Horoscop 13 martie 2022. Sfaturi în dragoste pentru toate zodiile

 Dumba Gabriela
.

Horoscop 13 martie 2022. La capitolul dragoste, toate zodiile au nevoie de sfaturi în perioada asta! Astrele ne dau stări confuze, parcă nimic nu ne mai convine și vrem schimbări. Atenție, cântăriți bine deciziile și nu luați hotărâri pricipite. Nu este totul atât de negru pe cât vedeți astăzi, de vină sunt conjuncțiile astrale, așa că așteptați puțin să treacă pericolul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 13 martie 2022 pentru Berbec

Influența stelelor te face mai empatic și înțelegător, înţelegi punctul de vedere al celorlalţi din multe aspecte. În sfera familiei, te va ajuta pentru că vei putea rezolva conflictele cu oamenii apropiaţi și vei întări legăturile.

Horoscop 13 martie 2022 pentru Taur

Problemele tale legate de afaceri și de bani încep să se rezolve. Pe de altă parte, în domeniul sentimental, te așteaptă o zi oarecum conflictuală, dar starea ta de spirit te va ajuta să depășești totul. Ai mai multă încredere în tine.

Horoscop 13 martie 2022 pentru Gemeni

Astrele indică faptul că trebuie să fii foarte atent în tot ceea ce faci. Principala „durere de cap” astăzi este în plan sentimental. Te va afecta mai ales dacă ai o relaţie de foarte multă durată în care a intervenit rutina. Ai putea întâlni pe cineva care va aprinde în tine dorința și pasiunea.

Citește și: Papa Francisc s-a dus la ambasada Rusiei, după izbucnirea războiului ruso-ucrainean.Gest fără precedent la Vatican

Citește și: Cum a cucerit-o Silviu Prigoană pe Adriana Bahmuțeanu:„Eram în limbă…

Citește și: Andra, dezvăluire surprinzătoare despre Andreea Marin, la Românii au Talent:Cântă senzațional la acordeon

Horoscop 13 martie 2022 pentru Rac

Se anunță schimbări pozitive și tocmai ce ai încheiat o săptămână cu merite la serviciu, cu reușite în afaceri și relații bune cu colegii. Iar asta îți dă putere să te remontezi pentru încă o săptămână cu succes financiar. Momentan totul merge bine, după cum arată astrele.

Horoscop 13 martie 2022 pentru Leu

Întregul Univers se întoarce în favoarea ta astăzi, mai ales în dragoste și în viața socială totul va merge bine. O schimbare importantă va fi în plan sentimental, mai ales dacă nu ştiai ce alegeri să faci. Se pare că a venit momentul pentru o relație romantică profundă, potrivit astrelor.

Horoscop 13 martie 2022 pentru Fecioară

Este timpul să spui cu sinceritate ceea ce simți, ceea ce gândești, pentru că va fi foarte ușor să explici celorlalți sentimentele, ideile și opiniile tale. Vei putea să-ți aperi argumentele cu stilul și cordialitatea ta. Acum poți revendica tot ceea ce crezi că îţi aparţine.

Horoscop 13 martie 2022 pentru Balanţă

Te simți foarte bine în cercul de prieteni, pentru că te simți iubit. Este posibil să ai anumite temeri și neîncredere la locul de muncă, dar astăzi relaxează-te pentru că în dragoste totul funcționează perfect.

Horoscop 13 martie 2022 pentru Scorpion

Astrele vor să-ți ascuți intuiția, iar împreună cu experiența pe care o ai, te va ajuta să rezolvi corect unele probleme. Poţi fi promovat sau te poţi bucura de nişte bani în plus. În relaţia cu partenerul de viaţă, e indicat să te înarmezi cu răbdare. 

Horoscop 13 martie 2022 pentru Săgetător

Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, vei avea o zi spectaculoasă din acest punct de vedere şi pot apărea situații desprinse parcă dintr-un film. Nu te teme că această iubire te va face să suferi, dimpotrivă, te va face foarte fericit.

Horoscop 13 martie 2022 pentru Capricorn

Conjuncția astrală te încurajează să iei decizii pe care le amâni de mult timp. Te vei gândi mult la viitor, la proiectele pe care vrei să le începi, la acea afacere pe care o vezi foarte clar şi pentru care ai calculat toate detaliile. În dragoste, este necesar să iei decizii, mai ales dacă relația se clătină demult.

Horoscop 13 martie 2022 pentru Vărsător

În plan sentimental, frica de a pierde persoana iubită te face să-ţi imaginezi lucruri care nu există. Nu e bine să-l spionezi şi nici să-l „sufoci”. Înțelege că fiecare om are dreptul lui la intimitate, chiar dacă îți este iubit. Asta nu înseamnă că trebuie să-i verifici fiecare mișcare. Nu mai fi detectiv, ci iubită!

Horoscop 13 martie 2022 pentru Pești

Te simți mai neliniștită și mai nervoasă decât de obicei, iar asta este din cauza influenţei stelelor. Vei avea tendința de a acționa din impuls, dar nu este recomandat să faci acest lucru, mai ales dacă ai decizii importante de luat. Numără până la o mie şi nu face pasul până nu eşti complet sigur.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton