Yamato Zaharia de la Exatlon s-a despărțit de iubita lui, Miruna. Motivul pentru care și-au spus adio: ”Nu a fost vorba de nicio ceartă”

 Stamen Diana
.

Separare neașteptată în showbiz-ul românesc! Faimosul Yamato Zaharia de la Exatlon s-a despărțit de iubita lui, Miruna. Cei doi au decis ca fiecare să o ia pe drumul său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După mulți ani de iubire, cei doi au decis să pună punct relației. Yamato Zaharia și Miruna păreau că formează un cuplu solid, însă planurile lor de viitor nu au mai coincis.

'Da, este adevărat, ne-am despărțit. Nu o să dau prea multe amănunte despre motivele din spatele acestei decizii, dar cred că planurile de viitor pe care le avea fiecare dintre noi nu mai coincideau', a explicat Yamato Zaharia pentru Wowbiz.

Deși nu mai sunt împreună, faimosul de la Exatlon și fosta iubită au rămas în relații bune, iar despărțirea a fost una pe cale amiabilă. Yamaho susține că orice s-ar întâmpla, atunci când Miruna va avea nevoie de orice, el va fi lângă ea.

Citește și: Scene șocante de violență! Brigitte ar fi fost agresată de Florin Pastramă, în shaormeria din Fundeni. Primele declarații ale vedetei: 'Voi face plângere penală'

'Am rămas amici, oricând ar avea nevoie de mine, o voi susține și, cred eu, și Miruna gândește la fel. Ne-am despărțit ca doi oameni maturi, a fost o perioadă în care nu ne-am simțit apropiați ca înainte, dar relația noastră s-a terminat, oarecum, natural. Nu a fost vorba de nicio ceartă sau alte povești, nu am fi putut rămâne amici dacă era așa. Vom  vedea ce ne va aduce viitorul fiecăruia dintre noi', ne-a mai dezvăluit Yamato Zaharia.

Yamato-Zaharia-de-la-Exatlon-s-a-despărțit-de-iubita-lui-Miruna-2Yamato-Zaharia-de-la-Exatlon-s-a-despărțit-de-iubita-lui-Miruna-2

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, fostul concurent de la Exatlon a vorbit foarte frumos despre fosta lui iubită. Yamato și Miruna au rămas prieteni, iar ce se va întâmpla pe viitor cu cei doi rămâne de văzut.

Citește și: Yamato, cel mai popular concurent de la Exatlon

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton