Horoscop 1 august 2022. Zi dificilă pentru Raci și Lei

 Oana Pantazi
.

Horoscop 1 august 2022. Luna începe în forță, iar majoritatea nativilor vor fi supuși la provocări atât pe plan profesional, cât și financiar. Latura amoroasă e mai bine aspectată, în schimb, și pentru unii pot bate chiar clopotele de nuntă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 1 august 2022. Berbec

Azi te vei confrunta nu doar cu probleme la locul de muncă, ci și cu neînțelegeri privind banii. E posibil să primești o sumă mai mică de pe urma unei colaborări, iar asta te va nemulțumi. Viața de familie, în schimb, este bine aspectată, la fel și relația cu partenerul de viață.

Horoscop 1 august 2022. Taur

Nu ești în cea mai bună dispoziție, iar starea ta îi va amprenta și pe cei din jur. Încearcă să nu intri în conflict cu colegii, chiar dacă crezi că ai dreptate. Spiritul justițiar te va însoți și acasă, unde le veireproșa celor dragi că sunt prea cheltuitori… Abia spre seară te vei relaxa cu adevărat.

Horoscop 1 august 2022. Gemeni

Ești într-o dispoziție romantică și, în egală măsură, melancolică azi. O relație amoroasă din trecut te bântuie și începi să te gândești tot mai mult „ce-ar fi fost dacă?”. Dacă ai deja partener, încearcă să nu-i povestești ce bine îți era în fosta relație. Dacă vrei liniște, nu face comparații!

Citește și: Fetișuri sexuale în funcție de zodie

Citește și: Ce vor femeile în pat în funcție de zodie

Citește și: Cuplurile de zodii compatibile din punct de vedere sexual

Citește și: Care este cea mai rea zodie și cea mai mincinoasă

Horoscop 1 august 2022. Rac

Oboseala, stresul și frustrările își arată colții de la primele ore ale zilei. Începi săptămâna cu gândul de a-ți părăsi jobul și poate chiar familia… măcar pentru o vreme, atât ești de epuizată. Reproșurile pe care li le faci celor din jur vor fi deranjante, dar există și o parte bună – va trebui să faci schimbări în viața ta!

Horocop 1 august 2022. Leu

Luna începe și pentru tine cu agitație, iar astrele te vor supune la provocări atât pe plan profesional, cât și financiar. Azi trebuie să dai dovadă de multă diplomație dacă vrei să nu-ți strici relațiile cu anturajul și cu familia. Din fericire, partenerul tău îți va fi alături și îți va da sfaturi prețioase.

Horoscop 1 august 2022. Fecioară

Te vei convinge azi din plin cât de greu e să-i faci pe ceilalți să rezoneze cu tine… Iar asta deoarece ai pretenții nejustificate de la toată lumea! În mod surprinzător, vei începe să faci concesii exact când te aștepți mai puțin – în viața ta va apărea cineva total diferit, de care te vei îndrăgosti!

Horoscop 1 august 2022. Balanță

Primești o veste azi, la job, care te cam va descumpăni, însă nu trebuie să-ți pierzi speranța, sunt șanse mari ca viața ta profesională să se schimbe cât de curând. La fel și cea personală… Dacă ești într-o relație de cuplu, partenerul tău îți va face o propunere surprinzătoare, care te va bucura.

Horoscop 1 august 2022. Scorpion

Îți merge foarte bine pe plan profesional și vei simți asta, curând, și la… portofel. În schimb, viața amoroasă este dezastruoasă, relația dintre tine și jumătatea ta fiind pe muchie de cuțit. Lasă mândria deoparte și recunoaște-ți greșelile, altfel vei ajunge să te cerți singură!

Horoscop 1 august 2022. Săgetător

Și tu vei avea parte de conflicte azi la job și te vei simți nedreptățită atât de către colegi, cât și de către superiori. Trăiești cu senzația că toți au un dinte împotriva ta și tinzi să te victimizezi. Din fericire, seara se va încheia în cel mai plăcut mod – primești un telefon de la cineva care are un loc important în inima ta.

Horoscop 1 august 2022. Capricorn

Se mișcă lucrurile în viața ta profesională, dar aceste schimbări s-ar putea să-ți afecteze familia. Chiar dacă e vorba despre bani buni, gândește-te dacă ești dispusă să te desparți de cei dragi o vreme mai îndelungată! Latura financiară este excelent aspectată, apar câștiguri importante.

Horoscop 1 august 2022. Vărsător

La job ai parte de satisfacții azi, superiorii îți vor recunoaște meritele și ai mari șanse să avansezi ierarhic. În schimb, apar probleme cu banii în familie și va trebui să rezolvi niște situații extrem de delicate. Asta îți va goli însă aproape complet conturile, dar spre finele săptămânii îți vei reveni.

Horoscop 1 august 2022. Pești

Te vei bucura de aprecierea șefilor și a colegilor azi, însă acasă te vei simți ca… a cincea roată la căruță. Ți se pare că nimeni nu te apreciază, iar reacțiile membrilor familiei te vor descumpăni. E momentul să pui piciorul în prag și să începi să te dedici și propriei persoane, te-ai neglijat prea mult!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton