 14 aprilie 2023. Fecioară

Fecioarele încep ziua cu multă energie și productivitate. Nativii își vor ocupa majoritatea timpului cu treburi casnice, iar spre seară, petrec clipe de neuitat cu partenerul de cuplu. Romantismul plutește în aer pentru aceștia.

Horoscop 14 aprilie 2023. Balanță

Astăzi, Balanțele sunt foarte active. Nativii ar putea merge în vizită la unele persoane dragi sau vor face deplasări în alte scopuri. Astrologii vă îndeamnă să nu vă dați peste cap cu pregătirile pentru Paște și să profitați din plin de compania oamenilor dragi din viața voastră.

Horoscop 14 aprilie 2023. Scorpion

Astăzi, Scorpionii își dedică toată atenția jumătății lor. Nativii simt că au neglijat latura sentimentală în ultima perioadă și este un moment prielnic să-și schimbe comportamentul. Se anunță o zi plină de romantism și gesturi de tandrețe.

Horoscop 14 aprilie 2023. Săgetător

Săgetătorii sunt mai pesimiști în această zi. Nativii ar putea fi dezamăgiți de unele persoane din viața lor, însă nu e momentul să facă schimbări de planuri din această cauză. Relațiile sociale se îmbunătățesc în perioada următoare.

Horoscop 14 aprilie 2023. Capricorn

Capricornii debordează de încredere în această zi. Atitudinea nativilor ar putea atrage multe complimente din parte celor cu care interacționează și, cine știe, din partea unei persoane pe care au pus ochii de ceva vreme. Norocul le bate la ușă când nu se așteaptă!

Horoscop 14 aprilie 2023. Vărsător

Vărsătorii au tendința de a fi mai afectuoși în această zi. Nativii vor simți nevoia să-și exprime sentimentele față de persoanele dragi din viața lor. Totodată, este un moment prielnic să admită unele greșeli pe care le-au făcut în trecut.

Horoscop 14 aprilie 2023. Pești

Astăzi, Peștii sunt caracterizați de o foarte bună organizare. Nativii își vor îndeplini toate obiectivele stabilite, lucru care le va aduce foarte multă satisfacție la final de zi. Ar fi bine să nu uitați de persoanele dragi din viața voastră.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton