What's Up a avut o cădere nervoasă! Totul a fost filmat. Artistul a folosit vorbe dure și l-a jignit pe Dorian Popa

 Oana Popoiag
.
What's Up divorțWhat's Up divorț

După ce a anunțat despărțirea de soția lui și după ce s-a aflat că are deja o nouă iubită, What’s Up s-a trezit în mijlocul unui adevărat carusel mediatic. Cântărețul nu a mai suportat presiunea și a răbufnit într-un material video urcat pe rețelele sociale, ulterior șters. Comportamentul artistului a stârnit semne de întrebare, mai ales că a și jignit colegi de breaslă.

După ce a anunțat despărțirea de Simina, după nouă ani de relație și trei de căsătorie, What’s Up a devenit subiectul preferat de bârfă. Din momentul în care s-a aflat că are deja o nouă iubită, lucrurile au luat o și mai mare amploare. Nemaisuportând presiunea, atât mediatică cât și din partea fanilor ce s-au lansat în mesaje care mai de care mai acide, artistul a publicat pe rețelele sociale un video pe care ulterior l-a șters.

Whats Up și ieșirea nervoasă care ne-a lăsat mască pe toți

Nu este de mirare că a făcut asa, având în vedere că, cel mai probabil, cântărețul a recurs la asemenea gest în pragul unei căderi nervoase. Cuvintele folosite de artist în materialul video sunt greu de reprodus, iar atacurile la persoană nu lipsesc nici ele.

What’s Up și-a declarat indignarea că lumea îl judecă în urma despărțirii și după ce și-a refăcut viața. 'Să vă fie rușine, bosultanilor, sunt profund dezamăgit. Mă judecați pe mine că îmi refac viața. Să vă fie rușine. Oricum, nu are cum să vă fie rușine, pentru că sunteți impertinenți. Și când ești impertinent, neneducat și prost, nu are cum să îți fie rușine', a răbufnit artistul în material filmat, ulterior șters.

What’s Up nu s-a oprit aici, ci a ținut să îi critice pe cei care s-au luat de el pe motiv că este 'urât', însă a sfârșit prin a-l jigni pe Dorian Popa, cu care a și lansat o melodie la un moment dat. 'Nu-s cel mai frumos. Dar ce e frumosul? Frumosul e Dorian Popa, cu barba pusă? Ăla e frumosul?', a spus cântărețul, vizibil iritat.

Cine este noua iubită a lui Whats Up

Alice Badea are 33 de ani si este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti. Alice a colaborat cu cei mai mari artişti din România, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO. Dar ea s-a intersectat, pe plan muzical, şi cu What’s Up.
Apropiaţii cântăreţului au declarat pentru Click! că cea care a adus-o în echipă este chiar Simina, fosta soţie a cântăreţului: Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând.

Foto: Facebook

Citește și:

Fostul soț al Elenei Ionescu și-a refăcut viața, la nici o lună de la divorț, alături de o blondă! Cum a reacționat artista

Nu se oprește! Nicoleta Luciu și-a făcut o nouă intervenție estetică! Vizitează des cabinetul medicului

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton