Ce actor de Oscar ți se potrivește în funcție de zodie

 Popescu Alexandra
.

Orice femeie și-ar dori să poată fi, măcar pentru o zi, cu un actor celebru la care visează de foarte mult timp. Că este vorba de Leonardo DiCaprio, Tom Hardy sau Brad Pitt, sigur te-ai gândit cum ar fi să aibă unul din aceștia ochi doar pentru tine. Însă există o problemă. Compatibilitatea dintre zodii!

Compatibilitatea între zodii este relativă. Astrologii spun că nu există zodii incompatibile. Defapt compatibilitatea indică ușurință prin care comunică două persoane din diferite zodii.

Dacă Peștii și Scorpionii se înțeleg de minune pe plan amoros, iată că Peștii și Săgetătorii vor avea o comunicare mai grea într-o relație, dar există și șansa ca totuși să se înțeleagă.

Astrologii spun că dacă două zodii sunt foarte compatibile se vor înțelege cu mare ușurință și sunt mereu „pe aceeași lungime de undă'. Când două zodii au compatibilitate redusă, acestea trebuie să fie mereu atente, răbdătoare și diplomate dacă vor să aibă o relație armonioasă.

Iată care sunt actorii de Oscar care sunt cei mai potriviți pentru tine în funcție de zodie!

Berbec – Johnny Depp (gemeni)Berbec – Johnny Depp (gemeni)

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Vezi ce culoare ți se potrivește în funcție de zodie! Selena Gomez ține mereu cont de acest aspect 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton