Horoscop 12 aprilie 2021. Zi importantă pentru toate zodiile

 Oana Pantazi
.

Horoscop 12 aprilie 2021. Astăzi Luna nouă va intra în zodia Berbecului, iar acest fenomen astrologic își va pune amprenta asupra tuturor zodiilor. Este momentul să profitați de energia magică a acestei perioade.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 12 aprilie 2021 pentru Berbec

Azi trebuie să lași toate grijile deoparte, să uiți de gândurile negative și să încerci să devii cea mai bună versiune a ta. Vei vedea că, astfel, vei atrage doar energii pozitive, iar primele feedback-uri vor veni chiar de la cei din jurul tău. Zâmbește și învață să trăiești clipa!

Horoscop 12 aprilie 2021 pentru Taur

Astrele îți vin în ajutor astăzi și te vor face să conștientizezi problemele pe care le ai. În ultima vreme, ai trecut prin multe, așa că a venit momentul să spui stop și să o iei de la început. Acceptă-ți trecutul și îmbrățișează viitorul, doar dacă vei face pace cu tine, așa cum ești, vei reuși să mergi mai departe.

Horoscop 12 aprilie 2021 pentru Gemeni

De ceva vreme, te scufunzi tot mai mult în depresie și încerci să găsești vinovați pentru starea în care te afli. Din păcate schimbarea ține numai și numai de tine. Blocajul emoțional în care te afli se poate rezolva cu puțină voință. Tot ce trebuie să faci e să-ți analizezi obiectiv viața și să iei măsuri. Doar așa vei fi fericită.

Horoscop 12 aprilie pentru Rac

Nesiguranța de care dai dovadă și tendința de a primi validare permanent din partea celorlalți nu sunt constructive. Ai mai multă încredere în tine, fiindcă începând de azi ți se vor întâmpla lucruri pozitive! E important să-ți asculți intuiția. Sfaturile celorlalți nu sunt întotdeauna cele mai potrivite.

Citește și: Zodii incompatibile. Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun. Norocoșii horoscopului

Citește și: Cel mai mare defect, în funcție de zodie

Citește și:  Horoscopul ghinionului. Cele mai ghinioniste zodii și ce trebuie să facă pentru a atrage norocul

Horoscop 12 aprilie 2021 pentru Leu

Altruismul și empatia de care dai dovadă ar trebui să le folosești și în ceea ce te privește. Încearcă, măcar pentru o clipă, să îți îndrepți atenția și asupra propriei persoane. Lipsa de energie și dezamăgirea în privința propriei persoane te-au secătuit de puteri. A venit momentul să-ți pui viața sentimentală și nu numai pe primul plan.

Horoscop 12 aprilie 2021 pentru Fecioară

Îndrăznește mai mult pe toate planurile! Atât viața profesională, cât și cea sentimentală trenează de ceva vreme, iar asta fiindcă te temi de schimbări. A venit momentul să-ți câștigi locul atât la job, cât și în inima persoanei pe care o iubești. Nu lăsa timiditatea să îți strice șansa de a fi fericită și împlinită profesional!

Horoscop 12 aprilie 2021 pentru Balanță

În viața ta vor apărea cât de curând niște schimbări care te vor da total peste cap. Nu trebuie să disperi și nici să te panichezi, chiar dacă vei primi, poate, niște lecții dure de la viață. Comunică mai mult cu familia și cu persoana iubită, îți vor da sfaturi pertinente, care te vor ajuta să treci altfel peste această perioadă.

Horoscop 12 aprilie 2021 pentru Scorpion

Apar niște oportunități pe care ar fi bine să nu le ratezi, totul este să nu lași procrastinarea să-ți distrugă șansele. Obiceiul de a lăsa de azi pe mâine unele lucruri îți va crea doar probleme. A venit momentul să dai dovadă de curaj, să începi proiecte noi și chiar să spui da unei noi povești de iubire.

Horoscop 12 aprilie 2021 pentru Săgetător

Planul sentimental este bine aspectat în această perioadă, așadar ai toate șansele să-ți vezi visul cu ochii. Povestea de iubire la care speri de atâta vreme e pe cale să se întâmple, totul ține însă doar de tine. Ai nevoie doar de puțin curaj pentru a-ți verbaliza sentimentele… Lasă-te condusă de instinct, și nu de sfaturile celor din jur!

Horoscop 12 aprilie 2021 pentru Capricorn

În zilele următoare vei primi mai multe lecții importante și ar fi bine să înveți din ele! Va trebui să ieși însă din zona de confort, să-ți recunoști greșelile și mai ales să înveți să accepți criticile. Cel mai important este că vei beneficia de un ajutor nesperat din partea unei persoane apropiate, care te va ajuta să-ți duci planurile la bun sfârșit.

Horoscop 12 aprilie 2021 pentru Vărsător

Trăiești în trecut și speri în zadar că se va întoarce… Fericirea pe care ai trăit-o cândva a dispărut de mult, iar persoana la care continui să te gândești are altă viață acum. Privește atent în jurul tău și vei găsi, cu siguranță, din nou, iubirea. Totul e să îți dorești asta cu adevărat, de ce să te agăți în continuare de o relație toxică?

Horoscop 12 aprilie 2021 pentru Pești

Nu ești cea mai extrovertită persoană, dar asta nu înseamnă că trebuie să nu ai încredere în ceilalți. Dacă vei continua să-ți îngropi sentimentele și să refuzi să-ți recunoști problemele, lucrurile se vor acutiza. Fă un exercițiu de voință și spune ce te nemulțumește. Iar asta este valabil atât în sfera profesională, cât și în cea sentimentală. E timpul să faci ordine în viața ta!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton