Zanni, adevărul despre relaţia cu Ana Porgras: "Nu e greșit să iubești pe cineva, dar..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

La doar 23 de ani, Hubert Edmond Zannidache, pe scurt – Zanni, dă dovadă de o maturitate care te ajută cumva să-ți faci o idee despre încercările la care l-a supus viața. Câștigătorul celui de-al doilea sezon „Survivor ne-a vorbit despre relația cu Ana Porgras și a lămurit tranșant că relația lor nu a depășit nicicând granițele prieteniei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Zanni, trebuie să încep prin a te felicita pentru performanța de la „Survivor! Am văzut cu toții imaginile emoționante din finală, dar am vrea să aflăm cum a fost cu adevărat de la cel care le-a trăit live… Ce ai simțit când ți-ai auzit numele?

Când mi-am auzit numele, am simțit că m-am eliberat, că în sfârșit am făcut ultimul pas. În ultimele două luni m-a măcinat faptul că sunt șanse să ajung până în Finală și să iasă altcineva câștigătorul, că sunt șanse să ajung la concluzia că drumul meu și munca mea la „Survivor România au fost degeaba, dar nu mă exprimam.

Zanni-relatie-Ana-Porgras-1Zanni-relatie-Ana-Porgras-1

Zanni: „Nu am spus numănui despre visul meu'

Nu am spus nimănui despre visul meu, despre faptul că vreau să câștig. Când am auzit „Zanni!, m-am eliberat, am putut să respir normal. Simțeam că va fi numele meu până la final, pentru că cei de acasă m-au susținut; m-a emoționat foarte mult faptul că de fiecare dată m-au votat și au fost alături de mine. Mi-au dat încrederea de care aveam nevoie și trebuie să recunosc că datorită lor eu nu am trăit cu frica eliminării așa cum au trăit ceilalți. Îmi era teamă, dar nu era spaimă; cei de acasă mi-au oferit garanția că vor rămâne alături de mine.

Citește și: Cum s-au cunoscut Ana Porgras și Zanni de la Survivor:”Când l-am văzut, am spus: Doamne ferește!”/ EXCLUSIV

Citește și: Ana Porgras, despre faptul că unii colegii de la Survivor au spus că e iubita lui Zanni:”Noi dormeam împreună și…”/ EXCLUSIV

Citește și: Irinel Columbeanu, primele declarații despre despărțirea dintre Monica Gabor de Mr. Pink:„Într-un cuplu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Roxana Ghiță și Andrei Dascălu de la Survivor s-au despărțit?„Nu răspunde la mesaje'

Zanni, despre relația cu Ana Porgras: „Știam amândoi că nu este nimic între noi'

A curs multă cerneală cu privire la relația dintre tine și Ana Porgras la
„Survivor… deși ați negat că între voi ar exista altceva decât o frumoasă relație de prietenie. Tu spuneai: „E mult mai mult decât iubire, prietenie… E un feeling între noi doi pe care nici nu pot să vi-l explic. Și totuși… Ți-ai fi dorit ca relația dintre voi să fie una romantică, în timpul emisiunii?

I-am spus Anei că ne înțelegem atât de bine încât lumea ar putea să creadă că suntem împreună. Nu am vrut să evit acest lucru, pentru că doream să le arăt femeilor câtă nevoie am de acest lucru. Voiam să îi arăt Anei cât de mult o apreciez, voiam să vadă oamenii că sunt sensibil, că am nevoie de afecțiune.

La Ana mi-au plăcut blândețea, calmul ei. Nu aș fi vrut să devenim romantici, nu sunt genul să mint. Pur și simplu ne înțelegeam atât de bine… Nu e greșit să iubești pe cineva, dar nu simțeam acest lucru. I-am oferit afecțiunea de care avea nevoie, am vrut să știe că sunt lângă ea, dar a fost o limită, nu i-am dat de înțeles altceva, nu am dorit să o supăr. Am păstrat mereu distanța profesională, știam amândoi că nu este nimic între noi.

Zanni: „Nici nu aș putea să fiu cu ea ca înainte…'

Cum a fost revederea cu Ana? Care sunt primele cuvinte pe care vi le-ați spus?

Ne putem vedea, saluta, ceea ce aș face cu oricine din competiția asta, dar ceva serios între noi doi nu va fi niciodată. Nici nu aș putea să fiu cu ea ca înainte…

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE AUGUST AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton