Horoscop 10 ianuarie 2022. Ce zodii sunt în pragul despărțirii

 Dumba Gabriela
.

Horoscop 10 ianuarie 2022. Se anunță o zi cu probleme în dragoste pentru unele zodii. Pare că planeta despărțirii, dacă ar exista așa ceva, se află în astrograma lor și nu mai este cale de întors în relația cu partenerul de viață. Ies la suprafață nemulțumiri vechi, frustrări acumulate în ani și sunt puse acum pe masă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 10 ianuarie 2022 -Zodia Berbec

Astăzi nu ești în cea mai bună formă emoțională. Vei fi foarte reticent în a discuta cu oamenii și în a le oferi explicații pentru starea ta. Singura soluție pentru a reechilibra situația este odihna. Nu-ti mai chinui organismul peste limita, pune-te pe primul lor și ai grijă de tine.

Horoscop 10 ianuarie 2022 -Zodia Taur

Ar trebui să îți faci griji pentru o persoană care pretinde că-ți este prieten adevărat. Nu mai crede toate vorbele frumoase și fii atent la semnalele pe care le primești. Nu tot ce zboară se mănâncă, încetează să mai ai impresia că toți oamenii sunt sinceri și implicați în relația cu tine. Pădurea are și uscături, dar nu mai lua asta personal. Oamenii sunt cum sunt!

Horoscop 10 ianuarie 2022 -Zodia Gemeni

Astăzi, Gemenii riscă să intre în conflict cu partenerul de viață. Neînțelegerile și reproșurile vor fi la cote maxime, dacă nu vor ști să se calmeze. Mare atenție la crize de gelozie și acuzații nefondate. Dacă nu vreți să vă pierdeți partenerul,  soluția este să vorbiți deschis și să nu vă enervați. Nu mai scoateți reproșuri de la naftalină, nu are importanță ce a fost în trecut. Trăiți în prezent!

Citește și: Mihai Constantin, alias Ionică din Liceenii, a moștenit averea regretatei Tamara Buciuceau.Ce planuri are cu casa primită

Citește și: Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au locuit în Irlanda. Ce probleme a avut soția actorului, acolo:„A fost un coșmar’ / EXCLUSIV

Citește și: O mai ții minte pe Kassandra din telenovela cu același nume?Cum arată și cu ce se ocupă acum

Horoscop 10 ianuarie 2022 -Zodia Rac

Încearcă să nu faci promisiuni pe care nu le poți duce la bun sfârșit. Încă nu te-ai refăcut după munca de anul trecut, un 2021 cu multe provocări, iar în această perioadă te simți foarte obosit. Lasă pe pauză orice alte planuri și dă-ți răgaz să-ți revii. Dacă tu ești un pachet de nervi, automat vei strica totul în jur!

Horoscop 10 ianuarie 2022 -Zodia Leu

Leii se confruntă cu probleme în familie  și vor încerca tot ce le stă în putință pentru a nu mai întâmpina situații de acest fel. Nativii acestei zodii vor vorbi deschis despre ce îi deranjează și vor încerca să-și rezolve problemele familiale. Dar, dacă vedeți că nu se poate și nu se poate rezolva o neînțelegere, nu mai insistați. Mai bine să vă retrageți la timp, decât să vă chinuiți ani de zile într-o situație în care este clar că nu aveți ce căuta!

Horoscop 10 ianuarie 2022 -Zodia Fecioară

Fecioarele vor avea discuții aprinse cu partenerul de viață. Dacă nu vor renunța la încăpățânare, atunci lucrurile vor lua o întorsătură nedorită. Indicat ar fi să-și asculte partenerul de viață și să renunțe la orgoliu, potrivit kfetele.ro. În caz contrar, așteptați-vă la uși lovite de perete, telefon închis și mesaje pe care vă este frică să le citiți. Dar poate este mai bine așa. Cândva trebuie să înceteze tensiunea care vă chinuie de atâta timp!

Horoscop 10 ianuarie 2022 -Zodia Balanță

Astăzi, Balanțele vor da dovadă de neprofesionalism la locul de muncă și nu vor acorda importanță cerințelor date de superiori. Din acest motiv, Balanțele vor fi predispuse la un conflict cu unii colegi. Sunteți un pachet de nervi, ieșiți la aer, luați o gură mare de oxigen și numărați până la 10. Sau 100! Și abia apoi spuneți tot ce aveți în minte.

Horoscop 10 ianuarie 2022 -Zodia Scorpion

Astăzi, nativii zodiei Scorpion sunt tentați să facă achiziții nesigure, iar acest lucru ar putea să le afecteze bugetul. Încearcă să fii mai chibzuit și să îți administrezi bugetul mai rațional. Au început reducerile, dar gândește-te dacă ai cu adevărat nevoie de toate aceste lucruri. Nu este perioada prielnică pentru investiții inutile!

Horoscop 10 ianuarie 2022 -Zodia Săgetător

Pentru Săgetători, ziua de astăzi aduce neînțelegeri în familie. Aceștia se pot simți neînțeleși și vor suferi foarte mult din această cauză. Soluția pentru ei este să nu pună la suflet vorbele dure și să încerce să fie mai permisivi. Mai lăsați și altora ultimul cuvânt, nu trebuie să aveți mereu dreptate, mai ales când chiar nu aveți! Puneți-vă și în locul altora și gândiți-vă dacă v-ar plăcea să fiți mereu pus la colț, indiferent de context!

Horoscop 10 ianuarie 2022 -Zodia Capricorn

Astăzi, nativii zodiei Capricon se simt judecați. Vor alege să se închidă în ei și să nu mai vorbească cu persoanele din jur. Sfatul pentru această zodie este să nu lase vorbele rele să-i distragă de la ceea ce au de făcut. 

Horoscop 10 ianuarie 2022 -Zodia Vărsător

Vărsătorii sunt dezamăgiți de o vacanță sau de o călătorie care a fost anulată. Nativii acestei zodii tind să  arunce vina pe cei din jur pentru acest eșec și se simt mințiți. Încercați să gândiți lucrurile la rece, doar așa veți putea afla adevărul.

Horoscop 10 ianuarie 2022 -Zodia Pești

Astăzi, nativii Pești nu vor da randament la locul de mucă, din cauza oboselii. Aceștia pot intra în discuții în contradictoriu  cu superiorii și chiar să le pună răbdarea la încercare. Pentru a nu creea situații neplacute, aceștia ar trebui să fie atenți la modul cum se exprimă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton