Vloggerul Colo, primul mesaj pe rețelele de socializare, după expirarea controlului judiciar: "Oricine merită o a două șansă!"

 Cica Cristina
.

Alexandru Bălan, cunoscut drept Colo în mediul online, a fost reținut în urmă cu două luni după ce a instigat la violență și abuz împotriva minorelor. Vloggerul a transmis un mesaj, imediat după expirarea controlului judiciar!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vloggerul Colo a revenit pe rețelele de socializare. A respectat interdicția impusă prin control judiciar de a sta departe de Instagram, Facebook sau YouTube, iar după 2 luni a revenit cu un mesaj pentru fanii săi.

„Salutare șefanilor! Vreau să vă anunț că sunt bine și că vă mulțumesc pentru tot suportul acordat în această etapă dificilă din viața mea. Am avut la dispoziție peste 60 de zile să mă gândesc la ce lucruri am spus în trecut și ce voi face de acum înainte. Este uman să greșești.. și consider că oricine merită o a două șansă!', a transmis vloggerul pe Instagram.

Citește și: Doliu în lumea teatrului!Actorul Șerban Celea a murit la 68 de ani

A profitat de ocazie pentru a-și anunța fanii că și-a creat un alt canal de YouTube, dedicat livestream-urilor.

Citește și: Unica fiică a Reginei Elisabeta, Prințesa Anne, a împlinit 70 de ani.Cum arată acum și cu ce se ocupă la Casa Regală

Alexandru Bălan a fost reținut 24 de ore

Reamintim că Alexandru Bălan, zis Colo, a fost reținut, după ce a instigat la violență și abuz împotriva minorelor pe Internet.

Scandalul a început după ce vloggerul a făcut declarații halucinante pe YouTube, în 2017, fiind apoi depuse mai multe plângeri împotriva lui. Alexandru Colo Bălan a fost reținut pentru cuvintele și ideile șocate pe care le-a avut la acel moment. A fost eliberat din arest a doua zi și plasat sub control judiciar. În plus, i s-a interzis să posteze și să interacționeze cu fanii săi de pe rețelele de socializare timp de 60 de zile.

Citește și: Dovada că Julio Iglesias se confruntă cu probleme serioase de sănătate!Artistul de 76 de ani are nevoie de ajutor pentru a se deplasa / FOTO

„Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt. (…) La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici Oh! Cine-i tăticul tău’, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă (…)Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate, sunt declarațiile lui Alexandru Bălan Colo, care l-au împins în spatele gratiilor.

Citește și: Tensiuni evidente între Melania și Donald Trump!Prima Doamnă a făcut un gest în public ce indică noi probleme în relație

Colo-1Colo-1

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton