Zizik a revenit la "Star Matinal"! Cum arată coregrafa, la mai puțin de un an de când a devenit mamă

 Cica Cristina
.

Zizik a devenit mamă pentru prima oară, astfel că a fost nevoită să se retragă o perioadă din lumina reflecoarelor! Vedeta a revenit pe micul ecran la mai puțin de un an de când a născut, spre surprinderea telespectatorilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Celebra coregrafă a revenit în atenția publicului… cu o energie debordantă și un vibe de invidiat! Perioada în care a stat acasă pare că i-a priit blondinei, dat fiind că s-a întors într-o formă fizică de invidiat și cu mișcări de dans din ce în ce mai bune.

Pasiunea pentru dans și stilul de viață de sănătos au ajutat-o să se mențină în formă: fără urmă de celulită sau imperfecțiuni, cu un trup zvelt și o talie de viespe, Zizik a revenit la Antena Stars, spre deliciul publicului.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Daniel Buzdugan.Sunt căsătoriți de 17 ani, dar Monica a reușit să rămână foarte discretă

Reamintim că Zizik a născut pe 4 decembrie 2019 o fetiță perfect sănătoasă, iar micuța a primit numele de Arianna Elena.

„Zi specială în familia trupei de dans Happy Dance. Zizik a născut o fetiță de 3.200 kg și 54 de cm. Multă sănătate, fericire și să crești mare, Arianna!, se arata în mesajul emoționant pe care l-a primit Zizik, pe una dintre rețelele de socializare la momentul respectiv.

Citește și: Irina Deaconescu a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Cristi Manea.Surpriză de proporții pentru vloggerița însărcinată

Zizik s-a retras din televiziune atunci când a aflat că este însărcinată. Fosta asistentă TV de la Antena Stars a lăsat job-ul pe care îl avea pentru viața de familie, însă a revenit cu același zâmbet delicat pe buze și o energie de invidiat.

Citește și: Larisa și Alin Oprea, căsnicie cu probleme. Declarații șocante ale apropiaților:„El are probleme mari cu alcoolul şi bea până nu mai ştia de el. După astfel de beţii, ajungeau la spital'

Zizik-1Zizik-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton