Zanni de la Survivor, dezvăluiri dureroase despre copilăria lui: „În cămin, ăia mai mari mă băteau”

 Mirea Roxana
.

Zanni și-a deschis sufletul la Survivor România și i-a povestit lui Marius Crăciun despre copilăria lui. Este cunoscut faptul că Faimosul a fost abandonat într-un orfelinat și că a reușit să supraviețuiască în niște condiții extrem de dificile. Acesta s-a confesat lui Marius și a spus că a fost batjocorit toată copilăria sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni are o poveste de viață impresionantă. Mulți cunosc deja faptul că Faimosul a fost abandonat de părinți și că a crescu într-un orfelinat. Acesta a făcut noi dezvăluiri despre copilăria lui dificilă și i-a mărturisit lui Marius Crăciun că a stat izolat, o bună perioadă de timp, de cei din jur. De asemenea, Zanni a renunțat la prietenii lui pentru că i se păreau superficiali.

z1-2z1-2

„Am renunțat demult la tovarășii mei și i-am iubit pe tovarășii mei. Dar le-am spus „nu'. Nu știu, nu mă interesează ce vorbiți voi. „Ah, bine că ești tu deștept!', d-alea. Mă mai jucam cu ei la calculator când eram acasă, că nu aveam ce face. Mă chemau ei pe joc și jucam și eu cu ei. Când îi auzeam din nou de firme, de haine, ce și-a cumpărat cutare.

Și le mai ziceam „băi, dacă mă joc cu voi, dacă mai vorbiți despre asta, simt să ies din joc, că sunteți ratați rău de tot', a spus Zanni la Survivor România.

Citește și: Sebastian Chitoșcă, adevărul despre prietenia cu Zanni:„Am avut niște clinciuri cu el'

Citește și: Imagini cu Zanni la protestele violente din 10 august:„A fost sinucidere curată'

Citește și: Raluca Dumitru, eliminată de la Survivor:„Am realizat că nu sunt atât de puternică'

Citește și: Mama lui Ștefan Ciuculescu, despre parcursul fiului ei la Survivor:„Sper să apuce săptămâna viitoare'

Zanni de la Survivor, despre copilăria lui

Zanni a mai povestit la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, că, pe la 17-18 ani, acumulase foarte multă ranchiună în suflet și că era plin de frustrări. La un moment dat, și-a dat seama că nu este bine să se închidă în el și că trebuie să facă ceva cu viața lui.

„La 17-18 ani, ascultam foarte mult rock, negam tot ce vedeam, eram ignorant. Am fost în etapa aia când aveam ranchiună în suflet, trăiam numai în frustrări, când auzeam de oamenii care reușesc îi înjuram încontinuu. Credeam că sunt inteligent, că e bine cum sunt eu, că-i ignor pe cei din jurul meu, că ei sunt proști.

Și că eu sunt șmecher și nu stau cu oricine. Până într-un timp, când mi-am dat seama că dacă ignor tot ce e în jurul meu, mă închid în mine și nu mă deschid spre a înțelege mai multe, mi-am dat seama că nu am ce face cu viața mea', i-a mai spus Zanni lui Marius Crăziun la Survivor.

Zanni de la Survivor: „Ăia mai mari mă băteau'

Zanni și-a dat seama că îi poate face pe ceilalți să îl accepte așa cum este doar dacă e asumat. Drept urmare, Faimosul a început să le spună celor din jur că nu are părinți, iar din acel moment nimeni nu a mai râs de el. În plus, Zanni a mai povestit că a fost bătut în cămin de către copiii mai mari și că toată copilăria a fost batjocorit.

Ca să-i fac pe oameni să mă accepte exact așa cum sunt și să nu mai ajung să dezamăgesc pe nimeni sau pe mine, cel mai bine e să te duci din prima să te cunoască oamenii și să le spui defectele și chestiile pe care ei nu le-ar înțelege. Și m-am dus și am  zis „n-am părinți, eu sunt orfan, n-am părinți!' și toți s-au uitat la mine și n-au mai râs. Că au văzut că sunt asumat. Mi-am dat seama că asta e de fapt psihologic. Oamenii vor lovi unde doare mai tare. Toată copilăria s-a râs de mine. Stăteam într-un cămin în care aia mai mari mă băteau. Până m-am călit și nimic nu mă mai afecta', a povestit Zannidache.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton