Ce procedură medicală a făcut Vlăduța Lupău, după operația de endometrioză, ca să rămână însărcinată: „Mulți medici amână să le comunice pacientelor...”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

De ce și-a ținut Vlăduța Lupău sarcina ascunsă timp de 4 luni. Artista a anunțat că e însărcinată după mai bine de patru luni, și ne-a spus, în exlusivitate, care au fost motivele din spatele deciziei. De asemenea, viitoarea mămică ne-a spus și cu ce s-a confruntat până să rămână însărcinată, cum a primit diagnosticul de endometrioză, afecțiune care poate provoca infertilitate în rândul femeilor. Ce procedură medicală a făcut Vlăduța Lupău, după operația de endometrioză, ca să rămână însărcinată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Înainte de a rămâne însărcinată, știm că ai suferit o operație destul de delicată, de endometrioză, afecțiune care poate provoca infertilitate în rândul femeilor. Cât de greu a fost pentru tine când ai primit diagnosticul? Ți-a fost frică de gândul că n-ai putea fi mamă?

Nu a fost greu când am primit diagnosticul pentru că nu știam exact cu ce „se mănâncă… și am tot așteptat, iar așteptarea, în care eu aveam cumva o încredere că se rezolvă ceva și o să rămân însărcinată având această boală, aceea a fost grea. Și am stat, și am stat, tocmai la îndemnul unor medici care îmi ziceau că sunt și fete care au rămas însărcinate având acest diagnostic, iar eu speram că mă voi număra printre ele.

Nu mi-a fost teamă că nu voi putea să devin mamă din această cauză, deoarece, după ce m-am informat și am fost la mulți doctori, știam că SE POATE! Iar în ziua de azi, există atâtea metode prin care poți să devii părinte!

275611751_505991267585205_1493820483459145124_n275611751_505991267585205_1493820483459145124_n

Vlăduța Lupău: „Se zice că după operație e bine să încerci să rămâi cât mai repede însărcinată'

La tine cum s-a manifestat această boală? Ce simptome ai avut și ce anume te-a făcut să apelezi la ajutorul medicilor?

La mine erau doar niște chisturi endometriozice pe ambele ovare, era o manifestare normală în parametrii incipienți ai acestei boli. Ea are localizări și se manifestă și destul de urât dacă nu este tratată. Ba mai mult, chiar și după operație ai șanse să recidiveze. Se zice că după operație e bine să încerci să rămâi cât mai repede însărcinată. Acum, clar, depinde de voia Lui Dumnezeu.

Citește și: Cum l-a anunțat Vlăduța Lupău pe soțul ei, Adi Rus, că e însărcinată, și cum a reacționat el:„Replica lui a fost…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a câștigat Vlăduța Lupău banii înainte de a deveni celebră:„Duceam oamenii la ocazie ca să îmi scot motorina'

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Annei Lesko:„Fiul meu îmi cere un frățior. Sunt foarte echilibrată'/ EXCLUSIV

Citește și: Dana Rogoz o susține pe actrița Viorica Vodă în discursul despre abuzul din cinematografie:„Am încercat și eu să vorbesc despre hărțuire'

Ce procedură medicală a făcut Vlăduța Lupău, după operația de endometrioză, ca să rămână însărcinată

Te cunoaștem drept o fire deschisă… Care e motivul pentru care ai decis să-ți ții sarcina ascunsă până de curând? Au fost riscuri? Te-ai temut că ai putea pierde sarcina, au existat avertismente ale medicilor, în această privință?

Sunt o fire deschisă și nu prea… Întotdeauna mi-am ținut departe de presă și de fani problemele sau viața privată și am expus doar cât am considerat eu că este necesar. Nu puteam și nici nu era normal, cred eu, să anunț de la început sarcina.

La început, îți anunți soțul, familia și foarte puțini prieteni. Așa am făcut și eu (zâmbește) și chiar și o sarcină normală poate fi cu risc dacă nu ești destul de informat… Așa că am așteptat să fiu eu sigură și liniștită că e totul OK când o să fac anunțul și pentru lumea care mă iubește, și anume fanii mei.

Vlăduța Lupău: „Mi-am dat seama că n-am altă variantă'

Ce le sfătuiești pe femei, în acest sens? Din păcate, se pare că este o afecțiune tot mai des întâlnită…

Este una dintre cele mai întâlnite boli în rândul femeilor în ziua de azi și le sfătuiesc să meargă să se trateze, iar când zic asta, din păcate, e operație, alte variante și povești nu prea sunt… Depinde cât sunt de norocoase. Eu am stat ceva și am mers la câțiva doctori până, într-adevăr, mi-am dat seama că n-am altă variantă. Din păcate, nu mulți doctori știu foarte multe despre această boală, pentru că încă nu se știe de unde a apărut și care sunt cauzele ei.

Ca sfat, specialistă fiind deja, le recomand să facă și o histerosalpingografie după operație, asta fiind o „desfundare a trompelor uterine, care, în urma intervenției, se „înfundă. Zic asta aici, deoarece mulți doctori amână în a le comunica acest aspect și încearcă să rămână însărcinate fără a avea un rezultat… Bine, nu-s doctor, a fost un sfat pentru femei, cărora, bineînțeles, le recomand să îl comunice și să se consulte cu doctorul care le monitorizează.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton