Zanni de la Survivor a ținut legătura cu mama lui după ce l-a abandonat la orfelinat: "Am văzut în ochii ei că a avut o traumă"

 Cica Cristina
.

Zanni de la Survivor a trăit o adevărată dramă! A avut mult de suferit de-a lungul vieții și nu s-a ferit să vorbească deschis despre asta. A fost abandonat la orfelinat, însă, acum a ieșit la iveală că Faimosul ar mai păstra legătura cu mama lui. Cel puțin asta s-a înțeles dintr-o discuție purtată cu Alexandra Stan. Iată ce spune artistul despre cea care i-a dat viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Zannidache de la Survivor s-a făcut remarcat, în primul rând, pentru sinceritatea lui. Nu se ferește deloc să spună lucrurilor pe nume, indiferent pe cine ar deranja. A avut o viață plină de lipsuri, precizând chiar că experința Survivor se aseamănă foarte mult cu povestea lui de viață.

Luptă mereu pentru supraviețuire și în concurs, dar și în afara lui. Mezinul echipei Faimoșilor pare că a cucerit deja publicul, fiind pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor.

Zannidache-indragostit-1-1Zannidache-indragostit-1-1

Zanni păstrează legătura cu mama lui

Zanni a vorbit și la Survivor România despre mama lui, care a plecat în Grecia, după ce l-a abandonat într-un orfelinat. Spre surprinderea colegilor săi, artistul a mărturisit că a ținut legătura cu mama sa în tot acest timp.

„Am avut mai devreme o discuție cu Zanni, l-am felicitat (n.r.: pentru că a ieșit favoritul publicului), a fost drăgut. Și nu știu cum a venit vorba de mama lui.

Aaa, a spus el că poate l-a votat mama lui, că data viitoare poate îi scrie mama lui. Eu nu știam că el a ținut legătura cu mama lui, nici n-am vrut să intru prea adânc pentru că nu știam cât de deschis este el', a povestit Alexandra Stan.

Citește și: Zannidache de la Survior, o viață de coșmar, la orfelinat:”Era ca o pușcărie, bătaie, pedepse…”

Citește și: Cum arăta Zannidache de la Survivor înainte de a deveni celebru!Acum are 100 de tatuaje

Citește și: Zannidache, scandal cu Roxana Nemeș, la Survivor:”Du-te la București, te nominalizam și gata”

Citește și: Ștefania și Speak, poveste de dragoste ca în filme! Au dezvăluit toate secretele relației lor:„Primul pas l-a făcut Ștefan, el m-a abordat, iar primul sărut a venit din partea amândurora' / EXCLUSIV

Zanni de la Survivor: „Mama e o străină pentru mine”

Zannidache de la Survivor a povestit în urmă cu ceva timp despre întâlnirile pe care le-a avut cu cea care i-a dat viață. Totuși, concurentul de la Survivor a precizat că mama lui a trăit, cel mai probabil, o traumă în copilărie sau tinerețe.

„Am mai vizitat-o cam la patru ani, dar n-am stat de vorbă. Pentru mine e o străină. Nu o cunosc pe mama, am văzut-o de patru ori în viața mea, m-a vizitat la o dată la 4 ani. Mi-a făcut un cadou la 14 ani, niște ghețe, care erau niște ghetuțe pentru un copil de 5 ani. Are niște probleme de realizare a realității. Eu acum am 23 de ani, dar nu stiu dacă ea realizează. Are 40 și ceva de ani.

Când eram mic am tot tras de ea să vorbim, ea are niște probleme, nu răspunde la întrebări. Răspunde după 5 secunde sau nu răspunde. Eu citesc oamenii, văd în ochii ei că a fost o traumă, în copilăria ei, în tinerețe, la nașterea mea sau cu bărbatul cu care m-a făcut', a spus Zanni la Survivor.

Visul pentru care luptă Zanni la Survivor

Zanni a ținut să sublinieze că traiul în jungla din Dominicană nu este deloc ușor. Trăiesc cu multe lipsuri și toți concurenții sunt disperați. Totuși, luptă pentru a câștiga marele premiu și a-și îndeplini cel mai mare vis.

Zannidache vrea să-și cumpere o locuință, pentru a scăpa de sentimenul permanent de teamă că nu va mai avea un acoperiș deasupra capului.

„E un sentiment plăcut când lumea te înțelege, când ajungi la sufletul oamenilor. Uneori crezi că e imposibil pentru că e distanța asta foarte mare și circumstanțele astea diferite. Suntem supuși aici la niște condiții dificile și toți suntem disperați

Viața mea se aseamănă foarte mult cu ce trăiesc la Survivor, tot ce am trăit până acum: foame, trebuie să lupți ca să mănânci, uneori te lupți și tot nu mănânci. Să te descurci, să vezi pe unde dormi. Toată viața mea am avut frica asta, că n-am unde să dorm, mă dă afară de la cămin, din chirie, de unde stau. Visul meu este să îmi fac casa mea, să-mi iau macar un apartament', a conchis Zanni de la Survivor.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton