Vulpița s-a întors în București total schimbată! Are un nou look și s-a împăcat cu Viorel: "Mi-am dat seama ca am greșit și merit o viață mai bună"

 Cica Cristina
.

Veronica Stegaru surprinde din nou! Tânăra se întorsese la Blăgești, însă și-a dat seama că ar putea fi o greșeală, motiv pentru care a decis să revină în Bucuresți, cu o nouă atitudine și… un nou look!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vulpița s-a gândit mai bine la viitorul, timp de o săptămână, cât a stat la Blăgești și a ajuns la concluzia că ar fi mai bine să se întoarcă în Capitală.

Nu doar că a revenit în București, dar a hotărât să-i mai dea o șansă lui Viorel. Cei doi locuiesc din nou împreună, numai că, de data aceasta, Veronica a pus două mari condiții: ca Viorel să fie mai tandru cu ea și fetița lor să locuiască cu ei.

Citește și: Ce se întâmplă cu apartamentul lui Cornel Galeș?De ce nu vrea să se mute nimeni în casa fostului soț al Ilenei Ciuculete

Veronica și Viorel au revenit la Acces Direct, cu toate că s-a spus că nu vor mai apărea în platou. Cu această ocazie, Vulpița a dezvăluit care sunt planurile sale de viitor: „Să muncim și să ne luăm fata. Atât imi doresc', a spus ea hotărâtă.

Citește și: Simona Gherghe a avut probleme cu infertilitatea. Vedeta a urmat tratament timp de un an și jumătate pentru a rămâne însărcinată:'Mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro'

Vulpița s-a vopsit roșcată

În plus, după marea împăcare cu Viorel, Veronica a apărut în platou sigură pe ea și cu un nou look. Dacă până acum soțul se împotrivea unor astfel de shimbări, de data aceasta chiar el ar fi contribuit la alegerea culorii de păr: Veronica s-a făcut roșcată.

Citește și: Nicki Minaj este însărcinată și va deveni mamă pentru prima oară!Primele imagini cu burtica de gravidă

Pe pagina de Instagram, a postat și un mesaj în dreptul fotografiei în care este surprinsă schimbarea notabilă: „M-am întors. M-am întors pentru ca mi-am dat seama ca am greșit și pentru ca merit o viața mai buna. Toată lumea merita. Mulțumesc ca mi-ați fost alături și sper sa îmi fiți in continuare', a transmis ea.

Vulpita-1-2Vulpita-1-2

Sursa foto: Instagram, Radu Rotaru

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton