Zanni, despre singura fată de care a fost îndrăgostit: „Și-a bătut joc de mine”

 Mirea Roxana
.

Zanni se bucură de o atenție deosebită de când a câștigat Survivor România 2021, drept urmare ies la iveală tot mai multe detalii despre viața lui. Invitat în platoul emisiunii Teo Show, acesta a vorbit despre prima fată de care a fost îndrăgostit. Din nefericire, a fost o iubire neîmpărtășită, iar Zanni a suferit mult din cauza asta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni, câștigătorul Survivor, a spus de mai multe ori că are o problemă când vine vorba să își exprime sentimentele și să se deschidă în fața oamenilor. Cu toții știm că acesta a crescut fără afecțiune din partea părinților, care l-au abandonat într-un orfelinat. În cazul în care vă întrebați dacă Zanni a fost îndrăgostit vreodată de o fată, aflați că răspunsul este da.

z1-12z1-12

Zanni a spus că a fost cândva îndrăgostit, însă sentimentele nu îi erau împărtășite. Câștigătorul Survivor a suferit enorm văzând-o pe fata respectivă în compania altor băieți.

Am fost odată îndrăgostit de o fată. Nu a fost reciproc, ne-am văzut o zi două ne-am sărutat. Nu există filme să exprime ce simțeam pentru fata aia. Și ea se vedea cu alți băieți, eu sufeream. Trei ani am suferit după ea. Și-a bătut joc de mine și aia a fost prima și ultima dată', a spus Zanni la Teo Show.

Citește și: Elena Marin, despre scandalurile cu Zanni de la Survivor:„Vorbeau despre cum mi-ar bate un cui în piept'

Citește și: Zanni s-a sărutat cu o Războinică, la Survivor:„Nu mi-a plăcut'

Citește și: Brigitte Pastramă a făcut doi ani de pușcărie în trecut:„Am fost o victimă'

Citește și: Ce spune Alex Velea despre starea lui Fulgy:„Săracul, cred că trebuie să mai fie internat'

Zanni: „Eu aș vrea să îmi găsesc o fată'

În continuare, Zanni a mărturisit că și-ar dori să își găsească pe cineva, însă nu asta este prioritatea lui. Totuși, el a spus că vrea să își întemeieze o familie pe viitor, să aibă copii, însă acum prioritățile lui sunt altele. Câștigătorul Survivor își dorește să își cumpere un apartament și să continue cu carierara muzicală.

„Eu as vrea să îmi găsesc o fată, să mă simt bine cu ea, să nu simt că sunt în plus sau că ea e in plus. Nu sunt în căutare, că nu asta e prioritatea mea, dar dacă ar fi să o găsesc nu aș avea nimic impotriva. In viitor ma vad la casa mea, cu copii.

Deocamdata vreau sa imi gasesc un apartament, sa continui cu ce fac acum, sa fiu un exemplu bun. Cine ma judeca ca ma deraiez, scuza-ma pe mine. Incerc sa fiu intelept, sa nu judec pe mine. Se mai intampla. Asta imi doresc, sa fiu cat mai corect, cat mai intelept, sa ii iubesc pe cei din jurul meu. Nu stiu ce o sa fac in viitor, ce o sa se iveasca', a mai declarat Zanni, câștigătorul Survivor.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton