Zanni a răbufnit din nou la adresa Elenei, la Survivor: "Minciuna înflorește, să nu mai ceară milă"

 Cica Cristina
.

Conflictul dintre Zanni și Elena la Survivor este vechi și cel mai probabil nu se va încheia până la finalul competiției. Sau până când unul dintre ei va părăsi show-ul. Artistul nu s-a putut abține și a răbufnit la adresa colegei sale, pentru că se victimizează.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni nu s-a ascuns niciodată după deget și a spus direct ce gândește. Ajunși la faza individualelor, Faimosul este în continuare de părere că Elena nu își merită locul în competiție. El consideră că motivul pentru care a ajuns atât de departe este faptul că a fost votată, după ce s-a victimizat în repetate rânduri.

Elena-Marin-Zanni-6Elena-Marin-Zanni-6

Zanni: „Minciuna încă a stat în picioare și înflorește pe zi ce trece'

Zanni își acuză colega că minte și susține că nu apelează la public pentru a reuși să ajungă și mai departe în competiție. A spus clar că nimeni nu este accidentat și că slăbiciunile ar trebui asumate, nu ascunse sub diverse pretexte.

„Adrenalina pe care am simțit-o azi a fost specială. Nu mă așteptam ca Elena să câștige un punct, dar uite că a câștigat, surpriză. Mi-ar fi plăcut să câștige și cu mine în echipă. Mă bucur că sunt singur, că nu mai am echipă, că nu mă mai trage nimeni de urechi, că nu mai sunt vinovatul nimănui.

Minciuna încă a stat în picioare și înflorește pe zi ce trece. Am văzut niște chestii și aș vrea să le spun. Suntem șase supraviețuitori', a spus Zanni.

Citește și: Clasament Survivor. Cei mai buni concurenți:Zanni, un nou record

Citește și: Sebastian, surprins că a fost nominalizat de „fratele” Zanni, la Survivor:„Mi-a spus că n-o să mă voteze'

Citește și: Primele imagini de la nunta Alexandrei Stan.A purtat bocanci și a petrecut cu invitații pe malul mării

Citește și: Scandal între mama Claudiei Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu:„Dacă eram mama ei o desfiam'. Ce replică a primit

Zanni: „Nu este nimeni accidentat'

Zanni a spus că la acest moment nimeni nu este accidentat, altfel nu ar fi putut alerga pe traseu.

Aș vrea să le spun celor care încearcă chestii sau vor să încerce să nu mai ceară milă în avans publicului. Să nu se mai plângă, nu există accidentări. Dacă era vreunul accidentat nu mai reușea să alerge. Dacă vreți să vedeți cât de accidentați suntem uitați-vă, vă rog frumos, la petrecerea de unificare. Să vedeți acolo fete pe tocuri, băieți care sar, cum aleargă toată lumea pe traseu, nu este nimeni accidentat.

Asta e o chestie gen ‘Sunt accidentată, nu pot, săraca de mine, mi-ar plăcea să mă trimiteți voi mai departe, că eu nu pot', a spus Zanni în Consilul de nominalizare.

Zanni, despre Elena: „Să nu se mai smiorcăie nimeni'

Zanni susține că Elena „plânge în avans' tocmai pentru a sensibiliza publicul și astfel să obțină mai multe voturi, care să-i asigure un loc cât mai departe în competiție.

„Să-și dea lumea seama cine plânge din avans, cine se simte neputincios. Cine știe că a ajuns în etapa asta și știe că nu are nicio șansă, că știe cum a ajuns aici.

Să nu se mai ceară milă, să nu se mai smiorcăie nimeni. Dacă ești bun demonstrează, că lumea vede. E tare că acum nu mai poate să treacă nimeni pe social că erau echipe.

Dacă nu erai bun pe sportiv, găseai pe cineva vinovat din echipa ta, păcăleai, îi scoteai pe cei mai buni din echipă și rămâneai tu', a mai spus Zanni.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton