Horoscop 1 noiembrie 2021. Săgetătorii au noroc în dragoste

 Oana Pantazi
.

Horoscop 1 noiembrie 2021. Luna debutează furtunos pe toate planurile, însă cei mai norocoși vor fi Săgetătorii, Balanțele și Vărsătorii, care dau lovitura pe plan amoros. Apar însă oportunități pe planul material și cel profesional pentru majoritatea zodiilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 1 noiembrie 2021. Berbec

Încă de la prima oră, vei reuși să-ți impresionezi superiorii cu ideile tale novatoare și e posibil ca asta să te propulseze pe scara ierarhică. Astrele te vor favoriza, de asemenea, și pe plan material, însă latura vieții de cuplu nu este la fel de bine aspectată… Spre seară, o discuție începută din senin va degenea într-o ceartă de proporții. Încearcă să dai dovadă de diplomație, dacă nu vrei să se producă ireparabilul!

Horoscop 1 noiembrie 2021. Taur

Dai prea multă importanță jobului și tinzi să-ți neglijezi viața de familie, azi mai mult ca niciodată. Problemele se vor precipita, iar spre finele zilei ai putea intra în conflict cu toți membrii familiei. Reproșurile vor fi reciproce, iar adevărul, undeva la mijloc. A venit momentul să recunoști că trebuie să-ți setezi prioritățile, nu poți împăca pe toată lumea în egală măsură. În compensație, latura materială este bine aspectată, la fel și sănătatea.

Horoscop 1 noiembrie 2021. Gemeni

Ai foarte mult de muncă, iar situațiile neașteptate se succed cu repeziciune. Chiar dacă-ți vei petrece ziua cu telefonul în mână, în pragul atacului de panică, în cele din urmă vei reuși să rezolvi toate urgențele… Mai puțin problemele apărute în relația de cuplu, care trenează de ceva vreme. Încearcă să privești lucrurile cu obiectivitate și să nu dai frâu geloziei, care în ultima vreme ți-a cam întunecat judecata.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cum se calculează ascendentul zodiei și cum te influențează

Citește și: Zodiile în care poți avea încredere.Nativii care se țin de cuvânt

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Horoscop 1 noiembrie 2021. Rac

Latura comunicării nu este prea bine aspectată azi și apare un scurtcircuit în discuțiile cu cei din jur. Confuziile vor fi la ordinea zilei, așadar mare atenție la discurs, nu e exclus să gafezi nepermis. Partea materială este, în schimb, bine aspectată – cineva ți-ar putea returna un împrumut și n-ar strica nici să-ți încerci norocul la Loto. Spre seară, o persoană apropiată te va invita într-o vacanță pe nepusă masă.

Horoscop 1 noiembrie 2021. Leu

Azi îți lipsește complet concentrarea și va trebui să depui mult efort la job pentru a-ți duce sarcinile la bun sfârșit. Același sentiment te va însoți și spre seară, când neatenția te va face să comiți o gafă față de partenerul tău de viață. Vei ieși însă din clinci cu o cină romantică, însă semnele de întrebare cu privire la fidelitatea ta vor rămâne. Încearcă să nu faci nici plăți azi decât dacă este absolut necesar.

Horoscop 1 noiembrie 2021. Fecioară

Ai trecut prin momente grele recent, însă luna va aduce o schimbare importantă în viața ta pe toate planurile. La job, lucrurile încep să se regleze și ți se va face în sfârșit dreptate într-o situație care te-a adus în pragul depresiei. Și planul financiar se îmbunătățește – nu e exclus să beneficiezi cât de curând de o sumă de bani importantă, în urma unei moșteniri. Poți începe să-ți faci planuri pentru vacanța de iarnă.

Horoscop 1 noiembrie 2021. Balanță

Va trebui să faci o alegere importantă, azi, în domeniul profesional și, chiar dacă viitoeul te sperie, ar fi bine să nu eziți, în speranța că va apărea ceva mai bun. Astrele te favorizează și în viața amoroasă, unde vor începe să se miște lucrurile. În viața ta va apărea cineva care te va face să te gândești serios la întemeierea unei familii. Și cum dragostea plutește în aer, vei simți nevoia de mai multă independență, mai ales dacă încă locuiești cu părinții.

Horoscop 1 noiembrie 2021. Scorpion

Nu lăsa comoditatea și lenea să te împiedice să pierzi o propunere profesională atît de importantă! În cazul tău nu este vorba despre teama de necunoscut sau de provocări, pentru că nu te sperie nimic, însă în ultima vreme te-ai cam blazat. La fel stau lucrurile și în viața de cuplu, de unde partenerul tău se plânge că a cam dispărut pasiunea… E momentul să-i reamintești de ce s-a îndrăgostit de tine!

Horoscop 1 noiembrie 2021. Săgetător

Deși pari o persoană extrovertită, iar în mediul profesional ești lider, în fapt suferi de o timiditate excesivă, bine ascunsă de firea veselă și comunicativă. Dacă azi, la job, vei da lovitura, acasă vei plânge pe ascuns din cauza problemelor de „corazon”. Trăiești, de fapt, o dramă falsă, deoarece persoana pentru care nutrești sentimente în tăcere s-a îndrăgostit la rândul ei de tine. Când îți va suna telefonul, nu mai mima lipsa de interes, sentimentele îți sunt împărtășite!

Horoscop 1 noiembrie 2021. Capricorn

Astrele îți sunt favorabile pe toate planurile, însă teama de eșec te face să amâni luarea unor decizii importante. Azi ți se va oferi o oportunitate importantă pe plan profesional și ar fi bine să nu o treci cu vederea, pentru că alta nu vei mai avea curând. Același lucru va trebui să faci și pe plan sentimental – dacă nu te-ai căsătorit încă, e cazul să nu mai amâni mult. Decide-te ce vrei cu adevărat!

Horoscop 1 noiembrie 2021. Vărsător

În ceea ce te privește, „love is in the air”, așa că azi nu ai chef de ședințe și de deadline-uri. Inima îți bate mai tare ca de obicei și simți că, de data asta, viața ta se va schimba în bine. Încearcă totuși să nu grăbești lucrurile și nici să pari prea… disperată, s-ar putea să-ți sperii pretendentul! Ia-o cu începutul – plimbări, cine și weekenduri romantice -, nu-ți face deja bagajul să te muți la el!

Horoscop 1 noiembrie 2021. Pești

Viața profesională îți consumă toată energia și îți este aproape imposibil să păstrezi un echilibru, așadar latura personală are de suferit. Azi, cu precădere, jumătatea ta îți va reproșa neimplicarea și ar fi bine să nu motivezi prin faptul că aduci mai mulți bani în casă! Dat fiind că latura materială e bine aspectată, ai putea să o recompensezi cu un weekend prelungit într-o locație exotică. E un început, dacă vrei să-ți repari relația de cuplu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton