Beyonce este născută sub semnul celei mai naive zodii. Iată care este!

 Popescu Alexandra
.

Mulți oameni au tendința de a crede destul de repede ceea ce li se spune, fără să anlizeze prea mult, de aceea pot cădea într-o capcană care le va răni sentimentele. Așa că, în funcție de zodie, fiecare persoană este mai mult sau mai puțin naivă.

Zodia care este cea mai dezamăgită de faptele sau spusele celor apropiați este cu siguranță Fecioara. Cade în capcană de fiecare dată pentru că sunt cele mai credule persoane și suferă foarte mult de pe urma acestui fapt. Naivi din fire, nativii Fecioară consideră că apropiații lor trebuiă să fie la fel de sinceri și fideli așa cum sunt ei. În plus, nu învață din experiențe, chiar dacă cred că au făcut asta după fiecare lovitură din partea celor dragi.

Dacă cei născuți în zodia Fecioară sunt naivii supremi ai zodiacului, iată că mai există câțiva nativi care cred că tot ce zboară se mănâncă.

Persoanele care sunt născuți sub semnul Berbecului sunt extraordinar de sincere, așa că încrederea oarbă pe care o au în oameni îi fac să sufere pentru că sunt naivi și cred că toată lumea este la fel de sinceră ca ei.

Nativii Leu se mai regăsesc printre credulii zodiacului și asta din cauza entuziasmului pe care îl emană. Din această cauza se păcălesc ușor.

Scorpionii, cum era de așteptat, sunt unii dintre cei mai naivi. Cred că oamenii sunt iubitori și buni, iar din această cauză suferă foarte mult.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Martini este cocktail-ul perfect pentru Angelina Jolie. Iată care este și al tău în funcție de zodie!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton