Zanni, în pericol de eliminare la Survivor? „Ai încălcat regulamentul”

 Mirea Roxana
.

Clipe pline de emoție pentru Zanni la Survivor România. Acesta a încălcat regulamentul, iar Dan Pavel, prezentatorul emisiunii filmată în Republica Dominicană de Kanal D, l-a înștiințat pe Faimos că vor analiza întreaga situație și că vor lua o decizie în zilele următoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Se anunță un joc plin de emoție la Survivor România. În ediția din această seară, 16 aprilie, are loc primul joc pentru imunitate al săptămânii. Faimoșii au pierdut un membru important al echipei lor, după ce Cătălin Moroșanu a fost nevoit să părăsească competiția din cauză că are o ruptură de menisc.

Războinicii încearcă să speculeze acest eveniment, întrucât Cătălin Moroșanu era cel care ținea echipa unită, potrivit acestora.

Cu siguranță plecarea lui Cătălin Moroșanu îi va afecta clar pe Faimoși pentru că, așa cum am zis, el este un lider cu adevărat', va spune Albert Oprea despre plecarea lui Cătălin Moroșanu.

z1-2z1-2

Zanni și Elena Marin, conflict veșnic la Survivor

Este cunoscut faptul că Zanni și Elena Marin nu se înțeleg deloc la Survivor România. Între cei doi a izbucnit un nou scandal. Faimosul o acuză pe Elena Marin că ea este pe cont propriu și nu ține cu echipa.

Irisha: Iubirea a murit, respectul a murit și a început strategia.

Zanni: Eu cred că și dacă joacă Sindy, ar trebui să o iei pe Vera.

Elena Marin: Dacă aș juca cu Vera și se întâmplă să pierd, cu siguranță ar avea un argument să se ia de mine, să fiu pusă la zid și să fiu taxată.

Zanni: Am zis „vere, tu vorbești acum din întunericul tău, din ignoranța ta, tu nu ești cu echipa, tu mereu ești pe cont propriu!'

Irisha: Și Zanni și Elena… Acolo s-au produs doi ghețari! BUM!

Citește și: Cătălin Moroșanu, eliminat de la Survivor.Luptătorul are o ruptură de menisc

Citește și: Ce relație are Simona Hapciuc de la Survivor cu mama ei, care a părăsit-o la 3 ani:”Am momente când o înțeleg”/ EXCLUSIV

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor, totul despre copilăria grea și relația cu mama Geta:„Știu cum e să fii și sărac, și bogat' / EXCLUSIV

Citește și: Monica Gabor, vacanță de lux în Las Vegas.Cu cine au surprins-o paparazzi

Zanni, în pericol de eliminare la Survivor?

Pe de altă parte, să se afle Zanni în pericol de eliminare la Survivor România? Acesta a recunoscut că a încălcat regulamentul. Dan Pavel, prezentatorul emisiunii l-a anunțat pe Zanni că urmează să analizeze șituația, iar decizia îi va fi comunicată în zilele care urmează.

Zanni, pentru că tocmai ai recunoscut că ai încălcat regulamentul, deși știai că nu se poate și nu e voie, o să luăm o decizie în zilele următoare și o să îți comunicăm această decizie', îi va spune Dan Pavel lui Zanni la Survivor România în această seară.

Tensiuni în tabăra Războinicilor

Jocul de imunitate de la Survivor dă naștere la tensiuni noi și în tabăra Războinicilor. Între Sorin Pușcașu și Starlin are loc un schimb de replici dure, iar Sindy reușește să o enerveze rău pe Raluca Dumitru.

Sindy: Irisha nu știe! Hai, Maria!

Raluca Dumitru: Poate te iau de cozile alea de te duc în pădure!

Sindy: Sau poate că nu!

Raluca Dumitru: Hai să vedem cum e!

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton