Zanni și-a mărit tariful după ce a câștigat Survivor. Cât cere pentru un concert

 Mirea Roxana
.

Zanni s-a întors în România cu trofeul de la Survivor, dar și cu premiul în valoare de 50.000 de euro. Datorită popularității câștigate în urma participării la competiția difuzată de Kanal D, Zanni este pe cale să își mărească tariful.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni a câștigat marele premiu de la Survivor România, întorcându-se acasă mai bogat cu 50.000 de euro. Ei bine, în urma popularătății câștigate la Survivor, acesta este pe cale să își mărească tariful. Ba chiar, el va încasa chiar mai mult decât Mario Fresh și Lino Golden pentru un concert.

jj-1-2jj-1-2

Mario Fresh și Lino Golden nu se mai dau jos din pat fără 2.500 de euro. Ei se află în topurile muzicale, le-au crescut pretențiile. Iar Zanni cu siguranță îi va depăși pe Mario și pe Lino, după ce a câștigat marele concurs de supraviețuire Survivor România, filmat de Kanal D în Republica Dominicană', au precizat apropiații lor, pentru Impact.ro.

Citește și: Ce surpriză i-a făcut Culiță Sterp lui Zanni după victoria de la Survivor.Mama Geta nu l-a susținut pe Faimos

Citește și: Zanni și Ana Porgras, ceartă neașteptată. De ce nu își mai vorbesc:I-am cerut telefonul și…'

Citește și: Brigitte Pastramă, implicată într-un accident rutier:„A intrat în viteză pe contrasens'

Citește și: Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Reghe:„Ne mai şi certăm'

Zanni și-a mărit tariful după Survivor

Mario Fresh are un tarif mai mare cu 500 de euro față de Lino Golden. „Este foarte dorit la spectacole, puștoaicele sunt înnebunite după el, are voce bună și este șarmant. El are tarife diferite – la baluri și cluburi ia 2.500 de euro, la spectacolele în aer liber ia 3.000 de euro, la evenimentele private cere 3.300 de euro, în străinătate-3.500 de euro. Pentru spectacolele din provincie, vrea 3 camere la un hotel de minimum 3 stele, pentru cei 4 artiști din trupa lui', au mai spus aceleași surse.

Totuși, nici Lino Golden nu este mai prejos. Acesta câștigă și el bani frumoși în urma evenimentelor la care cântă. „El cere pentru un concert de 45 de minute, susținut la baluri sau la cluburi, suma de 2.000 de euro, iar la cele în aer liber, suma de 2.500 de euro. La recitalurile private vrea 2.500 de euro, plus două camere duble la un hotel de minimum 3 stele, pentru 4 persoane.'

În ceea ce-l privește pe Zanni, este foarte probabil ca el să ceară, după Survivor, și peste 3000 de euro pentru un concert.

Câți bani a câștigat Zanni la Survivor

După ce Zanni a luptat vreme de șase luni în Republica Dominicană, tânărul a câștigat Survivor România și a intrat în posesia marelui premiu de 50.000 de Euro. Totuși, trebuie să remarcăm faptul că, în conturi, tânărul va primi mai puțini bani și după ce se scad taxele, rămâne cu 45.000 de Euro. Totuși, dacă vă întrebați câți bani a câștigat Zanni pentru fiecare săptămâna petrecută în condiții greu de imaginat, vă spunem că suma este mare.

Potrivit celor mai recente informații apărute în presă, Zanni ar fi câștigat, în fiecare săptămână în care a participat la Survivor, 1.000 de Euro. Astfel, tânărul a petrecut 26 de săptămâni în Dominicană, fiind cel mai longeviv concurent de la Survivor România. După un calcul simplu, deducem că Zannidache a primit 26.000 de Euro pentru cele 26 de săptămâni în care a făcut parte din show și, potrivit Playtech.ro, a plecat acasă cu nici mai mult nici mai puțin de 71.000 de Euro, obținuți în șase luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton