Horoscop 13 aprilie 2021. Zodii care primesc bani și laude

 Dumba Gabriela
.

Horoscop 13 aprilie 2021. Unele zodii găsesc punguța cu doi bani sau, mai bine zis, cloșca cu puii de aur. Din senin și de unde nu se așteaptă primesc bani și cadouri, iar alte zodii sunt copleșite de laude la locul de muncă, merite la care nu mai sperau.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 13 aprilie 2021. Berbec

Berbecul este influențat de acest tranzit în relațiile cu cei din jur. În perioada următoarea vor avea ocazia de a-și recăpăta prestanța socială, însă trebuie să aibă în vedere un lucru: să își controleze furia cu orice preț. În dragoste, vă veţi canaliza energia într-o singură direcţie și țineți-vă poftele în frâu!

Horoscop 13 aprilie 2021. Taur

Până pe 18 aprilie, Taurul este influențat pe sectorul gândurilor. Va trebui să nu reacționezi impulsiv la cei din jurul tău, să te calmezi și să respiri adânc înainte să scoți ceva pe gură. S-ar putea să regreți mai târziu. În schimb, este un moment excelent pentru activități fizice și pentru competiții, dar și pentru îmbunătățiri la capitolul finanțe. Nu spune nu colaborărilor din această perioadă pentru că vei avea parte de bani frumoși!

Horoscop 13 aprilie 2021. Gemeni

Gemenii sunt foarte energici astăzi și au parte de acțiune în sectorul prietenilor, asocierilor și parteneriatelor. Profitați de această stare de bine pentru a vă înduce la îndeplinire toate planurile pentru astăzi. În această zi, se vorbeşte despre o nouă afacere care implică şi o călătorie scurtă, dar interesantă. Nu stați pe gânduri pentru că vă poate aduce bani frumoși pe viitor!

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Citește și: 5 zodii care trădează mereu.Ferește-te de ele!

Horoscop 13 aprilie 2021. Rac

Racii dau dovadă de multă determinare pe sectorul carierei. Tranzitul Soarelui în zodia Berbec vă aduce și mai multă energie pentru toate proiectele în care sunteți implicați la locul de muncă. Analizați bine ofertele pe care le aveți, măsurați de două ori înainte să tăiați și alegeți ce vă safisface cel mai bine nevoile financiare, dar și pe cele sufletești. În dragoste, astrele spun că vă veţi consolida foarte mult stima de sine odată cu începutul unei relații neașteptate.

Horoscop 13 aprilie 2021. Leu

Leul beneficiază de energia marțiană în sectorul studiilor și relației cu străinătatea. O să primiți vești din străinătate din partea unei persoane cunoscute și o sa fiți înspirați să începeți, poate, un curs nou. Puterea de seducție va compensa evenimentele neplăcute de la locul de muncă, însă nu vă panicați. Ele sunt trecătoare și spre sfârșitul zilei veți vedea că totul se liniștește și primiți laudele pe care le meritați.

Horoscop 13 aprilie 2021. Fecioară

Fecioara beneficiază de acest tranzit pe sectorul relației cu instituțiile statului și întâlnirii sufletului pereche. Păstrați-vă inima deschisă pentru orice oportunitate care vi se ivește în cale. Planurile și ideile păstrate de mai mulți ani doar la nivel de proiect vor prinde contur începând din această primăvară și cariera voastră va înflori. Iar cu asta vin și banii mult așteptați!

Horoscop 13 aprilie 2021. Balanță

Vești bune pentru Balanțe. Astăzi au numai de câștigat în ceea ce privește relațiile de lungă durată și al căsătoriei. Tranzitul Soarelui în zodia Berbec le aduce vești bune și armonie în familie. Aveți nevoie de timp de gândire și de o scurtă pauză azi, iar o meditație de relaxare sau o rugăciune par să fie cele mai bune metode prin care să începeți ziua.

Horoscop 13 aprilie 2021. Scorpion

Scorpionul este avantajat pe sectorul muncii. Soarele în Berbec le aduce acestor nativi energie și vitalitate pentru a-și îndeplini toate planurile și pentru a se ridica la nivelul așteptărilor. Dacă vă doriți armonie și rezultate bune la locul de muncă, trebuie să învățați să nu mai controlați lucrurile din birou. Acceptați și părerile celor din jur, iar astfel veți descoperi că sugestiile celor din jur ar putea fi chiar bune și eficiente.

Horoscop 13 aprilie 2021. Săgetător

În ceea ce privește iubirea și afacerile, Săgetătorii sunt cei mai norocoși, astăzi. La muncă sunteți prinși între nevoia de relaxare și cea de a face bani. Tranzitul Soarelui în Berbec le aduce numeroase avatanje în acest sens. Acești nativi primesc un adevărat suflu nou de energie, vigoare fizică, vitalitate, curaj și încredere în forțele proprii.

Horoscop 13 aprilie 2021. Capricorn

Soarele în zodia Berbec le poate aduce Capricornilor câștiguri în ceea ce privește investițiile imobiliare, iar pe planul familiei, armonie și înțelegere deplină, potrivit observatornews.ro. Unii Capricorni sunt în tensiune și anticipează noi realizări în timp record, dar succesul nu se va lăsa mult timp așteptat

Horoscop 13 aprilie 2021. Vărsător

Vărsătorii stau foarte bine, astăzi, în ceea ce privește comunicarea. Atenție, însă la gestionarea emoțiilor. În această perioadă trebuie să acorde atenție la agresivitate. Sunteți gata să începeți propria afacere prin forțe proprii, dar apare o piedică neașteptată.

Horoscop 13 aprilie 2021. Pești

Peștii vor avea numeroase beneficii astăzi, pe plan financiar. Tranzitul Soarelui în zodia Berbec le aduce avantaje în acest sens, într-o perioadă numai bună pentru a vă satisface anumite dorințe. Sunteți mai puțin dispuși să riscați și preferați confortul unei rutine sigure la muncă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton