Vloggerul Selly a dezvăluit alături de cine ar vrea să participe la Asia Express sezon 4: "Cu iubita mea m-aș duce dacă aș vrea să mă fac de râs"

 Cica Cristina
.

Vloggerul Selly, care la vârsta de 19 ani se bucură de un succes enorm, a avut-o pe Gina Pistol invitată în live-ul de pe YouTube și a dezvăluit alături de cine ar vrea trăiască experiența Asia Express sezon 4.

Selly-1Selly-1

Gina Pistol a intrat să vorbească cu Selly pe YouTube, în live-ul vloggerului, si, printre altele s-a ajuns la subiectul Asia Express sezon 4. Curioasă, prezentatoarea reality-show-ului l-a întrebat în ce măsură și-ar dori să fie concurent în competiție și, mai ales, alături de cine ar vrea să trăiasca experiența inedită.

Gina Pistol i-a spus că, într-adevăr se testează limitele în cadrul show-ului, însă toate aventurile trăite te fac să înțelegi că, în realitate, fiecare este mai puternic decât ar crede.

Citește și: Selly îndeamnă tinerii să stea în casă, în contextul coronavirusului:”Nu mergeți prin mall-uri, nu mergeți prin locuri aglomerate, nu vă deplasați cu autobuzul”

Te bate gândul? Știi ce e mișto? Te scoate din zona ta de confort și fizic, și psihic. Adică, te bagă într-o lume nouă și, chiar dacă tu spui… Adică, știi cum e, când mergem undeva și ne cazăm și nu ne place hotelul sau patul, că scârțâie un pic sau că am văzut noi o furnică într-un colț sau chestii d-astea, că toți, la un moment dat, mai avem momente d-astea când ne credem regi și regine. Însă, acolo îți dai seama că ești foarte puternic și că, de fapt, poți să faci foarte multe lucruri. Și, de fapt, că nu ai nevoie de multe lucruri ca să poți să fii, știi?! (…).', a spus Gina Pistol.

Citește și: Cine este Smaranda Știrbu, iubita vloggerului Selly

Selly, despre participarea la Asia Express: „Dacă aș vrea cu adevărat să am o șansă, m-aș duce cu…”

Selly s-a arătat reticent la început, menționând că, cel mai probabil, nu ar reuși să facă față tuturor provocărilor, însă până la urmă a intrat în jocul Ginei și a spus cu cine și-ar dori să participe la Asia Express sezon 4.

Dacă aș vrea să mă fac de râs, să murim, să plecăm repede acasă, m-aș duce cu un coleg de trupă, nu știu, cu Gami. Deci, cu Gami ar fi pentru un exit rapid. Cu iubita mea m-aș duce dacă aș vrea să mă fac de râs, că ea este… cum să zic, că ea este mai curajoasă decât mine. Deci, m-aș duce cu Smără, dacă aș merge pe chestia asta. Și dacă aș vrea cu adevărat să am o șansă să ajung măcar aproape de finală, cred că m-aș duce cu tatăl meu', a declarat Selly.

Citește și: De ce s-a scindat trupa-fenomen 5GANG:'Sunt mulți bani la mijloc, iar Selly și-a luat lumea-n cap…'

Sursa foto: Facebook, Instagram, Captura YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton