Horoscop 11 octombrie 2021. Probleme de cuplu pentru Lei

 Oana Pantazi
.

Horoscop 11 octombrie 2021. Săptămâna începe în forță, cu provocări majore pentru mulți dintre nativii zodiacului. Apar probleme atât pe plan profesional, cât și personal, și nici sănătatea nu trebuie neglijată. Totuși, în compensație, astrele vă vor acorda și multe momente de respiro, presărate de surprize plăcute.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 11 octombrie 2021. Berbec

Azi trebuie să tratezi cu atenție semnele pe care ți le transmite organismul tău. Din cauza stresului, este postribil ca o gastrită mai veche să își facă de cap. Ai nevoie de multă odihnă și relaxare, departe de mediul profesional. Nu ar strica să-ți iei câteva zile libere și să evadezi alături de partener. Aveți nevoie de timp petrecut în doi.

Horoscop 11 octombrie 2021. Taur

Nu este exclus ca azi să ți se ivească o oportunitate profesională rară și ar fi bine să nu eziți în luarea deciziei, chiar dacă te temi de necunoscut. Pe plan personal vei avea parte de un moment de respiro, după o perioadă tumultuoasă perechea ta va trece la sentimente mai bune. Vei încheia seara perfect, cu vești bune venite de departe.

Citește și: Care este partenerul ideal în funcție de zodie

Citește și: Numerele norocoase în funcție de zodie

Citește și: Horoscopul iubirii pentru octombrie

Citește și: Pluto intră în zodia Capricorn pe 6 octombrie 2021

Citește și: Horoscopul iubirii pentru octombrie. Ce zodie va începe o nouă relație

Horoscop 11 octombrie 2021. Gemeni

Viața ta este extrem de complicată momentan și nu știi cu ce să începi mai întâi. La job ai probleme și nici acasă lucrurile nu stau mai bine. În plus, nici starea de sănătate nu este prea bună. Paradoxal, în situație de criză vei găsi soluții pentru toate, iar spre finele săptămânii vei primi și o veste bună legatăde domeniul profesional.

Horoscop 11 octombrie 2021. Rac

Azi va trebui să iei niște decizii importante pe plan profesional – poate fi vorba de o schimbare completă de domeniu – iar asta te sperie. Încearcă să te bazezi pe instinct, nu poate lua nimeni acest gen de decizii în locul tău. Latura amoroasă este bine aspectată, iar în familia ta s-ar putea produce schimbări de bun augur. Dacă ești singură, azi ai putea întâlni pe cineva.

Horoscop 11 octombrie 2021. Leu

Săptămâna debutează în forță pentru tine, iar hotărârea de a-ți schimba viața începând chiar de azi va avea efect. O să verbalizezi în sfârșit ce te deranjează la locul de muncă, iar în ceea ce privește viața personală lucrurile vor fi și mai tranșante. Relația ta de cuplu trenează și sunt multe lucruri care te nemulțumesc, așadar le vei pune punct fără regrete și fără să privești în urmă.

Horoscop 11 octombrie 2021. Fecioară

Problemele de la job, dar și cele domestice te vor ține în priză încă de la primele ore ale dimineții, iar acesta va fi doar începutul unei săptămâni agitate. Vei simți că ești la capătul puterilor, însă vei găsi energia să rezolvi tot ce ți-ai propus. Din fericire, latura materială este bine aspectată, la fel șicea amoroasă, în special în cazul nativilor singuri.

Horoscop 11 octombrie 2021. Balanță

Nu ești în cea mai bună dispoziție, însă vei reuși să faci totuși față problemelor profesionale. Energia ți se va termina și, acasă, se va dezlănțui iadul. Încearcă să-ți ții nervii în frâu, fiindcă pot apărea conflicte din senin cu toți membrii familiei. Nu încerca să-ți impui punctul de vedere cu orice preț, nu vei avea câștig de cauză! În schimb, azi vei avea noroc la bani.

Horoscop 11 octombrie 2021. Scorpion

Astrele te favorizează din punct de vedere profesional și ar fi bine să profiți de impresia bună pe care ai făcut-o în ultimul timp. Poți cere, fără să te temi, o mărire de salariu sau chiar o detașare pe un post superior. Nu este exclus să ți se propună mutarea în altă localitate. Chiar dacă te sperie asta, schimbarea va fi de bun augur din toate punctele de vedere.

Horoscop 11 octombrie 2021. Săgetător

Nu e o provocare să te scoată cineva din zona de confort, iubești adrenalina, însă de data asta va fi prea mult până și pentru tine. Vei începe săptămâna în forță – vei avea de rezolvat o mulțime de proiecte restante, dar și de probleme apărute în familie. Furtună e și în viața amoroasă, fiindcă partenerul tău îți reproșează că ai uitat de casă, însă până la finele zilei vei reuși să rezolvi totul ca prin minune.

Horoscop 11 octombrie 2021. Capricorn

Învață să-ți asumi și greșelile, și eșecurile, nu doar reușitele, și atunci cei din jur nu vor mai avea ce să-ți reproșeze. Aroganța și suficiența nu te vor ajuta deloc, chiar dacă sunt doar un instrument de apărare în relațiile cu ceilalți. Nu e greșit să-ți arăți sensibilitatea sau neputința, e omenesc. Spre seară, te va surprinde telefonulunei persoane la care te gândeai de mult.

Horoscop 11 octombrie 2021. Vărsător

Nu-ți place atunci când cineva te pune în fața faptului împlinit și nici când se fac presiuni asupra ta… și tocmaide asta vei avea parte la locul de muncă azi. Din fericire, ziua ta, începută prost, se va încheia într-un mod cât se poate de plăcut și romantic. Partenerul tău de viață îți va pregăti o surpriză de proporții, care te va face să uiți de toate frustrările de peste zi.

Horoscop 11 octombrie 2021. Pești

Azi vei avea de dus o mulțime de lupte, atât pe plan profesional, cât și personal, dar nu trebuie să lași pe nimeni și nimic să te descurajeze. Nu pleca urechea la bârfe și la comentariile răuvoitoare, apără-ți statutul dacă este nevoie, însă nu intra în polemici fără rost. Ai încredere în forțele tale și bazează-te doar pe sinceritatea celor care te iubesc!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton